Versapers 4G+ Zilver slowjuicer
De Versapers 4G+ is de meest moderne slowjuicer van Versapers en behoort tot de bekendste merken van Nederland. De pulphendel is het grote voordeel ten opzichte van de gewone Versapers 4G
€469,00 €429,00
In winkelwagen

Versapers Slowjuicer 4G+

Ten opzichte van zijn voorganger, de 4G, is de Versapers 4G Plus opnieuw verbeterd. Hij heeft een nog hogere sap-opbrengst én hij is voorzien van een pulphendel. Met deze pulphendel bepaalt u heel gemakkelijk hoe dik u het sap wilt hebben. Daarmee is de Versapers Slowjuicer 4G Plus tevens geschikt voor het maken van smoothies en van babyvoeding.

Waarom zou u kiezen voor de Versapers Slowjuicer 4G Plus

  • Pulphendel om de dikte van het sap te bepalen;
  • Een laag toerental van 43 RPM;
  • Sterke persschroef met dubbel snijvlak;
  • Met sap-stop;
  • Uitstekende allround slowjuicer.


Persschroef met dubbel snijvlak

De persschroef is gemaakt van het BPA-vrije Ultem en heeft een dubbel snijvlak. Hierdoor – én door het lage toerental – kan de Versapers 4G+ krachtig en voorzichtig kneuzen en persen waardoor veel van de plantaardige celwanden gespaard blijven. De belangrijke voedingsstoffen komen zo optimaal in het sap terecht.

Met sap-stop

Het persvat heeft een inhoud van een halve liter, voldoende voor 2 tot 3 glazen sap of smoothies. Met gesloten sap-stop worden alle producten die u gebruikt goed in het persvat gemengd. De sap-stop is natuurlijk ook heel handig om de verschillende hoeveelheden af te tappen en om nadruppelen op het aanrecht of tafelblad te voorkomen.

Uitstekende allround slowjuicer

Met de Versapers 4G Plus kunt u alle soorten groenten en fruit juicen, evenals bladgroenten, tarwegras en tuinkruiden. Het is wel verstandig om tarwegras, tuinkruiden en bladgroenten eerst klein te snijden, dit geeft een beter rendement. Door de toevoeging van een pulphendel kunt u nu ook heel goed babyvoeding, sauzen en smoothies maken, wat de Versapers 4G+ tot een echte allround slowjuicer maakt.

Merk: Versapers
Type Pers: Single gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 25,1 x 17,8 x 41,1 cm
Garantie: 10 jaar op de motor en 2 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht: 6,2 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): -
Stroomverbruik: 150W
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen