Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Door admin, 4 oktober 2014

Juicepiration

Juicespiration

Cucumber gember appel  tarwegras foto marleen

Auke heeft mij, misschien heb je gezien dat ik dit eerder schreef, aangeraden twee keer per week te starten met een halve liter green juice + glas water (lichaamstemperatuur) met citroen op de nuchtere maag. Ik hou mij trouw aan deze ‘opdracht’.

Ook op dagen dat ik minder slaap heb gehad, is het volgens Auke zinvol een juice ochtend in te zetten. Volgens hem geeft dit je, ondanks slaap gebrek, bergen met energie. Doen = weten. En hey, dit hele bloggen voor de Tarwegraskoning is tenslotte een zelfonderzoek!

Tot laat doorwerken
Nu is het zo dat ik in een enorm drukke werkfase zit. Ik maak o.a. websites, ben heel druk geweest met de redesign van mijn blog - bijna klaar . Ik kan mijn tijd zelf indelen en zo het gebeurt het nogal eens dat ik 's avonds helemaal op dreef ben. En ik tot in de kleine uurtje doorwerk. Dan komt er ook nog eens bij dat ik thuis niemand heb die mij stopt (vriendje over de grens). Erg, deze late nachten? Nee, het is een fase. Als ik ’s morgenvroeg geen afspraak heb, is het ok. Ik heb soms gewoon een beetje een ander ritme.

Dan ben ik een zombie, vergeetachtig...
Als ik te weinig slaap, functioneel ik niet. Althans, dat riep ik, tot voorkort. Dan ben ik een zombie, vergeetachtig, verstrooid, nog onhandiger dan ik normaliter al ben, een gevaar op de weg, kijk ik boos, etc. Kortom: het is niet aan te raden mijn gewenste aantal uren slaap ter verstoren.

CHECK!
Toevallig is het de afgelopen weken een paar keer voorgekomen dat ik tot laat doorwerkte en tócht vroeg op moest. Mooi juice-energie-testmoment dacht is zo. Zo ook vandaag. Waar ik mij normaliter een zombie voel, ben ik vandaag heel erg oke! Ik functioneer prima en ben scherp. Knal zelfs dit blogje er nog even heel spontaan uit (juicespiration of zo..)
Oh ja… ik snee wel met een serieus keukenmes in mijn vinger vanmorgen bij het klaarmaken van dé groene juice. Maar hey, dat was nog voordat ik die powerjuice op had!
Zelftest: groene juice in de ochtend na korte nacht: V CHECK!

Indien jullie 'm nog niet kennen, dit is het recept van de groene juice!
Juice je met mij mee?

Share love,
Marleen

Nieuwsgierig naar mijn juice ervaringen en andere recepten? Hou mijn blogs http://www.tarwegraskoning.nl/blog & ShareloveNotsecrets.com in de gaten.

Dé groene juice! Ingrediënten:

Handje tarwegras
3 appels
1/2 komkommer
1/2 citroen
stukje gember

Instructies
1. Snij de appels, komkommer, citroen en gember in stukken.
2. Juice ze samen met de tarwegras.
3. Voor ongeveer een halve liter

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »