Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Door admin, 16 oktober 2014

Bewuster

Bewuster

Soms is er gewoon een week dat je even niet meer in de flow zit. Een keer raden: ik heb dus zo’n week! 

Afgelopen zondagochtend startte ik met de bekende groene juice.  "Going for a 50km #bike #ride today :-D Almost nothing better than starting this #sunny #Sunday with a green juice!!! #happy Sunday you all :) @tarwegraskoning” schreef ik nog op Instagram. Een blije foto erbij en zo’n gevoel van: ik heb er zin in! Samen met vriendin Bregje naar een vriendin in Loenen aan de Vecht. "Jij zit echt al lang in je goeie flow he?!” zegt Bregje nog onderweg.

marleenblog6

Straatje te ver, omkeren, te klein bochtje en BAM.
Heerlijk was onze tocht. Wás ja. (en goed wás mijn flow). Toen we bíjna op plaats van bestemming aangekomen waren, ging ik onderuit. Zo heel lullig weet je wel. Straatje te ver, omkeren, te klein bochtje en BAM. Ja, inderdaad mijn voeten zaten vast met een kliksysteem. Ik had weinig kleerscheuren, alleen mijn arm voelde verre van ok. Mijn eerste gedacht was dan ook: "Oh gelukkig ‚muis' ik met rechts” (ik schrijf weer met links). In de workaholic-fase?!

Onthand, onhandig etc...
Terugfietsen was echt geen optie, terwijl ik eerst vastberaden was. Er was simpelweg weinig verbetering. Ik ging zo nu en dan door de grond van de pijn. Het verschil na de eerste nacht was gelukkig al bizar groot. Zou het die supergezonde tarwegras zijn… die ik dagelijks drink?!

Voor de zekerheid toch even langs de huisart, die mij doorstuurde voor een scan. Niets gebroken yay! Desondanks is het de afgelopen dagen behoorlijk onhandig geweest. Frustrerend ook in het begin. Je hebt de energie, wil gáán, alleen wil je arm niet meedoen. Eén rechter hand is blijkbaar net zoiets als twee linker handen. De meest eenvoudige dingen zoals een deur opendoen of fruit snijden lukken nog niet met links. Maar ja, als dat het is, waar heb ik het in vredesnaam over?

Ben ik bewust genoeg, als het wél goed en vanzelf gaat?
Ondertussen doet het mij weer extra beseffen hoe blij ik moet zijn met een goed werkend lichaam en hoe zuinig ik daarop moet zijn. Gezonde gerechten en juices. Genoeg sporten en mediteren en heel veel genieten. Ik doe nu veel dingen bewuster. Eigenlijk best goed. Tja, soms heb je gewoon zo’n week dat alles niet zo (snel) gaat als je wilt.

Was vast nodig dit.

Share love,

Marleen

Nieuwsgierig naar andere blogs? Hou mijn blogs http://www.tarwegraskoning.nl/blog en  ShareloveNotsecrets.com in de gaten.

Reacties

  • Door Marleen, 16 oktober 2014

    Bedankt voor je reactie Geertje!
    Je hebt helemaal gelijk.

    En was leuk om te horen dat je zelf zaait. Zo ver ben ik nog niet, maar gaat er vast ook van komen :)). Vooralsnog veel zaaien in de keuken ;).

  • Door Geertje van Dorst, 16 oktober 2014

    dat je van de sapjes fitter wordt en dat het lichaam beter gaat functioneren is absoluut waar. je valpartij; kan gebeuren en behoefd niet per se dom te zijn. je was onbewust een beetje te hevig. wordt weer snel beter en ga door...

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »