Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Door admin, 4 november 2014

Slowjuicebar nieuwsbrief januari 2013


Slowjuice Centrum Nederland
 
Trots zijn we nu 1,5 maand na de opening, dat onze nieuwe Winkel en Slowjuice Bar zoveel leuke klanten en geïnteresseerden trekt!
We hebben in Het Parool gestaan als A-locatie als een plek waar je geweest moet zijn, ook stond er een mooi stuk over tarwegras in Trouw.
Mocht je een slowjuicer willen aanschaffen deze maand geven we nog 10% korting op de Matstone en de Cooksense slowjuicer + extra een strippenkaart tarwegrassap (11 shotjes). Ook alle workshops en lezingen die doordeweeks en in het weekend zowel in de avond als op de woensdagmiddag plaatsvinden dus kijk snel de AGENDA hieronder door of er wat leuks voor je bij zit!!!
De actuele agenda is altijd te raadplegen op onze website.

 

AGENDA EN AANBIEDINGEN

 

 
Masterclass Rawfood Guru Brian Clement Hippocrates Health institute Florida impressie van de lamp in de waterwinkel raw food inspiratie workshop door Sandra de Vos tarwegrasblokjes
Agenda - activiteiten in de Slowjuice Bar:

 

Tarwegraskoning - aanbieding

Seminar Dennis Huizenga de geheimen van maximale energie firefly in de waterwinkel Bio en raw Taarten bakken met Alexandra's Zoet cooksense black
 
Anchor

 

impressie rawfood workshop
 
Workshop voedsel bereiden met en voor kinderen door Maryse Moerel
 
Dinsdag 22 januari van 16.00 – 17.45 uur - Slowjuice Bar AmsterdamWorkshop rawfood bereiden voor en met kinderen.
Neem je kind mee (vanaf 6 jaar).
Bijdrage € 7,- per persoon inclusief proeven wat je gemaakt hebt.
Ook moeders en vaders zonder hun kind zijn welkom om meer te leren over lekker en gezond voedsel bereiden voor hun kinderen en zichzelf.
U kunt zich aanmelden op onze website.

 

 
Anchor

 

plaatjes bij de lezingen van Frits van den Blom
 
Gezond verstand lezingen: Frits van den Blom
 
Lezing op 23 januari 2013 om 20:00 in de Slowjuice Bar (welkom vanaf 19:30)
Voeding en fysieke degeneratie
Dr. Frits van der Blom voormalig huisarts en homeopaat
Frits vertelt op boeiende wijze over het gedachtegoed van Weston A. Price, Amerikaans tandarts en kaakchirurg, die geheel op eigen kosten en onafhankelijk van wie dan ook, studie heeft gedaan naar de relatie tussen ons voedsel en een vrijwel niet opgemerkte, maar toch opvallende degeneratie van ons lichaam. De uitkomsten zijn schokkend!
Prijs €10,-meer info button
Lezing op 6 februari 2013 om 20:00 in de Slowjuice Bar (welkom vanaf 19:30)
Medische illusie en kanker op een dood spoor
100 jaar geleden had slechts 1 op 8000 mensen een vorm van kanker. Nu (in Europa) 1 op 3 mensen! Wat is er de laatste eeuw eigenlijk gebeurd? Een scala aan diverse medische problemen en zeer belangrijke inzichten ten aanzien van kanker, zal aan bod komen. Hiermee kan een ieder, praktisch gezien, eenvoudig aan de slag gaan!

 

Prijs €10,-meer info button

Lezing op 27 maart 2013 om 20:00 in de Slowjuice Bar (welkom vanaf 19:30)
De ziekte van Lyme en desinformatie
Waarom is de ziekte van Lyme in een enorme vaagheid blijven hangen? En wat voor gevolgen heeft dit voor mens en samenleving? Wat is belangrijk om erover te weten en wat kunnen we voor onszelf en de samenleving doen?

 

Prijs €10,-meer info button

 
Anchor

 

mantra$lsquo;s met GOT
 
Mantra’s met GOT (Gabi, Oscar en Tom)
 
Zondag 27 januari 2013 van 15.00 – 17.30 uur - Slowjuice Bar AmsterdamHeerlijk, warm, echt, vrij, vanuit het hart, verbindend, kom gewoon! Uiteraard is er een lekker sapje voor en na.
Bekijk Thomas op YouTube. Prijs €10,-meer info button

 

 
Anchor

 

31 januari 2013 - Reconnective healing door Caspar Veeger
 
Reconnective healing door Caspar Veeger
 
Donderdag 31 januari 2013 van 14.00 – 17.00 uur - Slowjuice Bar AmsterdamWelkom bij deze nieuwe en uiterst effectieve vorm van healing, die past bij de hectische tijd die wij als mensheid momenteel meemaken. Het is een prachtige manier om ons weer in verbinding te brengen met onze eigen kracht.

 

Een healing duurt circa 15 minuten per persoon. Tevens wordt een een film vertoond waarin duidelijk gemaakt wordt wat deze healing inhoudt. Bekijk alvast de website van Caspar Veeger ook kun je meer informatie vinden in dit filmpje over Reconnective Healing.
Prijs € 10,- voor een inloopsessies (exclusief filmvertoning)meer info button

 
Anchor

 

 
Lekkerraw raw food inspiratie workshop door Sandra de Vos
 
Vrijdagavond 1 februari 2013, 8 maart 2013, 5 april 2013 of 24 mei 2013 in de Slowjuice Bar Amsterdam
Daarnaast is er op 22 maart 2013 ook een verdiepingsworkshop te volgen.Als klant van de TarwegrasKoning bieden we je graag € 10,- korting aan op de Lekkerraw raw food
workshop van Sandra de Vos, ter inspiratie.Dus... heb je zin in een avond vol inspiratie, lekker eten en ook nog eens leren hoe je al dat lekkers zelf kunt bereiden? Doe dan mee met deze Lekkerraw workshop! Een workshop waarin je kennis maakt met raw food gerechten die er stijlvol uit zien, fantastischsmaken en... ook nog eens gezond zijn.De workshop kost € 69,50 per persoon. Relaties van de Tarwegraskoning ontvangen € 10,- korting en betalen dus € 59,50 per persoon.
Gebruik voor de korting de code “TARWEGRAS”.
meer info button
 
Anchor

 

plaatjes bij de lezingen van Hayo Bol
 
Gezond verstand lezingen: Hayo Bol
 
Lezing op 4 februari 2013 om 19:00 in de Slowjuice Bar
Voedsel als medicijn
De lezing gaat over gezonde voeding als basis van de gezondheid
Niets is zo controversieel als gezonde voeding. Er zijn teveel diëten om op te noemen en van de meesten zijn de effecten niet blijvend. Het eetpatroon dat in deze lezing wordt besproken geeft WEL blijvende effecten.
Prijs € 10,-
meer info button
Lezing op 4 maart 2013 om 19:00 in de Slowjuice Bar
Gezond leven... Ondanks of dankzij Electrosmog en straling?
Volgens de WHO is straling van mobieltjes kankerverwekkend en op de gebruiksaanwijzing bij elke nieuwe telefoon staat dat deze niet te lang tegen het oor mag worden gehouden. Geadviseerd wordt om het minimaal 5 cm ervan te houden.

 

Prijs € 10,-
meer info button

Lezing op maandag 8 april 2013 om 19:00 in de Slowjuice Bar
Gezond verstand heeft u dat ook?
Een vrolijke lezing over het wel en wee van ons verstand.
Een gezond verstand creëert succes, liefde, geluk in het leven maar ook tevredenheid en een gezonde ambitie. De aandacht van deze lezing is gericht op de mogelijkheid van in eigen hand kunnen nemen van je leven.

 

Prijs € 10,-
meer info button

 
Anchor

 

emma victoria?s creaties
 
• SWEET LOVE ♥ - door Emma Victoria
 
Donderdag 7 februari 2013 van 19:00 – 21:30 - Slowjuice Bar AmsterdamLaten we er niet omheen draaien: iedereen houdt van zoete traktaties, maar als we de lekkernijen hebben opgesmikkeld geeft het ons geen goed gevoel.
In de Sweet Love workshop leer je hoe je lekkere, rauwe, zuivelvrije, glutenvrije snacks en desserts maakt die bovendien weinig glucose bevatten en waar je je na het eten dus nooit schuldig over hoeft te voelen.
Deze workshop kost € 45,- per persoon.
Bij opgave van twee personen krijg je per persoon € 5,- korting.meer info button
 
Anchor

 

seminar dennis huizenga
 
Dennis Huizenga: De geheimen van maximale energie
 
Op 21 februari 2013 om 19:00 houdt Dennis Huizenga een seminar in de Slowjuice Bar
“Succes, in wat je ook doet, begint met een goede gezondheid.
Ontdek de geheimen tot maximale energie in één avond”
Voedingsdeskundige, succescoach en auteur van het boek ‘Upgrade Jezelf’, Dennis Huizenga geeft een seminar hoe je het beste uit jezelf kan halen met ongekende energie.
Dennis zal op zijn bekende enthousiaste en inspirerende manier deze avond vullen met een onderbouwd verhaal en 'live' laten zien hoe je dat makkelijk zelf kunt doen. Leer op een gemakkelijke manier meer energie te krijgen voor creativiteit, ondernemen of simpelweg algemene balans met een lichaam waar je je goed bij voelt.
Kosten voor deelname aan dit seminar bedragen € 25,- per persoon.meer info button
“Succescoach, peakperformancecoach, mental coach, voedingsdeskundige, het zijn maar wat namen...”, Dennis HuizengaDennis verdiept zich al meer dan achttien jaar in hoe je blijvend, snel en plezierig, lichamelijke en geestelijke balans kan creëren om zo de kwaliteit en prestatieniveau van je leven te verhogen.
Koop uw plaatsbewijs hier
 
Anchor

 

alexandra zoet?s creaties
 
Bio en raw Taarten bakken met Alexandra's Zoet
 
Donderdag 28 februari 2013 van 19:00 – 21:30 - Slowjuice Bar AmsterdamMijn passie voor lekker eten en koken is begonnen bij mijn Italiaanse oma. Zij leerde mij de basis van goed eten. De verschillende geuren van verse kruiden uit haar tuintje inspireren mij nog dagelijks. Ik vind het heerlijk om met eerlijke producten goed eten te bereiden.

 

Mijn studie Gezondheidswetenschappen heeft mij bewust gemaakt van wat voeding met ons lichaam doet. Daarom werk ik het liefste met goede en verse ingrediënten, direct van het land. Dat is gezonder en het gerecht krijgt meer smaak.

Geniet gerust van mijn heerlijke taarten. De ingrediënten zijn zo vers mogelijk. Binnenkort worden mijn appeltaarten zelfs gemaakt van mijn eigen onbespoten appels van de boomgaard.

Taartenbakken kost €39,95 inclusief ingredienten
Leer overheerlijke eerlijke taarten bakken met Alexandra's Zoet!meer info button

 
Anchor

 

lezing brian clement
 
Masterclass 20 maart 2013 - Brian Clement in onze Slowjuice Bar
 
Normale prijs: € 69,95
SPECIALE PRIJS: € 59,95 
Dr. Brian Clement, directeur van het Hippocrates Health Institute in Florida, USA, is een leider op het gebied van gezondheid is al ruim 30 jaar expert op het gebied van rawfood en levend voedsel.

 

Op 20 maart om 15:30 tot ca 18:00 houdt de rawfood specialist Brian Clement een in depth raw lifestyle firetalk masterclass in onze winkel/ Slowjuice Bar aan de Roelof Hartstraat 10, te Amsterdam. Bij veel aanmeldingen krijgt u bericht van de nieuwe locatie in Amsterdam.

Als een leider van gezondheid en pionier en expert op het gebied van rawfood en levend voedsel beweging in de laatste 30 jaar, zal Dr. Clement in deze lezing zal hij uitleggen hoe je je gezondheid en levensstijl drastisch kunt verbeteren. Volgens Dr. Clement gaat het allemaal om je levensinstelling. Ingrediënten voor een optimaal gezond leven zijn een gezond dieet, positieve gedachten, fysieke activiteit en spirituele bewustwording.
In de Masterclass lezing komt aan bod:

  • Waarom raw food zo goed werkt
  • Rauw voedsel en het immuunsysteem
  • Het overwinnen van ziekten
  • De laatste wetenschappelijke onderzoeken
  • Ruim tijd voor vraag en antwoord

Vanaf 15:00 uur bent u van harte welkom om deze exclusieve lezing bij te wonen.
De lezing begint om 15:30 uur tot duurt tot circa 18:00 uur. 

Elke ingeschrevene krijgt naast sterclass de 2 gratis vers geperste slowjuicedrankjes en vers gemaakte rawfood snacks.
Bestelt u voor 20 februari 2013 dan betaalt u € 59,95 in plaats van € 69,95, dus schrijf u snel in.

 
Anchor

 

sandra de vos aan het werk
 
Lekkerraw inspiratie diner door Sandra de Vos
 
Wegens succes herhaald - Slowjuice Bar AmsterdamOp 13 januari was er een eerste inspiratiediner in de Slowjuice Bar in Amsterdam. Vanwege het grote succes zal dit diner vaker plaatsvinden!De eerst volgende data waarop het diner gehouden wordt zijn zondag 17 maart 2013 en zondag 21 april 2013. Hou voor andere data onze agenda in de gaten.
Tijdens dit raw food diner proef je de pure smaakcombinaties en kun je merken dat de
uiteenlopende ingrediënten nog lang nazingen in je mond. Ja, het is mogelijk om gezond eten stijlvol te presenteren. Alleen al door er naar te kijken loopt het water je in de mond!
Het diner kost € 45,- per persoon.meer info button
 
Anchor

 

impressie tim schipper
 
Kundalini Yoga @ De Slowjuice Bar door Tim Schipper
 
Iedere dinsdagavond van 19.00 - 20.30 uur Kundalini Yoga - Slowjuice Bar AmsterdamVanaf dinsdag 29 januari zijn er weer veelzijdige kundalini yogalessen. De lessen zijn geschikt voor iedereen (geen eerdere ervaring vereist) en daardoor uitstekend in te passen in je dagelijkse leven.
De dynamische oefeningen en creative meditaties verruimen je bewustzijn en al na een paar lessen voel je je vitaler, flexibeler en meer in balans.
Ik zie er naar uit je welkom te heten. Na de les staat er een lekkere soep voor je klaar!

 

Kijk voor meer info over mij op mijn website: www.timschipper.nl.
Sat Nam!
Prijs per les: € 15,-. Aanmelden bij: [email protected]

 
 
Anchor

 

the annual dutch rawfood festival
 
The annual Dutch Rawfood Festival op 16 juni 2013
 
The annual Dutch Rawfood Festival is een samenwerking van alle rawfood en rawfood gerelateerde ondernemingen in Nederland. 16 juni is de eerste editie. Waarschijnlijk in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Behalve deelnemers zoekt de organisatie vrijwilligers, standhouders en sprekers. Neem contact op met Auke Attema op telefoonnummer 020-8200376.
 
AnchorAnchorAnchorAnchor

 

impressie van opening van de waterwinkel
 
Tarwegraskoning Aanbiedingen en specials
 
plaatje cooksense slowjuicerWilt u een Cooksense of een Matstone slowjuicer kopen?
Als u langskomt in onze nieuwe winkel krijgt u in januari 10% plaatje matstone slowjuicerkorting!
Daarnaast kunt u in de winkel zelf de machines in werking zien!
plaatje tarwegrasijsblokje3 Dozen van 36 klontjes bevroren ijsklontjes / ijsblokjes Tarwegrassap (goed voor 7 weken dagelijks een shotje) voor de aanbiedingsprijs van € 59,95
meer info button
meer info buttonRogaska Donat Mg is een gezondheidswater met een uitstekende reputatie en een uniek magnesium gehalte van meer dan 1 gram per liter. Dankzij de opgeloste vorm van het magnesium wordt dit makkelijk door het lichaam opgenomen.meer info button
Tarwegraskoning
Tarwegraskoning
Roelof Hartstraat 10
1071 VH AMSTERDAM
facebook

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »