Sinaasappel, bleekselderij, limoen en munt juice

  • Geplaatst op
  • Door Marleen
  • 0
Sinaasappel, bleekselderij, limoen en munt juice

Het nieuwste recept van maart 2015: jawel met bleekselderij!

Het gebeurt nog vaak: fanatieke juicers die ik ontmoet en geen idee hebben van het leukst dat je allemaal kunt doen met juice pulp. "Cakes, pannenkoekjes, burgers, omeletten…”, som ik dan op. Zij vinden het ook zonde om de pulp weg te gooien. Het enthousiasme van het ‘no waste’-idee is dan ook groot wanneer je de mogelijkheden deelt.

Sapje

Ondertussen blijf ik bezig met het bedenken van recepten. Bekijk hier de laatste recepten en bekijk ook zeker de appeltaart die vandaag of morgen online komt! Daarnaast ben uiteraard benieuwd naar wat anderen doen met hun pulp. Om die reden was ik op zoek naar een Facebook groep zich hiermee bezighoudt. Ik kwam tot de conclusie dat deze - specifiek op juice+pulp gerichte groep - nog niet bestaat dus startte er zelf een, namelijk: Juice & Pulp recipes. Een plek waar iedereen die een leuke pulp idee of recept heeft, zijn informatie kan delen, vragen kan stellen of wat dan ook zolang het juice en pulp gerelateerd is.

Share the love & spread the word… want kennis delen en no waste is toch veel fijner dan al die pulp weggooien?!

Van de pulp die je overhoudt van deze juice, ga ik aankomend weekend iets maken. Interessant? Hou van mijn blog in de gaten of join de juice & pulp recipes Facebook groep.

Sinaasappel, bleekselderij, limoen en munt juice

Ingrediënten

  • 6 kleine sinaasappels
  • 2 stengels bleekselderij
  • Blaadjes van 4 takjes munt
  • 1/2 limoen

Bereiding

  • Schil de sinaasappel en maak de bleekselderij schoon.
  • Juice de sinaasappel afwisselen met de munt en bleekselderij.
  • Pers de halve limoen (kun je eenvoudig met een vork doen) en meng met de juice.

Voor twee grote glazen.

Enjoy!

Share love,
Marleen

Reacties

  1. Marleen Marleen

    Beste juicers,
    Dit weekend heb ik geprobeerd iets te maken met de pulp van deze juice.
    Het werd een marinade en saus, maar zijn niet zo geslaagd als ik zou willen. Te bitter...
    Daarom helaas (nog) geen recept met deze pulp!!!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden