Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Door admin, 18 september 2014

Oh my... juice!

super green juiceMe Marleen

 

Oh my... juice?
Riep ik in mijn eerste blog nog: “Ik ben zo'n type dat het liefst de hele dag met eten en drinken bezig is. En dan bedoel ik niet, "oooh-ik-heb-zo'n-craving" of "is-het-al-wine-o-clock?!" Lijkt dat nu ineens niet te kloppen. Nee, ik drink nog steeds geen liters wijn, maar mijn opmerking over cravings, kan down the drain!

 

Wit brood
Ik drink nu dagelijks een tarwegrasshotje en tweewekelijks, op -dinsdag en donderdag- een halve liter green juice (yes, die op het de foto, met groene appel, komkommer, citroen, gember en tarwegras). En wat gebeurt er op deze dinsdag en donderdag? Een niet te ontwijken zin in producten als brood. Zelfs witbrood is opeens he-le-maal OK. WÁÁÁT?!!! En dat niet alleen. Waar ik normaliter gewend ben om heel pure chocoladereep te eten, vraag ik nu (oh jee, het schap is leeg) de jongen in de supermarkt of hij heel toeválling nog verpakkingen Tony’s melkchocolade met karamel en zeezout heeft liggen. En jawel.

 

Happy eating
Zondigen komt niet in mijn woordenboek voor. Ik geloof in 'happy eating’, guilt free, stressvrij, hoe je het noemen wilt. Of het nu een bananencake of een slagroomsoes is. De chocoladereep is dan ook, met een glimlach en toch vrij snel... verdwenen. Erg dat ik opeens, na lange tijd, deze cravings heb? Ik denk het niet. Mijn lichaam moet waarschijnlijk even wennen aan de gezonde juice mixen? Op zoek naar een nieuw soort balans?

 

Energy!!!
Ondanks deze paar cravings, bruis ik wél van de energie. Het is niet zo dat ik de gewenste aantal uren slaap haal, die ik echt nodig heb op te functioneren. Afgelopen maandag heb ik tot diep in de nacht gewerkt en stond ik na 4,5 uur slaap op. Dronk mijn halve liter juice + een glas water (lichaamstemperatuur) met citroen en ga sindsdien als een speer. Volgens Auke is het heel goed om op een dergelijke dag, na korte nachtrust, op 'niet vast voedsel te gaan'.
Het is een interessant traject waar ik opeens in ben beland met Auke de Tarwegraskoning. Het gaat niet alleen om veel juicen (en bakken > ik maak van alles van juicepulp, hierover meer in mijn volgende blog). Auke en ik kijken naar mijn fitheid 'all over': voeding, beweging en psyche. Volgens mij ben ik behoorlijk gezond'. Auke is van mening dat er nog héél veel winst te behalen is. Ja: minder cravings bijvoorbeeld? ;) Kom maar door met die liters juice!

Share love,
Marleen

Volg mijn blog http://sharelovenotsecrets.com/nl
Volg mij op instagram @marleenssecrets

Reacties

  • Door Marleen, 18 september 2014

    Dank je wel :)

  • Door admin, 18 september 2014

    Leuk om te lezen Marleen!

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »