Skip to Store Area:

Tarwegraskoning.nl | Blog

 • Lente: zelf kweken met korting & winactie!

  DSC_0130Wij weten alles van tarwegras (anders zouden we geen Tarwegraskoning heten)!
  Maar als gulle experts delen wij graag onze kennis met jou, want zelf tarwegras kweken is best wel leuk en eigenlijk heel eenvoudig.
  Daarom in deze blog alles om jou binnen korte tijd met deze gewilde titel te kunnen bekronen!

  Tarwegrassap is rijk is aan vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, E & K. Het diep groene sap zit daarnaast vol met mineralen, enzymen, chlorofyl en bevat vrijwel alle spoorelementen die goede groei en functie stimuleren. Door het sap vers te drinken, krijg je al dit goeds snel in je lichaam en voelen veel mensen direct energie en focus.

  Zelf kweken (met 20% korting!)
  Het kweken van het gras is eigenlijk heel gemakkelijk. Zo simpel zelfs, dat je ook zonder tuin of balkon aan de slag kan. Dus geen excuses!

  2015-03-06 12.39.18Wat heb je nodig?
  - (biologische) aarde
  - kweekbakken
  - tarwezaad
  - water
  - licht
  ...en natuurlijk heel veel liefde!

  We gaan ervan uit dat wat betreft de laatste 3 items, je goed voorzien bent. ;)
  Voor het overige kan je gelukkig altijd bij ons terecht en bestel je heel gemakkelijk één van onze kweekkits. Dat kan tot en met 31 maart met maar liefst 15% korting op ons losse tarwezaad en 20% korting op de kweekkits.

   

  kweekkit

  Kweekkit ontvangen? Yes, nu aan de slag!

  Bij het pakket ontvang je een uitgebreide handleiding, zodat je precies kan weten hoe nu te werk te gaan. Maar echt, een kind kan de was doen! Want als de zaadjes eenmaal op de aarde liggen is het een kwestie van geduld en met de dag zien hoe de sprietjes groeien.
  Binnen 7 tot 10 dagen heb je een volle bos gras en kan je direct jouw eerste eigen tarwegras sapje maken.

  Tarwegras is erg makkelijk, maar hier nog een paar tips om het kweken zo goed mogelijk te laten verlopen:

  Tip #1
  Je kunt de zaadjes in de spruitende fase het beste water geven met een plantenspuit. Dit voorkomt schimmelvorming bij de wortels.

  Tip #2
  Na een aantal dagen (5-6 dagen) kan je het beste water geven 'onder' het matje wortels. Deze hebben zich inmiddels zo verstrengeld met de aarde, dat je het geheel zo kan optillen en hier wat water onder kan gieten.

  Tip #3
  Zorg altijd voor frisse lucht en voldoende ventilatie. Zet het raam open wanneer het kan, of zet af en toe een ventilator in de kamer aan. Ook dit ter voorkoming van rotten en schimmel!

  Winactie
  De smaak goed te pakken en zou jij wel kans willen maken een zak van 5 kilo tarwezaad te winnen? Post dan een mooie foto van je -vol trots- volgroeide tarwegrasmatje op Facebook met #tarwegraskoning #tgkwinactie of plaats 'm rechtstreeks op onze Facebook pagina.
  Met zo veel zaadjes sta jij binnen no time in jouw buurt bekend als de ware Tarwegraskoning(in)!
  Het taggen of posten van je foto kan tot en met 31 maart 2017. Hierna maken wij via Facebook de winnaar bekend.

  Heb jij zelf nog gouden tips voor het kweken die iedereen zou moeten weten? Laat je horen! Comment onder deze blog of plaats een berichtje op onze Facebook pagina of stuur ons een mailtje!

  Happy kweken!

  Eva Jacobs
  Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

 • Gezond op vakantie

  staying_healthy

  Hoihoi!

  Herfstvakantie heerst over ons koud en nat kikkerlandje, dus hopelijk hebben velen van jullie de kans om even aan dit weer te ontsnappen.

  Maar hoe ga je werk op vakantie als je niet je gezondheid en bewuste levensstijl (te veel) op het spel wilt zetten?
  Op vakantie is er vaak meer verleiding en gezelligheid, het eten is anders of nieuw, de wijn vloeit rijkelijk(er) en dan is balans vaak ver te zoeken.

  Veel van onze klanten nemen hun hand juicer (manual juicer) mee op vakantie. Handig, want ze vergen geen elektra, wegen bijna niks en kunnen (opvallend gemakkelijk) bijna alle fruit en groente aan. Een gezond sapje (en mini-workout) is dus nooit ver weg!
  Op die manier hoef je jouw ochtendritueel niet los te laten, (of) gemakkelijker je nodige porties vitamientjes binnen (blijven) krijgen en kan je ook nog eens leuk experimenteren met lokale groente en fruit!
  Echt geen ruimte in de bagage meer? Hierbij een aantal tips waar geen juicer voor nodig is om on track te blijven zonder dat de lol van je vakantie eraf gaat:

  1. Alles met mate
  Omdat het nog erg ingebed is dat uit eten gaan, zeker op vakantie, een verwenning is, hebben we vaak de neiging om

  in zo'n situatie meer en groter te bestellen. Je hebt het verdient, toch?
  Maar tegenwoordig eten we thuis ook steeds vaker uit, en slaan we bijna iedere keer wel een beetje door (als ik er dan toch ben...). En niet valsspelen, want hieronder dien je ook het thuisbezorgen mee te rekenen, want het blijft 'restauranteten'. :P
  Tijdens je vakantie doe je dit niet alleen zowat iedere dag, maar ook nog eens voor zowel ontbijt, lunch en diner!

  Uit eten mag, maar probeer het bij 'normale' porties te houden, laat bijgerechten zo veel mogelijk staan en ben eerlijk: je hoeft ook niet altijd een hoofd- en nagerecht erbij. Of probeer met je gezelschap te delen, altijd veel leuker en ook nog eens verantwoord!

  2. Op je eigen manier
  Steeds meer eetgelegenheden zijn erop ingesteld dat klanten niet van het menu bestellen, of een gerecht op hun eigen manier geserveerd willen krijgen. Vraag gerust om de dressing on the side, om bepaalde ingrediënten eruit te laten, of om een deel al in de doggy bag te laten doen zodat je kleinere porties eet.

  3. Aan de wandel
  Blijf in beweging, dat is goed voor de spijsvertering en verbranding. Verken je vakantieomgeving te voet of op de fiets, neem de trap in plaats van de lift, zwem extra rondjes in het zwembad en als je zo'n chic hotel met gym hebt, use it!

  4. Verwen jezelf
  Leg jezelf niet te veel beperkingen op en gun jezelf dat unieke, lokale toetje of delicatesse. Maar blijf bij tip #1: alles met mate. ;)

  5. Water is je beste vriend
  Drinken, drinken, drinken. Blijf water drinken. Do I need to say more?

  6. Twee stuks per dag
  Ken je 'm nog, de welbekende (wellicht wat verouderde, maar nog altijd betrouwbare) regel van 2 stuks fruit en 2 stuks groente per dag?

  Probeer je op vakantie hieraan te houden en je houdt je vitamientjes op peil.

  7. Keep it real
  Eet als je honger hebt, en stop als je voldaan bent. Wederom: ga niet overeten omdat je voelt dat het nu mag en kan. Je bent op vakantie, dus neem je tijd en luister naar je lichaam.

  Happy vakantie!

  Eva Jacobs
  Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

 • Bewust

  Screen Shot 2016-09-30 at 12.38.48

  Hello hello :)

  Ja, ja, deze dame is wederom weer eens aan de sapkuur. Dag 5 zit ik alweer en ik moet je zeggen: het gaat lekker! Honger heb ik zeker niet, maar af en toe overvalt me van die lekkere trek of betrap ik mezelf op de gewenning om iets te willen knabbelen terwijl ik aan het werk of voor anderen aan het kokkerellen ben.

  Voor mij is de cleanse vooral een mindset en een manier om (weer) bewust met eten om te gaan. De laatste paar weken waren warm, gezellig druk, hier en daar wat stress en nu is het 'serieuze' leven voor velen weer begonnen en dan is echt de tijd voor eten nemen -vaak voor het ontbijt en de lunch- ver te zoeken. Snel dat maaltje naar binnen, want genoeg/te veel te doen!

  Herkenbaar? Voor de meeste (helaas) wel.
  Hoewel ik het iedereen kan aanraden, hoef je niet perse aan de sapkuur om bewuster met je eten om te gaan. Daar zijn genoeg andere manieren voor. Daarom deze keer een aantal tips.

  1. Zorg voor jezelf
  Probeer je gekozen maaltijdje eens aan jezelf te presenteren: leg het leuk geserveerd op een bord of een mooi plankje. Niet zo uit de tupperware, trommel of plastic verpakking eten, dus...

  2. Neem de tijd
  Pak je moment voor de maaltijd. Wat het ook is dat je eet; ruik er eerst even aan, geniet van iedere hap en vergeet vooral niet uitgebreid te kauwen. Hierdoor heb niet alleen langer plezier van je eten, je geeft ook je spijsvertering de kans om optimaal te functioneren en voor te bereiden op wat er komen gaat, en krijg je tijdig het seintje dat je vol zit!

  3. Zorg voor rust
  Spreek met jezelf af dat je alleen nog maar aan tafel eet, EN zonder tv of telefoon. Dat voelt eerst wat gedwongen, maar door dit te conditioneren zul je merken dat je minder trek gaat krijgen achter je bureau, in de auto of op andere plekken waar je zo gewend bent te eten.

  4. Identificeer je valkuilen
  Slecht geslapen? Gestrest? Verdrietig?
  Het is inmiddels geen onbekend weetje dat onze emotionele en lichamelijke staat veel invloed heeft op ons snack gedrag. Betrap je jezelf op vaker iets tussendoor te willen knabbelen? Ga even na hoe je je voelt en bekijk of je eerst iets anders kan doen wat dit kan oplossen of verzachten. Praat erover, zeg wat vaker nee, zet je prioriteiten op een rij (wat moet nu, en wat kan morgen) en GA OP TIJD NAAR BED!

  5. Zoek afleiding
  Nog steeds (lekkere) trek? Loop even een ommetje om, bel een vriend of vriendin, of zeg tegen jezelf dat je pas wat mag hebben mag als je eerst deze paar dingen van je to-do-lijst afmaakt.
  Afleiding zorgt dat je de focus op iets anders legt en in 9 van de 10 gevallen vergaat de trek.

  Extra tip: drink bij een trek gevoel eerst een glas water, vaak is 'honger' een teken dat je lichaam vraagt om hydratatie. Zorg dat je gedurende dag voldoende vocht binnenkrijgt en je zult minder snaaien!

  Hebben jullie zelf nog goede tips?
  Screen Shot 2016-09-30 at 12.44.24

  Happy eating!

  Eva Jacobs
  Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

 • Back to School!

  Back-To-School-Facebook-Cover-Picture

  Hey!

  Het gaat snel weer beginnen: school!
  Schoolkampen en intree weken staan om de hoek en daarna wordt het echt met de neus  (weer) de boeken in.

  Deze nieuwsbrief willen we je dan ook wat tips geven om jezelf of je kinderen de juiste healthy boost te geven om die hersenen optimaal te laten kraken.
  Daarnaast is het altijd fijn om je immuunsysteem goed op peil te houden. Met de drukte van al die nieuwe indrukken en daarbij deze wisselende temperaturen, kan een griepje of verkoudheidje je vervelend verrassen en dat wil je juist aan het begin van het schooljaar niet hebben. Toch?

  Veel van de recepten die we de afgelopen posts hebben gedeeld kun je hier ook goed voor gebruiken, maar hierbij een paar echte brain & energy boosters die je gemakkelijk met je slowjuicer in de ochtend kunt klaarmaken.

  Pineappel grapefruit
  Voor weerstand:

  - kwart ananas met schil
  - 1 grapefruit (of sinaasappel)
  - duimpje gember

  Dit sapje bevat een bom aan vitamine C, en door de schil van ananas mee te juicen voeg je er gelijk chlorophyll aan toe, wat je juist veel in groene (blad)groente vindt en op deze manier op een zoete manier toch meekrijgt!
  Deze is vooral ook heel lekker voor kinderen. Mochten zij de grapefruit te zuur vinden, kun je voor een sinaasappel kiezen.

  Screen Shot 2016-08-17 at 12.31.13Voor je brein:

  - 2 selderij stengels
  - 1 wortel
  - 500g spinazie
  - 1 limoen of citroen, gepeld

  Selderij is rijk aan luteolin, een 'stofje' dat je hersenen beschermt tegen afbraak en veroudering. Dit stofje is ook in kleinere mate te vinden in onder andere wortels en spinazie, en samen met wat limoen heb je een heerlijk sapje waar je brein cellen dus heel happy mee zullen zijn.

  Screen Shot 2016-08-17 at 12.21.47Voor concentratie:

  - 3 a 4 wortels
  - Halve bol rode biet
  - 250g spinazie
  - 2 appels

  De eerste 3 ingrediënten bevatten ijzer & zinc, die ter bevordering van de zuurstof in je bloed werken en daarmee je hersenen een boost geven voor helderheid, geheugen en concentratie. Door de appels drink je het ook nog eens heel lekker weg!

  Iedereen begint zijn schooljaar het liefst zo goed mogelijk. Er wordt veel gezegd over goede voornemens, maar wist je dat het is aangetoond dat eind zomer/begin schooljaar een betere tijd is om nieuwe voornemens op te stellen dan op 1 januari? Omdat het weer aangenamer is en je hopelijk een ontspannen vakantieperiode achter de rug hebt (in plaats van de kou en drukte van de kerstperiode) is het voor de meeste mensen gemakkelijker om nieuwe routines en/of eet- & levenswijzen op te zetten en zich er aan te houden.
  Hierbij nog een aantal tips, die geen slowjuicer nodig hebben, om een gezonde start voor school (of werk) te maken:

  1. Drink genoeg water & (kruiden)thee gedurende dag.
  Genoeg gezegd, toch? Hydratatie is de ultieme superfood!

  2. Eet veel groene groente
  Ook deze spreekt voor zich. De vezels en chlorophyll in groene bladgroente zorgen dat je lichaam optimaal kan werken, en jij optimaal kan presteren!
  Probeer je maaltijden goed voor te bereiden thuis, zodat je niet gaat grijpen naar lekkere snacks of die vette lunch bij de kantine of menza. Smoothies en salades zijn snel gemaakt en schelen je bij voorbereiding niet alleen die onnodige extra kilo's, maar daardoor ook geld. It's a win-win!

  3. Blijf in beweging
  Zeker als je veel in de schoolbanken of achter een bureau zit. Nu kan je niet midden in de les even gaan staan, maar probeer de tijd dat je zit en beweegt in balans te houden. Pak de fiets, wandel een rondje tijdens je pauzes of schrijf je in voor een paar leuke sportlessen!

  4. Geef jezelf rustmomentjes
  Zelfs als je niet ervaart dat je hoofd overloopt, is het gezond om af en toe een alleen-momentje in te plannen. Zit of lig ergens waar je niet gestoord kan worden en focus op je adem zodat je tot rust kan komen. Nee, je hoeft niet te mediteren! Het gaat erom dat je jezelf de kans geeft om je gedachten bij elkaar te rapen (geen stress!), of juist even rust kan ervaren (wat weer energie geeft). Hoe je het ook wilt doen (op een bankje, in een hoekje of zelfs op de wc), geef jezelf een paar minuten quality-time, waardoor je je volle 100% kan blijven geven.

  Jij nog andere tips voor een knallend begin van dit schooljaar?

  Happy studying!

  Eva Jacobs
  Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

  • manja jordans

   dag eva,auke,e.a.
   mis jullie winkel..entarwegraszakken,,komen ze hopenlijk weer, of kan ik ze ergens ophalen.?
   (nb. heb t meerdere malen geïnformeerd.)
   .b voorb. dank manja

 • Green Star Elite aanbieding!

  Aloha!

  Deze week hebben we een geweldige aanbieding voor één van onze meest verkochte horizontale slowjuicer: de Green Star Elite 5000!

  Screen Shot 2016-06-16 at 10.19.54

   

  Niet alleen kan je deze slowjuicer nu met een lekkere korting krijgen, maar krijg je tijdelijk het geweldige boek Sap Gezond t.w.v. €19,95 bij je bestelling. Dit boek staat boordevol waardevolle informatie over welke sapjes je kunt maken bij specifieke kwalen. Van acne tot spierpijn, van nierstenen tot stress. Meer dan 100 recepten zorgen ervoor dat je jezelf dadelijk een heuse sap expert mag noemen.

  Maar waarin is deze slowjuicer nou anders dan de andere? Let me tell you...

  De Green Star begeeft zich al een flink aantal jaartjes op de slowjuicer markt en heeft zich in die tijd bewezen als een waar groene juice monster. Er is geen groente of fruit-product wat deze juicer niet optimaal tot sap kan verwerken: van harde knollen als bieten & vezelige groente als selderij, tot de speciale bladgroente als tarwegras & gekiemde groente als alfalfa.
  Door het befaamde Twin Gear systeem, waarbij twee wormwielen de producten persen, behaal je een hoog saprendement en kan je optimaal van je sapjes genieten.

  De Green Star heeft haar populariteit te danken aan een aantal kenmerken die uitblinken tegenover andere slowjuicers.
  Met name door het eerder genoemde Twin Gear systeem, waardoor het pulp bijna kurkdroog uit de machine komt.
  Maar dat is niet het enige bijzondere aan dit systeem. De Green star is de enige slowjuicer op de markt die magneten in haar wormwielen heeft verwerkt, waardoor tijdens het sappen de alkalische mineralen als potassium, calcium en magnesium versterkt worden en het proces van oxidatie daardoor vertragen. Dit zorgt ervoor dat je jouw sapje gerust een nacht of twee in de koelkast kan bewaren, zonder dat het veel van zijn gezondheidsvoordelen verliest. Fijn als je bijvoorbeeld je ontbijtsapje liever de avond ervoor klaarmaakt, of voor een sapkuur je drankjes voor de hele dag (of zelfs dagen) al klaar wil hebben staan!
  Daarnaast geeft Green Star zelf aan dat dit magnetisme ook de sting haalt uit de smaak van sommige groene sapjes, waardoor je het drinken ervan kan doen zonder zo'n zuur gezicht te hoeven trekken. Maakt het minder een straf en dan hou je het ook gemakkelijker vol.
  Gezond is misschien niet altijd lekker, maar alle kleine beetjes om het lekkerder te kunnen maken zijn altijd mooi meegenomen, toch?

  En wist je dat de Green Star standaard met een flink aantal accessoires wordt geleverd? Hierdoor is de machine veelzijdig te gebruiken voor het maken van notenpasta's, meel, babyhapjes, ijs en nog veel meer.

  Naast deze geweldige aspecten mag het ook gezegd worden dat Green Star een uitmuntende reputatie heeft op de markt door jarenlange ontwikkeling en talloze verbeteringen en daardoor ook erg populair is voor commerciële gebruikers. Veel Juice & Healthy Food bars zweren bij dit model, omdat de sapjes lekker smaken en ze er ook andere gerechten mee kunnen serveren.

  En omdat Green Star overtuigd is van haar eigen kracht & zich daarin ook talloos heeft bewezen, krijg je bij aanschaf 12 jaar garantie op de gehele machine, dus zowel motor als onderdelen!

  Screen Shot 2016-06-16 at 11.29.25

  Dit is echt de musthave voor je gezonde keuken en is nu bij ons te krijgen, niet voor €649, maar voor de geweldige prijs van €589!!!

  Waar wacht je nog op?!?!

  Bestel 'm nu samen met het gratis boek Sap Gezond hier!

  Happy juicing!

  Eva Jacobs
  Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

 • Zomer!

  strandstoelenIs het eindelijk zover? Is de zomer nu toch echt begonnen?

  De fruitschappen liegen er in ieder geval niet om. De rijpe abrikozen, aardbeien en mango's vliegen je om de oren. Heerlijk!

  Ben je van plan al dat lekkers te gaan sappen in je slowjuicer? Dan is het van belang dat je de producten vooraf goed schoonspoelt.
  We know, we hebben niet allemaal het budget om de versafdeling volledig biologisch in huis te halen, maar wel de wens om gezond(er) te eten! No worries, want door de juiste keukenhulpjes kun je ook met de niet-biologische appels en peren heel goed gedijen.

  tawashi_groente_borstel

  Één zo'n essentieel hulpje is de Tawashi borstel. Dit omdat de borstel bijzonder goed reinigt zonder de pel te beschadigen. Wortels, appels, komkommer en aardappels; aarde noch waxmiddel overleeft de poetsbeurt en er komt geen schillen aan te pas.

  Gemaakt van simpelweg kokosvezels en staaldraad, is het daarbij een zeer duurzaam en goedkoop product dat gemakkelijk je andere synthetische sponsjes en borstels overleeft.
  Ook voor het boenen van pannen en potten, schoenen en zelfs houten oppervlakken & badkuipen is deze borstel het ideale hulpmiddel.

  Zo kun je er bijvoorbeeld heel goed je zeef van de slowjuicer mee schoon krijgen!

  Enthousiast?
  Bij aanschaf van een Versapers of Kuvings slowjuicer krijg je nu, naast veel korting, een gratis Tawashi borstel! Op die manier kun je jouw slowjuice-avontuur direct goed beginnen.
  Heb je al een slowjuicer? Dan kan je 'm uiteraard ook los bij ons bestellen. :)

  Happy brushing!

  Eva Jacobs
  Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

 • Gezondheid

  Strak-buikjeHi y’all!

  Deze week wilde ik graag het begrip ‘gezondheid’ eens bekijken. Het woord vliegt ons namelijk overal om de oren, maar waar staat het nu eigenlijk voor?

  We willen allemaal graag gezond zijn en gezond oud worden. Maar wat gezondheid is voor een student, kan heel anders zijn voor een werkende moeder of een beroepsatleet. Daarbij kan je idee van gezondheid met het ouder worden veranderen. Bovendien is gezondheid niet beperkt tot je fysieke gesteldheid, maar speelt mentaal een net zo grote rol en kan je tegenwoordig in onze modern online wereld zelfs digitaal ‘fit’ verklaard worden…

  Is gezondheid wel te definiëren?

  De Wereldgezondheidsorganisatie ziet gezondheid als een toestand van ‘compleet welbevinden’.
  Maar dat compleet welbevinden kan iemand die van veel en lekker (vet) eten houdt, of stijf staat van de morfine, ook ervaren. Is deze persoon daarmee dan ook een belichaming van gezondheid?

  Niet verrassend kwam er steeds meer kritiek op deze definitie en een paar jaar geleden werd een herziening opgesteld:

  ‘Gezondheid als het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.’

  Mooi issie, he?
  Vooral de term ‘eigen regie’ vind ik enorm sterk. Iedereen bepaalt namelijk zelf wat gezondheid voor zichzelf betekend en wat je daarvoor doet. Wat je beroep of doel ook is, om daarin en daarvoor optimaal te functioneren kunnen de slaapritmes, sportroutines en diëten als dag en nacht verschillen.

  Onlangs moest ik noteren wat, op een schaal van 1 tot 10, mijn 10 zou zijn op het gebied van gezondheid. Ik hoefde me niet te limiteren in mijn wens, maar moest het wel echt voelen. Ik wilde opschrijven: ‘ik heb het lichaam van een supermodel en echt alle kleding staat me geweldig!’, maar ik voelde ‘m niet. Na wat bezinning voelde ik heel wat anders. Ik wil wel strakker en fitter zijn, maar ik wil me vooral heel gelukkig met mezelf voelen en dat alles wat ik doe uit liefde voor mezelf is. Af en toe sporten, vooral gezond maar soms vies lekker eten, een hele dag in bed liggen of een ouderwets dutje doen in de middag. You get what I’m saying?!?!

  Happy

  Laat je dus niet gek maken door wat je allemaal om je heen ziet & hoort en hoe het allemaal zou moeten. Er is geen vaste set met regels, geen one size fits all-plan. Neem de regie in eigen handen, lees je in, probeer af en toe wat uit en straf jezelf niet wanneer het niet werkt, maar geef nooit op!

  Wat is jouw 10 voor gezondheid? Let us know in the comments below!

  Happy Health!

  Eva Jacobs
  Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

 • And the winner is...!

  Hello darlings!

  Och, och, och, wat hadden we mega veel mooie reacties op onze winactie van deze maand.
  Van goede voornemens en grootse plannen tot gulle wensen voor een ander. Right in the feels...

  Wat een opgave, om hier een winnaar uit te kiezen!

  We zaten hier te wikken en te wegen: hoe gaan we dit aanpakken? Vandaar dat deze nieuwsbrief wat lang op zich heeft laten wachten, sorry!
  Er was uiteindelijk voor ons simpelweg maar één oplossing: ouderwets hebben we iedereens naam op een briefje geschreven en een diepe bak gedaan. Goed schudden en toen...grabbelen maar!

  And the winner is...

  hoera-het-is-vandaag-zwart

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe JuiceMe slowjuicer!!!!
  We zullen je snel contacten om je van je prijs te kunnen voorzien en hopen dat je er veel jaren plezier aan gaat beleven. :D

  Niet gewonnen?
  Niet getreurd! Er komen in de nabije toekomst nog meer leuke (win)acties & geweldige aanbiedingen. 

  Zo hopen we iedereen een kans te geven om een gezonde(re) levensstijl toegankelijk en vooral gemakkelijk te maken.

  Hou onze website, nieuwsbrief en/of facebook-pagina goed in de gaten om niks te hoeven missen. ;)

  Happy weekend!

  Eva Jacobs
  Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

 • Win een JuiceMe!

  juiceme_alle_kleuren

  Welcome back!

  Vandaag val ik met de deur in huis, want dit wil je niet missen!

  Maart roert zijn staat, as they say, en dat geeft iedereen bij Tarwegraskoning HQ flink wat lentekriebels.

  Vorige week wees ik jullie al op een aantal leuke acties, maar we hebben de kicker bewaard voor de start van deze nieuwe maand. Een echte knaller, want door een aantal simpele handelingen, maak je kans op een gratis slowjuicer.

  Ja, je leest het goed: GRATIS SLOWJUICER!

  Er zijn veel soorten slowjuicers op de markt, maar wanneer je net komt kijken in de sapwereld, kan het overwhelming zijn. Al die verschillende modellen, specificaties en prijzen! Je wilt kwaliteit en gemak, maar geen gat in je portemonnee.

  Daarop moest een antwoord komen, vonden we bij Tarwegraskoning. Onze kennis en ervaring gaf ons het vertrouwen dat wij zelf een slowjuicer op de markt konden brengen die aan die wens voldoet.

  juiceme_zilverDit resulteerde in de JuiceMe:

  - een verticaal model voor het snel en gemakkelijk sappen van groente en fruit
  - 66 toeren per minuut met een stille 150 Watt motor (met 10 jaar garantie)
  - kwalitatieve materialen
  - veel extra accessoires: 3 soorten zeven en een sapstop

  Allemaal voor de ultieme slowjuice-ervaring voor een klein prijsje!

  Na bijna twee jaar is het één van onze bestsellers geworden, met honderden tevreden klanten die op deze manier betaalbaar en gemakkelijk hun levensstijl een gezonde boost konden geven.  Dat is wat we bij Tarwegraskoning voor iedereen willen, en daarom verloten we de komende maand een complete JuiceMe Slowjuicer!!!!

  Veel hoef je er niet voor te doen:

      1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
      (check de homepage, linksonder het menu bij het downloaden van het E-book of helemaal onderaan de website-pagina)
      2. Laat een comment onder deze blog achter met waarom je een slowjuicer wilt.
        Thats it!

   

        Meedoen kan tot 31 maart, en die dag maken we de winnaar bekend.

  May the force be with you!

  Kan je niet tot eind maart wachten om met slowjuicen te beginnen? Hoeft ook niet!
  De JuiceMe is nu al te krijgen voor de scherpe prijs van €219,-. Sweet deal, niet? Bestel ‘m hier direct!

  Check ons ook op Facebook en deel daar dit bericht als je iemand anders een geweldige slowjuicer gunt.

  Happy winning!

  Eva Jacobs

  Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

  • Jinte Nijveld

   Hoihoi,
   Ik heb al vaker mijn reactie proberen te plaatsen, maar op de een of andere manier lukt het niet. Jammer genoeg kwam ik daar pas net achter terwijl ik het al een tijd geleden heb proberen te plaatsen.
   Ik zou iedergeval heel graag de slowjuicer willen winnen om deze cadeau te doen aan mijn vader. Hij is altijd bezig met het maken van lekkere en gezonden recepten en ik weet zeker dat ik hem hier zielsblij mee kan maken.
   Liefs,
   Jinte Nijveld

  • L.Hal

   (H)eerlijk, gezond en lekker !
   Ik doe natuurlijk graag mee.
   Met JuiceMe, groente, fruit en Tarwegras
   de lente in mijn glas !

  • L.Hal

   (H)eerlijk, gezond en lekker !
   Ik doe natuurlijk graag mee.
   Met JuiceMe, groente, fruit en Tarwegras
   de lente in mijn glas !

  • Claudia

   Ik zou heel graag meer groente en fruit binnenkrijgen. De laatste tijd ben ik zó moe. Ik begrijp echt niet waarom.

   Ik heb hem al eens besteld als preorder, maar toen moest ik hem terugsturen omdat in de tussentijd mijn wasmachine stuk ging. De betonnen steen had een giga gat in de trommel geslagen! Die was klaar voor de stort.. Dus toen had ik dringend het geld nodig, helaas moesten de sapjes het afleggen tegen schone onderbroeken.

   Dit is dus poging 2, maar met deze actie kan het niet meer mis gaan!

  • Claudia

   Het zou zooooo leuk zijn om te winnen! Een tijd terug bestelde ik er één na een hele tijd mn zuurverdiende geld gespaard te hebben. De levering duurde vrij lang want het was een pre-order (en dat gaf niets!) Maar in de tussentijd ging mn wasmachine stuk.. de betonnen steen die erin hing (tegen het schudden) was geheel losgekomen en had een giga gat in de trommel geslagen!! Klaar voor de stort......
   Helaas moest ik de juicer dus terugsturen omdat ik het geld hard nodig had... for the sake of clean clothes.. Ik heb de foto's nog, ik kon zelf gewoon niet geloven toen ik de wasmachine open schroefde. En omdat kapotte apparaten altijd in 3 komen (oud bijgeloof van mn moeder, maar dat kwam dus uit) duurde het een paar maanden voor mn laptop en telefoon ook niet meer wakker werden. Daag spaargeld!

   Hem winnen zou zó'n meevaller zijn!

  • Stefanie Barigand
   Stefanie Barigand maart 28, 2016 om 3:52 pm

   Deze kans wilde ik ook niet laten liggen. Ik zou met de JuiceMe lekkere sapjes voor mijn kleutertje bereiden. Boordevol vitamientjes en boordevol liefde!
   Dus Hup hup JuiceMe, huppel jij even hierheen? :0)

  • Hans Eringa

   Ik wil de juice Me kado geven aan mijn bejaarde moeder, die kan wel een sapje gebruiken !

  • Hans Eringa

   Ik wil graag die Juice-Me kado geven aan mijn bejaarde moeder, die kan wel wat sapjes gebruiken !

  • L. Hal

   (H)eerlijk, gezond en lekker !
   De Lente in mijn glas
   met JuiceMe en Tarwegras !
   Ik doe graag mee.

  • Mandy

   Ah Geweldig apparaat!! Al een aantal keer kwijlend voor deze slowjuicer gestaan. Helaas is er binnen mijn studenten budget weinig ruimte om deze geweldige toevoeging in huis te halen. Gezond eten vind ik zeker belangrijk, anders dan de pizza verslindende mede studentjes hihi. Al een behoorlijke tijd hebben we een blender(Nou.. Blunder) staan, van plastic (zegt veel over wat heerlijke groente en fruit kunnen aanrichten ;P), die hier volop door mij wordt gebruikt. En waar ik elke dag heel erg van kan genieten! Als onze lieve blender meewerkt en niet op dat moment pauze aan het houden is of in staking ;). Sinds ik coeliakie (helaas) heb zijn smoothies en sappen dagelijkse kost, het is lastig om vroeger iets te vinden wat gezond is, makkelijk, snel klaar en meeneembaar. Deze ontdekking was echt goud waard! En ik zou het zooooooo waanzinnig vinden als er ooit nog eens zo'n prachtig apparaat zijn steen(tje) kan bijdrage in een goede gezondheid. Ik hou een mooi plekje vrij, in ons krappe keukentje haha!

  • maria verlinden
   maria verlinden maart 25, 2016 om 4:42 pm

   Waarom ik die slowjuicer zou willen? Wat een vraag;-). Ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik hem NIET zou willen hebben, dus JA GRAAG!

  • Somayeh

   Ik ben 30 jaar oud en ik had 25 kilo overgewicht. Ik had helemaal geen zelfvertrouwen.Toen ik met raw vegan dieet begon, verlies ik 5 kilo. Ik ben er erg blij mee. Volgens mij als ik een slowjuicer heb, kan ik sneller mijn extra gewicht verliezen. Bedankt.

  • Vivian

   Wij zijn allemaal gek op sapjes, smoothies enz maar gebruiken nu nog een staafmixer. Tja dat is natuurlijk niet de beste oplossing en een slowjuicer staat heel hoog op mijn wensenlijstje. Wat zou dit een super gave verrassing zijn. Duimpjes draaien!

  • Tessa Laurense
   Tessa Laurense maart 24, 2016 om 7:30 pm

   Beste lezer,

   Samen met mijn mams ben ik sinds kort begonnen met hardlopen. Het lijkt me superleuk om deze slowjuicer als verrassing aan mijn moeder kado te doen, zodat we onze training kunnen ondersteunen met lekkere, gezonde sapjes!

   Liefs,

   Tessa

  • francien van haren
   francien van haren maart 24, 2016 om 2:34 pm

   Ik ben zo benieuwd wat je er mee kunt allemaal. Er is nog zoveel te ontdekken!

  • Airien

   Ik wil de slowjuicer winnen voor mijn Kids. Kunnen ze iedere dag verse sap meenemen naar school.

  • Esther Bros

   Ik wil super graag deze slowjuicer winnen!! Al een lange tijd wil ik een juicer waarmee ik ook tarwegras-sap kan maken,helaas is mijn budget zo laag dat ik nog heeel lang moet sparen. Dus als ik er 1 zou winnen word ik heel erg super blij! <3

  • Marja van de Nes
   Marja van de Nes maart 24, 2016 om 7:29 am

   Zelf kocht ik al een Kuvings slowjuiver bij jullie. De JuiceMe zou ik heel graag winnen voor mijn dochter, die op kamers onze heerlijke sapjes zo mist.

  • Diana

   Heel graag om samen met m'n zoontje, voordat hij naar school toe gaat, een lekker gezond en vers gemaakt sapje te kunnen drinken.

  • monique

   Ik zou dolgraag een slowjuicer willen. Ik ben ook aan het sparen ervoor. Mijn oude 'gewone'juicer heeft het begeven en doe het nu met smoothies. Helaas kan je daar mee lang niet zoveel qua groentes als met een juicer. Daarom zou ik hem graag winnen. Hartelijke groet Monique

  • mark

   Ik wil graag een echte Spring Cleanse beginnen. Het lijkt mij dus de perfecte tijd om een slowjuicer te hebben. Er zal waarschijnlijk heel veel gebruik van worden gemaakt ;-)

  • Sie Lin Witte

   Graag wil ik een slow juicer voor een Thaise non die ernstig ziek is. Misschien het kan haar een verlichting geven aan haar ziekte.

  • Gerry

   ik wil die slowjuicer winnen want me blender is toch niet hetzelfde.

  • Nina

   Omdat ik nu ik mijn kracht kom en de JuiceMe slowjuicer mij daar perfect mee kan versterken!

  • Nina

   Omdat ik nu in mijn eigen kracht kom en de JuiceMe slowjuicer is het perfecte middel om me daarbij te versterken!

  • maria

   Waarom ik graag die slowjuicer zou willen? Wat een vraag! Alsof er iemand is die dat niet zou willen.
   Dus... ja, graag.

  • Yoksing

   Na jarenlang junkfood te eten wil ik nu mijn lichaam gaan ontgiften en dat wil ik doen door te slow juicen. Ik heb er veel over gehoord en dit is een mooie gelegenheid om de knoop door te hakken en te beginnen.

  • maria

   Waarom ik die slowjuicer zou willen? Wat een vraag. Er is geen enkele reden waarom ook maar iemand hem NIET zou willen, dus....

  • Maureen

   Ik wil graag nog een slowjuicer omdat ik detoxvakanties ga organiseren en dan zet ik iedereen aan de juice!:-)

  • Mirjam

   Oh wat zou ik enorm BLIJ worden als ik de slowjuicer van jullie cadeau krijg. Het is al een aantal jaar een wens van mij om de trotse eigenaar van een slowjuicer te zijn. Het lijkt me heerlijk om een heleboel gezonde sapjes te maken voor mezelf en lieve mensen om mij heen. Pick me ;-)

  • Jinte Nijveld

   Hoihoi,
   Mijn vader is volgende week jarig en ik kan maar geen cadeau bedenken om aan hem te geven. Totdat ik langs deze blog over de slowjuicer kwam. Het lijkt mij echt een geweldig cadeau om aan hem te geven, omdat hij al 's ochtends om kwart over 6 super lekker ontbijt voor mijn zusje en mij maakt en heel veel gebruik maakt van onze blender. Een slowjuicer is best een prijzig cadeau om zo te kopen, dus daarom waag ik maar een gokje om mee te doen. Duimen maar!!
   Liefs, Jinte
   PS. Mijn vorige reactie is niet geplaatst, dus ik hoop dat het nu wel lukt.

  • Marie Floor

   Het lijkt me super om de slowjuicer te winnen!! Ik heb mezelf aangeleerd om 2 dagen per maand te ‘detoxen’ met groenten en fruit sappen, dat is echt een schoonmaakbeurt voor m’n lichaam. Maar ik sta nu altijd vreselijk te prutsen met een pers en blender, kost me (te) veel tijd! Ik denk al heel lang aan het kopen van een juicer, maar ik weet niet zo goed wat een goede juicer is. Ik heb veel gezocht op google naar goede slowjuicer, maar ik vond de juicers toch wel prijzig. Mocht ik de slowjuicer winnen kan ik sneller en nog gezondere sapjes maken. Wat ik een heel lekker sapje vind is de combinatie met peer en groene groenten.. Duimen maar!!
   Groepjes, Marie

  • Jamie Maas

   Stress, verkeerde voeding, te weinig activiteit en vele andere aspecten van mijn ‘moderne’ leven brengen mij op dit moment merkbaar uit balans. Wat zou ik ontzettend graag met deze slowjuicer van juiceme een nieuwe start willen maken voor meer spirit en energie, voor een meer optimale staat van welzijn.
   Ik hoop écht, dat ik deze prijs mag winnen. Dat deze erg fijne winactie mij net dat laatste doorslaggevende zetje geeft om slowjuice sappen in mijn leven te introduceren en mijn lichaam te reinigen en zuiveren. En er plezier en genot aan te beleven, opdat het mijn nieuwe manier van gezonder leven zal zijn én blijven. Dit lijkt mij een gezonde, en zeker ook leuke manier om sapjes te drinken!
   Liefs, Jamie

  • Marcel Visser

   Na de documentaire 'Foodmatters' gezien te hebben wil ik graag een JuiceMe om lekker gezonde sappen te maken.

  • Miekske Dingens
   Miekske Dingens maart 4, 2016 om 7:05 pm

   Heel graag een kansje! Zou ideaal zijn voor ons hele gezinnetje!

  • Maurice

   Ik wil mijn vriendin graag een slowjuicer cadeau doen.

  • Eric Cornelis Bos

   Onze dochter is al jaren helemaal isolaat van gezonde voeding. Ze eet alleen nog maar groenten, fruit en noten. We weten dat ze de slowjuicer helemaal geweldig vindt en daarom willen we haar hier graag mee verassen als ze over een paar maand weer terugkomt uit Australië voor haar stage.

   Hartelijke groet, Eric en Renate Bos

  • Lydwien

   Wauw Tarwegraskoning geven jullie deze JuiceMe weg aan een van jullie fans??? Ik ben al maanden aan het sparen voor deze geweldige machine, misschien heb ik hier het geluk om deze JuiceMe te winnen.... Heerlijk om nog meer te kunnen gaan genieten van al het goede van groente en fruit en superfoods zoals tarwegras! Wat een energie levert dat op, JuiceMe daar kan geen ander apparaat tegenop. <3

  • Marloes Akker

   To squeeze everything out of life!

  • An V

   Mijn dochter gaat op kamers naar de grote stad en om er zeker van te zijn dat ze toch dagelijks wat gezonds binnenkrijgt zou deze JuiceMe heel goed van pas komen.Ze is gek op smoothies,sapjes en yoghurts en dergelijke.Zou geweldig zijn .

  • Henk Meinderts

   Ik wil deze juicer graag winnen voor mijn dochter https://www.facebook.com/sammystuiterbal?fref=ts die hem goed voor haar sport kan gebruiken

  • Yoka Stek

   Ik ben gek op allerlei sapjes maar kan ze nu niet zelf maken omdat mijn sapcentrifuge het begeven heeft. Help me to feel good, feel healthy with a real JuiceMe

  • Gonny Aarts

   Ooo... wat zou dit fijn zijn.
   Ik heb er al veel over gelezen.
   doordat ik chronisch ziek ben... Probeer ik zo gezond mogelijk te eten en te drinken.
   Zo'n mooie slowjuicer staat al langer op mijn verlanglijstje. En zou een goede toevoeging geven in mijn eetpatroon. En is dus zeer welkom!

   Op naar een gezonder leven!

  • Sieneke van Biessum
   Sieneke van Biessum februari 28, 2016 om 12:47 pm

   Een droomprijs voor mijn lieve dochter en haar gezin! Samen lekkere sapjes maken en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!

  • Joy Gajadhar

   Een superverrassing voor mijn groene vrouwtje! ♥

  • Josien Hillebrands
   Josien Hillebrands februari 28, 2016 om 12:46 pm

   Ik wil 200% gezondheid voor mijn gezin! ♥
   Duimen dus voor dit supermonster! :D

  • Karin

   Ik volg jullie via Bloglovin en maak graag kans op een slowjuicer omdat het niet lukt met mijn gewone sapcentrifuge om uit tarwegras sap te halen!

  • Monique Hoeksema

   Waarom ik een slowjuicer wil winnen? "In plaats van een hapje liever een sapje"

  • Inge Groenen

   Met de JuiceMe in bezit
   weet ik dat ik dagelijks met een gezonde, verse smoothie aan het ontbijt zit.
   Dan begin ik iedere morgen
   energiek en zonder zorgen!

  • Hanneke van Dijk

   Er komen zoveel gezonde slowjuice recepten voorbij, dat ik, bij wijze van spreken, 'op het puntje van mijn stoel zit' om er mee aan de slag te gaan. Nu nog een goede slowjuicer! :-)

  • Steef

   Omdat ik gek ben op sapjes

  • Heidi Claassen

   JuiceMe! Oh my goodness, wat zou ik graag zelf juicen.. Je lichaam is de belangrijkste machine/moter die je hebt, dus daar moet de allerbeste brandstof in. Met de JuiceMe slowjuicer, kan ik nog beter voor mezelf en mijn gezondheid zorgen. Je zou maar winnen, wauw!!!

  • Jacques Leliveld

   als alleenstaande man van 74 doe ik qua eten bereiden inspiratie op van-en uit-recepten, kookboeken en wat dies meer zij. Steeds vaker wordt daarin verwezen naar een Slowjuicer.. die heb ik (nog) niet, beetje kostbaar, maar winnen is een mooie optie. Ben benieuwd

  • Anita H.

   Alles voor een goede gezondheid! Gezond leven staat bovenaan mijn prioriteitenlijst. Ik koop regelmatig gezonde sapjes, met name wortelsap (caroteen; ook fijn om wat kleur te krijgen) en rodebietensap (energie), maar ik weet ook wel dat zelf persen veel gezonder is en goedkoper.

  • MJ

   ik denk dat ik als klant van het eerste uur nog op het huisadres in a'veen inmiddels wel een nieuw sap apparaat mag gebruiken de oude is nog lang niet op ook niet na het jarenlange dagelijks gebruik maar een nieuwe is vast een aanwinst op mijn aanrecht zodat de oude nog even dienst mag doen bij bv een van mijn kinderen.

  • Nicki

   Als ik terug ben vanuit Australie kan ik genieten van de slowjuicer en mijn gezondheid van mij + mijn familie een boost gaan geven! Omdat mijn moeder ook al 2 maanden ziek is... kunnen we het allemaal goed gebruiken.

  • Manal Stroo

   JuiceMe, juice you...
   I'm not a fool!
   JuiceMe, just for free?
   vitamines and more for You & me!

  • Anne Ruth Dubbeldam
   Anne Ruth Dubbeldam februari 27, 2016 om 9:17 pm

   Deze wil ik héél graag winnen! Mijn man is na hard werken een hoop kilo's kwijt en ik probeer voor ons samen altijd gezonde sappen te blenderen. Mijn grote wens op dit moment is om een slowjuicer te hebben, zodat we nog veel meer groenten en fruit kunnen gebruiken voor lekkere sapjes zonder dat je het haast niet door je rietje gezogen krijgt;)! Dit zou een fijne stap naar een meer healthy lifestyle zijn.

  • Leona Jeuring Muter
   Leona Jeuring Muter februari 27, 2016 om 9:16 pm

   Ik ben net een poosje bezig met gezondere voeding, waaronder ook veel smoothies! Ik ben er dol op! Zou graag een slowjuicer willen winnen zodat ik mijn recepten kan uitbreiden en meer mogelijkheden van gezond eten ontdek!!

  • Chantal

   Wij zouden echt super graag de slow juicher willen winnen.
   Mijn man en ik zijn beide nog te zwaar.
   Na de bevalling van onze 3de wondertje en een heftige periode.
   Hebben wij besloten om deze af te sluiten door gezonder te leven, lichter te worden en een beter voorbeeld te geven aan onze 3 wondertjes. En wat is er nou gezonder dan met zijn 5e lekker aan een gezond sapje.
   Ons zou je er super blij mee maken we willen er al zo lang 1 maar helaas nog niet kunnen kopen maar ooit staat hij te stralen op ons aanrecht

  • Kim Moorman

   Omdat een slowjuicer 't enige nog is wat mist in mijn healthy-lifestyle-keuken! Soms wil je even geen smoothie, maar een puur-sapje!

  • Suzanne

   Oohhh wauwie!! Dat super "slanke

  • Julia van Vliet

   Omdat mijn studentenbudget het helaas niet toelaat om er een aan te schaffen terwijl het echt super zou zijn voor heerlijke juices en nieuwe recepten! Ik ben heel blij met mijn huidige levensstijl dus dit zou een top aanvulling zijn!

  • Patricia Korsmit
   Patricia Korsmit februari 27, 2016 om 6:36 pm

   Ik zou graag de slowjuicer deze is een betere voor de groente dan die ik nu heb. Gebruik t echt dagelijks voor mijn smoothie.

  • Marlies van der Schoor
   Marlies van der Schoor februari 27, 2016 om 4:01 pm

   ik wil graag een slowjuicer om lekkere en gezonde sapjes te gaan maken zodat ik me fitter ga voelen.

  • Jasper

   Slowjuicen rules! Daarom ;-)

  • Machteld

   Na het zien van de vele mogelijkheden van een slowjuicer bij een vriendin die er al een heeft (en het proeven van een heerlijk slow sapje), ben ik ook enthousiast geworden! Graag zou ik daarom deze mooie prijs willen winnen.

  • Machteld

   Na het zien van de vele mogelijkheden van een slowjuicer bij een vriendin (en het proeven van een slow sapje), ben ik ook enthousiast geworden. Daarom zou ik zelf ook best zo'n fijn apparaat willen!

  • Engelien Gilbers

   Ik heb de juiceMe zelf gekocht en ben er super blij mee. Mijn zoon zou er ook graag een willen echter heeft daar het geld niet voor, dit zou een ultieme manier zijn om hem super blij te maken, groetjes Engelien

  • Richard

   Ik wil die slowjuicer omdat de vorige die we bij jullie gekocht hebben goed 4 jaar geleden nu zo vaak gebruikt is dat een nieuwe goed van pas zou komen ( en omdat ik uit Rotterdam kom en zeg nou zelf wat is het grootste bewijs van onpartijdigheid ? juist dat jullie hem aan ons gunnen :-)

 • Dutch Raw Food Festival 2015

  Het was weer een geweldig Raw Food Festival bij Boerderij Langerlust. Wat een fijne dag met geweldige workshops, lekker eten en vooral enthousiaste en lieve mensen bij de kraam van de Tarwegraskoning. Wat hebben we veel sapjes én shotjes tarwegras uitgedeeld!

  Heb je het evenement helaas moeten missen? Kijk dan snel hieronder voor een korte foto impressie van het festival!

  RFF2015

   

  Graag tot volgend jaar!

  Het Tarwegraskoning Team

Artikelen 1 tot 10 van 48 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tarwegras
klontjes
20% korting

 

 

JuiceMe


van 399


voor 189 !!