Verzenden & retourneren

Wat is de levertijd?
Tarwegras Koning verstuurt voorradige producten binnen 1 - 2 werkdagen. Tarwegras wordt in verband met de kweekcyclus een keer per week verstuurd op dinsdag. In het geval dat een product niet op voorraad is nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst ontvangt u het aankoopbedrag terug.

 
Wij leveren onze producten op de volgende dagen:
- Onze bevroren producten worden iedere dinsdag verstuurd.
- Ons verse tarwegras wordt iedere dinsdag verstuurd.
- Onze tarwegrasabonnementen van 4 weken of langer worden iedere dinsdag verstuurd.
- Alle andere artikelen zoals slowjuicers, boeken, superfoods worden binnen 1 - 2 dagen verstuurd.

Kan ik een tarwegras abonnement op iedere werkdag starten?
Nee, tarwegras abonnementen starten altijd op dinsdag en eindigen op maandag. Wij moeten namelijk rekening houden met de kweekcyclus van het tarwegras.
 
Wat zijn de verzendkosten?
Tarwegraskoning.nl hanteert lage, heldere verzendkosten:
4,95 euro verzendkosten en vanaf 75 euro geen verzendkosten!

 
Hoe wordt de bestelling bezorgd?
Tarwegras Koning verzendt alle bestellingen via DHL of PostNL. Zo ben je verzekerd van snelle ontvangst. Tarwegras wordt in een luchtdichte verpakking verzonden zodat de versheid gegarandeerd is. Leg het gras na ontvangst wel direct in de koelkast.
 

Vragen over bezorgen


Hoe kan ik een bestelling annuleren of beëindigen?
U kunt een bestelling annuleren door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van het bestelnummer. Let op: bij een tarwegras abonnement dient u minimaal 5 werkdagen voor de startdag te hebben geannuleerd. Lopende abonnementen kan altijd worden stopgezet met inachtneming van een opzegtermijn van 1 week.
 
Kan ik een abonnement tijdelijk stopzetten als ik bijv. op vakantie ga?
Ja, als u tijdens de abonnementsperiode van vier weken tijdelijk van huis bent, kunt u een mail sturen naar [email protected] U krijgt het misgelopen tarwegras dan de volgende periode gratis nageleverd.


Na ontvangst van uw bestelling


Uw bestelling aanpassen, annuleren of herroepen

Wanneer u zich bedenkt kunt uw bestelling kosteloos annuleren. Wanneer uw bestelling al verstuurd is door ons kunt u het vervolgens kosteloos aan ons retourneren. Hiervoor neemt u contact met ons op per telefoon (0)71-3627330) of via de e-mail ([email protected]). Laat ons weten om welke bestelling het gaat en wij zullen u een e-mail sturen met daarin instructies hoe u uw bestelling gratis kunt retourneren aan ons. Gratis retourneren is mogelijk bij aanschaf van volledige apparaten, zoals slowjuicers, blenders en droogovens. Aankoop van onderdelen, boeken, etc. vallen hier niet onder. 

14 dagen bedenktijd / herroepingtermijn
U kunt uw bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden aan ons terugsturen. Dat is gratis want wij betalen de verzendkosten voor u! Zo zit u niet vast een product waar u toch niet helemaal tevreden mee bent. Wanneer u uw bestelling onder de herroepingtermijn wilt terugsturen vragen wij u om eerst even contact met ons op te nemen per telefoon (0)71-3627330) of via de e-mail ([email protected]). Wij zorgen er dan voor dat u een e-mail toegestuurd krijgt met instructies hoe u uw bestelling gratis kunt terugsturen aan ons.

Herroepingsrecht, meer informatie
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument waar het gaat om een volledig apparaat, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Gebruik maken van de herroepingtermijn
Als u gebruik wilt maken van de herroepingstermijn (van uw bedenktijd) is het belangrijk dat u uw slowjuicer of droogoven in een omdoos naar ons terugstuurt. U kunt bijvoorbeeld de omdoos gebruiken waarin uw slowjuicer is afgeleverd. De machine zelf dient zeer grondig schoongemaakt te zijn en weer als in nieuwstaat geretourneerd te worden. Wanneer wij uw machine niet schoon terug ontvangen of wanneer deze niet meer bruikbaar is krijgt u maximaal 75% van uw geld teruggestort. Zorg er dus voor dat de machine in dezelfde nieuwstaat wordt teruggestuurd als u deze ontving! 

Hoe zit het met de garantie?
Op al onze kwaliteitsproducten zit garantie; mocht er onverhoopt iets kapot gaan zullen wij ons over uw slowjuicer ontfermen! De garantieperiode is meestal één jaar op de losse onderdelen en vijf tot tien jaar op de motor. De precieze garantieperiode kunt u altijd terugvinden op de productpagina van het door u bestelde product.

Zo kunt u gebruik maken van onze garantie
Neem eerst even contact met ons op per telefoon (0)71-3627330) of via de e-mail ([email protected]). Wij zullen u dan vragen om een e-mail te sturen met daarin uw precieze klacht, uw bestelnummer en een foto van het kapotte onderdeel of kapotte machine. Wij kunnen dan beoordelen of er inderdaad sprake is van een garantiegeval. Als dit het geval is zullen wij uw slowjuicer zo snel mogelijk weer werkend maken zodat u zo kort mogelijk zonder verse sap zit!

Wanneer uw slowjuicer onder garantie teruggestuurd moet worden naar Tarwegraskoning.nl zijn de verzendkosten hiervan de eerste 30 dagen na aankoop voor onze rekening. Na deze periode moet u de verzendkosten zelf betalen.