Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

De geschiedenis van tarwegras

Ruim 60 jaar geleden was wijlen dr. Ann Wigmore de eerste die de werking van tarwegrassap onderzocht, beschreef en bekend maakte voor een groot publiek. Zij groeide op in Oost-Europa en leerde in zeer armoedige tijden van haar oma om langdurig op grassen te kauwen. 

Later, in Amerika, onderzocht ze de werking van verschillende grassen op haar gezondheid. Ze hervond haar vitaliteit tot een ongekend niveau en ontdekte dat tarwegras veruit de grootste heilzame werking heeft. Haar zoektocht en ontdekkingen zijn beschreven in The Wheatgrass book.

Groeiende populariteit tarwegrassap

Sindsdien heeft tarwegrassap een ware opmars gemaakt in Noord-Amerika, waar het inmiddels bij een breed publiek bekend is en door massa’s mensen dagelijks gedronken wordt. Het is in de vele juicebars, die op bijna elke straathoek aanwezig zijn, verkrijgbaar en reeds een bekend alternatief voor het bekende dagelijkse glaasje vers sinaasappelsap.

Ook in Azië, Australië, Israël en Groot-Brittannië is tarwegrassap inmiddels een bekend en populair product. In Nederland is de populariteit ook toegenomen. Inmiddels is in vele juicebars verkrijgbaar als tarwegrassap of tarwegrassmoothie, vaak tarwegras(sap) van de TarwegrasKoning.

Hoe kunnen wij helpen?

Bel ons (Lokaal tarief)

ma t/m vrij 09.00 - 17.00
uur za en zo gesloten

035-2063082

E-mail

Antwoord binnen één werkdag

Stuur e-mail

Social media

8,9Review LogoWij scoren een 8,9 op Trusted Shops

Tarwegraskoning.nl

Kobaltstraat 2A
1411 AM, Naarden
Nederland Bekijk op Google Maps

Btw nummer: NL802464427BO1
KvK nummer: 32055825

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking