Zomer!

  • Geplaatst op
  • Door admin
  • 0
Zomer!

De zomer komt er aan, welke ingrediënten gebruik jij?

Zomer!

strandstoelenIs het eindelijk zover? Is de zomer nu toch echt begonnen?

De fruitschappen liegen er in ieder geval niet om. De rijpe abrikozen, aardbeien en mango's vliegen je om de oren. Heerlijk!

Ben je van plan al dat lekkers te gaan sappen in je slowjuicer? Dan is het van belang dat je de producten vooraf goed schoonspoelt.
We know, we hebben niet allemaal het budget om de versafdeling volledig biologisch in huis te halen, maar wel de wens om gezond(er) te eten! No worries, want door de juiste keukenhulpjes kun je ook met de niet-biologische appels en peren heel goed gedijen.

tawashi_groente_borstel

Één zo'n essentieel hulpje is de Tawashi borstel. Dit omdat de borstel bijzonder goed reinigt zonder de pel te beschadigen. Wortels, appels, komkommer en aardappels; aarde noch waxmiddel overleeft de poetsbeurt en er komt geen schillen aan te pas.

Gemaakt van simpelweg kokosvezels en staaldraad, is het daarbij een zeer duurzaam en goedkoop product dat gemakkelijk je andere synthetische sponsjes en borstels overleeft.
Ook voor het boenen van pannen en potten, schoenen en zelfs houten oppervlakken & badkuipen is deze borstel het ideale hulpmiddel.

Zo kun je er bijvoorbeeld heel goed je zeef van de slowjuicer mee schoon krijgen!

Enthousiast?
Bij aanschaf van een Versapers of Kuvings slowjuicer krijg je nu, naast veel korting, een gratis Tawashi borstel! Op die manier kun je jouw slowjuice-avontuur direct goed beginnen.
Heb je al een slowjuicer? Dan kan je 'm uiteraard ook los bij ons bestellen. :)

Happy brushing!

Eva Jacobs
Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.