Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Wat is de levertijd?
  Tarwegras Koning verstuurt voorradige producten binnen 1 - 2 werkdagen. Tarwegras wordt in verband met de kweekcyclus een keer per week verstuurd op dinsdag. In het geval dat een product niet op voorraad is nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst ontvangt u het aankoopbedrag terug.

   
  Wij leveren onze producten op de volgende dagen:
  - Onze bevroren producten worden iedere dinsdag verstuurd.
  - Ons verse tarwegras wordt iedere dinsdag verstuurd door I&L Logistics (koelzending)
  - Alle andere artikelen zoals slowjuicers, boeken, superfoods worden binnen 1 - 2 dagen verstuurd.

   
  Wat zijn de verzendkosten?
  Tarwegraskoning.nl hanteert lage, heldere verzendkosten:
  5,95 euro verzendkosten en vanaf 75 euro geen verzendkosten!

   
  Hoe wordt de bestelling bezorgd?
  Tarwegras Koning verzendt alle goederen bestellingen via PostNL. Zo ben je verzekerd van snelle ontvangst. Bevroren tarwegrascups worden verzonden via een koelzending, leg het daarna dan ook direct in de koeling.
   

  Vragen over bezorgen


  Hoe kan ik een bestelling annuleren of beëindigen?
  U kunt een bestelling annuleren door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van het bestelnummer.


  Na ontvangst van uw bestelling


  Uw bestelling aanpassen, annuleren of herroepen

  Wanneer u zich bedenkt kunt uw bestelling kosteloos annuleren. Wanneer uw bestelling al verstuurd is door ons kunt u het vervolgens kosteloos aan ons retourneren. Hiervoor neemt u contact met ons op per telefoon (079 203 3080) of via de e-mail ([email protected]). Laat ons weten om welke bestelling het gaat en wij zullen u een e-mail sturen met daarin instructies hoe u uw bestelling gratis kunt retourneren aan ons.

  Gratis retourneren is mogelijk bij aanschaf van volledige apparaten, zoals slowjuicers, blenders en droogovens. Aankoop van onderdelen, boeken, etc. vallen hier niet onder.

  14 dagen bedenktijd / herroepingtermijn
  U kunt uw bestelde en ongebruikte producten binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden aan ons terugsturen. Dat is gratis want wij betalen de verzendkosten voor u! Zo zit u niet vast een product waar u toch niet helemaal tevreden mee bent. Wanneer u uw bestelling onder de herroepingtermijn wilt terugsturen vragen wij u om eerst even contact met ons op te nemen per telefoon (079 203 3080) of via de e-mail ([email protected]). Wij zorgen er dan voor dat u een e-mail toegestuurd krijgt met instructies hoe u uw bestelling gratis kunt terugsturen aan ons. 


  Herroepingsrecht, meer informatie
  De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument waar het gaat om een volledig apparaat, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

  Gebruik maken van de herroepingtermijn
  Als u gebruik wilt maken van de herroepingstermijn (van uw bedenktijd) is het belangrijk dat u uw ongebruikte slowjuicer of droogoven in een omdoos naar ons terugstuurt. U kunt bijvoorbeeld de omdoos gebruiken waarin uw slowjuicer is afgeleverd. De machine zelf dient in complete nieuwstaat te worden teruggestuurd zoals ontvangen. Bij constatering van gebruikssporen is het product niet meer in nieuwstaat. Wanneer wij uw machine niet nieuw terug ontvangen of wanneer deze niet meer bruikbaar is krijgt u maximaal 75% van uw geld teruggestort. Zorg er dus voor dat de machine in dezelfde staat wordt teruggestuurd als u deze ontving!

  Heeft u het product reeds gebruikt dan kunnen wij het niet meer als nieuw verkopen. Het kan zijn in voorkomende gevallen dat we uw product wel terugnemen en het volledige bedrag in mindering brengen op uw bestelling van een ander product. Bijvoorbeeld als u een verticale slowjuicer heeft gekocht en eigenlijk een horizontale nodig heeft.

  Hoe zit het met de garantie?
  Op al onze kwaliteitsproducten zit garantie; mocht er onverhoopt iets kapot gaan zullen wij ons over uw slowjuicer ontfermen! De garantieperiode is meestal één jaar op de losse onderdelen en vijf tot tien jaar op de motor. De precieze garantieperiode kunt u altijd terugvinden op de productpagina van het door u bestelde product.

  Zo kunt u gebruik maken van onze garantie
  Neem eerst even contact met ons op per telefoon (079 203 3080) of via de e-mail ([email protected]). Wij zullen u dan vragen om een e-mail te sturen met daarin uw precieze klacht, uw bestelnummer en een foto van het kapotte onderdeel of kapotte machine. Wij kunnen dan beoordelen of er inderdaad sprake is van een garantiegeval. Als dit het geval is zullen wij uw slowjuicer zo snel mogelijk weer werkend maken zodat u zo kort mogelijk zonder verse sap zit!

  Wanneer uw slowjuicer onder garantie teruggestuurd moet worden naar Tarwegraskoning.nl zijn de verzendkosten hiervan de eerste 30 dagen na aankoop voor onze rekening. Na deze periode moet u de verzendkosten zelf betalen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »