Gemakkelijk Gezond: Tarwegrassap in klontjes!

  • Geplaatst op
  • Door admin
  • 0
Gemakkelijk Gezond: Tarwegrassap in klontjes!

Tarwegrasklontjes: gezond, snel en makkelijk

Tarwegraskoning
GEZOND, SNEL & GEMAKKELIJK
TARWEGRASSAP IN KLONTJES! WIJ PRESENTEREN MET TROTS ONS TARWEGRASSAP IN 24 IJSKLONTJES! BEVROREN TARWEGRASSAP IS DE GEMAKKELIJKSTE, SNELSTE & DE MEEST GEBRUIKSVRIENDELIJKE MANIER OM TARWEGRASSAP TE CONSUMEREN. MIX DAGELIJKS 2 KLONTJES IN EEN GLAASJE (VERS) APPELSAP, WATER OF JE SMOOTHIE.  TARWEGRASKLONTJES ZIJN:

 

* ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK 
* DE PERFECTE AANVULLING OP EEN (SAP) DETOX OF ALS VERSE GROENE OCHTENDSAP

-- 

IJSKLONTJES ZIJN NA VERS TARWEGRASSAP DE HOOGSTE KWALITEITSVORM WAARIN TARWEGRAS GELEVERD KAN WORDEN. KLONTJES WORDEN GEMAAKT VAN 100% BIOLOGISCH TARWEGRASSAP! HET TARWEGRASSAP BEHOUDT DAN OOK HAAR VERSE & FRISSE ZOETHOUTACHTIGE SMAAK.

TARWEGRASSAPKLONTJES ZIJN TE KOOP IN ONZE WINKEL IN AMSTERDAM, MAAR KUNNEN OOK THUIS BIJ JE WORDEN BEZORGD. BESTEL ZE ONLINE!


 

AUKE AAN HET WOORD 

FLASH-FROZEN TARWEGRASSAP
ONZE TARWEGRASKLONTJES ZIJN FLASH FROZEN; IN 30 SECONDE GAAN ZE VAN +5 °C NAAR – 20°C. HIERDOOR BLIJVEN 95% VAN ALLE VITAMINEN EN ENZYMEN BEWAARD. 2 TARWEGRASSAP KLONTJES IS GELIJK AAN 1 SHOTJE (DUS 30ML). ONTDOOIEN GAAT SNEL IN JE SAPJE, WATER OF MIX KLONTJES MEE IN JE OCHTENDSMOOTHIE.

LEKKER MAKKELIJK, LEKKER GEZOND!

Auke Attema - Oprichter TarwegrasKoning

INSPIRATIE NODIG VOOR EEN GOED BEGIN VAN DE DAG? 
 2 KLONTJES  TARWEGRASSAP  +  150 ML WATER   +   SAP VAN ½ CITROEN 


BLOG VAN MARLEEN: SANDWICH SPREAD

DE DETOXER, DE ULTIMATE JUICE, WAAR IK EERDER OVER VERTELDE IS NOG-STEEDS-DE-JUICE-HET-MEEST-MIJN-JUICER-UITKOMT. DUS JA, ZÉKER EEN REDEN OM IETS TE VERZINNEN VOOR DEZE PULP: DE SPREAD!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.