Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Door admin, 6 november 2014

New York inspiratie

New York inspiratie!

Hallo vanuit New York! Ik ben een weekje bij mijn vriendje die hier woont. Van mijn tripje laatst naar Londen heb ik geleerd - tarwegras poeder…. - en dus heb ik nu van tevoren uitgezocht waar je hier goede juices kunt vinden. En die zijn er genoeg! Gelukkig, aangezien de juices en ook zeker de tarwegras nu echt een onderdeel van mijn leven zijn geworden. Klikt dramatisch, maar ik voel mij simpelweg gewoon energieker, scherper en fitter.

bietjuice Marleen

Een fijne juicebar in New York vind ik The Butchers Daughter 
Ze hebben er interessante juicemixen. Denk bijvoorbeeld aan een mix van boerenkool, komkommer, groene appel, venkel, ananas, tijm, en algen (spirulina). Of bijvoorbeeld juices met lavendel flower, teunisbloem olie en koriander. Lijkt mij interessant om thuis mee te experimenteren en niet in de minste plaats voor juice pulp recepten.
In NY ben ik veel aan het koken. Zo heb ik vandaag een de hele dag gewerkt met een hele goede foodstylist: binnenkort op sharelovenotsecrets! Echter kook ik hier niet met juicepulp. Daarom voor nu een juicerecept. Dit is een typische juice waar ik mee startte en die ik nog steeds graag maak.

Appel biet wortel juice
Ingrediënten
  • 1 appel
  • 2 bieten
  • 3 wortel
  • shot tarwegras
 Instructies
1. Snij de appel, bieten en wortel.
2. Juice ze samen met de tarwegras.
 
Share love,
Marleen
 
Nieuwsgierig naar mijn juice ervaringen en andere recepten? Hou mijn blogs www.tarwegraskoning.nl/blog & ShareloveNotsecrets.com in de gaten.

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »