Vitamix A3500i Grafiet
Ben je op zoek naar een professionele blender die in de keuken van jou als enthousiaste (hobby)kok staat te shinen? Dan is deze Vitamix A3500i in grafiet geweldig.
Ben je op zoek naar een professionele blender die in de keuken van jou als enthousiaste (hobby)kok staat te shinen? Dan is deze Vitamix A3500i in grafiet geweldig. De A3500 onderscheidt zich van de A2500i doordat hij met 'touch' te bedienen is en meer auto-instellingen heeft (5 versus 3). De extra presets zijn dan precies heel handig, want het gaat namelijk om de zelfreiniging (heel handig!) en het maken van dips en spreads. Daarnaast heeft de A3500 ook een timer (die uitgaat als hij klaar is), welke de A2500i niet heeft.
 
De Brushed RVS van deze Vitamix Ascent ziet er robuust uit in elke keuken. Maar dat niet alleen, ook is dit apparaat met de smartphone te bedienen - net als alle Vitamixen - en daardoor heb je programma's voor wel 500 (!) verschillende recepten. Genieten geblazen dus.
 
Een van de hoogtepunten van deze blender is dat je er binnen 7 minuten verse, hete, soep mee kunt maken door de geweldig hoge snelheid. De tritan blenderkan is dan ook hittebestendig en je hoeft je geen zorgen te maken dat onderdelen vervormen. Je kunt hem vervolgens zichzelf laten schoonmaken met het cleaning programma. Vitamix geeft 10 jaar garantie op deze blender en daarmee is het toch echt de topper in zijn klasse.
 
Vaatwasser veilig: Ja
Aantal snelheden: 10
Type snelheid: Meerdere snelheden
Anti-drup: Ja
Continu- of puls actie: ja
Verwarmingscapaciteit: ja (voor o.a. soepen)
IJscrusher: ja
Oplaadbaar: Nee
Turbofunctie: Ja
Vermogen: 1200 W
Materiaal behuizing: RVS geborsteld
Materiaal hakoppervlak: RVS
Type bedieningsknoppen: Knoppen met display | Draaisysteem | Automatisch | Bediening via wifi
Materiaal kom: Tritan
Aantal mesjes: 1 met 4 bladen
Afneembare mesjes: Ja
Type blender: Professionele blender met hoge snelheid

Geleverd met

- Blender
- Kookboek
- Tamper

Praktisch

Afmetingen: 43 x 28 x 20 (h x l x b)
Gewicht: 5,3 kg
Overige kenmerken
Schakelt automatisch uit: ja
Garantie: 10 jr (uitgezonderd valschade)
Inhoud: 2 liter
Auto programma's: ja, o.a. soepen (7 minuten)
Softstart: Ja
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen