Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Versapers 3G Sea Green slowjuicer

24% sale

Productomschrijving

Versapers 3G Sea Green slowjuicer

Niet meer leverbaar

De Versapers 3G, een revolutionaire slowjuicer met verticale persing:
Deze prachtige Versapers 3G is een bijzondere en revolutionaire sapmachine die tevens door het prachtige model een lust voor het oog is. 3. De vijzel en zeef zijn in verticale positie in de machine geplaatst, zodat de ingrediënten vanzelf in de pers vallen. De zwaartekracht helpt vervolgens een handje mee en zorgt ervoor dat uw groenten, fruit of tarwegras in de schacht vallen en door de pers automatisch ‘gegrepen’ worden, om vervolgens tot een overheerlijk vers en oergezond sap te worden geperst. Het voordeel hiervan is dat het aandrukken van uw groente en fruit volledig overbodig is geworden, zoals bij zo goed als alle andere slowjuicers een must is. Een stamper is dus geheel overbodig!

De verbeteringen ten opzichte van de Versapers 2G:
- Met de nieuwe Versapers 3G kunt u beter gedoseerd sap inschenken.
- De nieuwe Versapers 3G is gemakkelijker schoon te maken, dankzij de nieuwe sap-stop.
- De nieuwe Versapers 3G is van 100% veilig kunstof gemaakt.
- De nieuwe Versapers 3G wordt geleverd met een BPA-vrij persvat.
- De nieuwe Versapers 3G komt met een nieuw ontwerp persvat en vulopening.
- De nieuwe Versapers 3G heeft een prachtig nieuw modern model, wat in elke keuken past.
- De nieuwe Versapers 3G wordt geleverd met een grove zeef gemaakt van oersterk EMS materiaal.
- De nieuwe Versapers 3G wordt geleverd met een extra schoonmaakrager, ideaal voor de kleine en moeilijk bereikbare hoekjes.

 

Hoogkwalitatief ‘levend’ sap:
De Versapers levert hoogkwalitatief ‘levend’ sap, wat dankzij het lage toerental (80 toeren per minuut) van de motor mogelijk is. Dit lage toerental zorgt voor minimale wrijving, waardoor zo weinig mogelijk hitte vrijkomt bij het persen. Het vermijden van hoge snelheden en de hierbij vrijkomende hitte, voorkomt oxidatie van de aanwezige voedingsstoffen, waardoor deze beschadigd kunnen raken. Hierdoor wordt kwaliteit van de aanwezige voedingsstoffen in uw verse sap gewaarborgd en krijgt uw lichaam de optimale voedingswaarde binnen van uw vers geperste sap. Ook smaakt het sap uit een slowjuicer veel beter dan het sap uit een reguliere sapmachine. U proef direct het verschil!

Een unieke en zeer gebruiksvriendelijke spoelfunctie:
Een ander zeer bijzonder voordeel aan deze machine is het feit dat er een ingebouwd spoelsysteem in de machine is gebouwd. Dit is gedaan in de vorm van een ronddraaiende borstel die de Versapers slowjuicer automatisch na gebruik reinigt. U hoeft alleen maar water toe te voegen om de Versapers klaar te maken voor de volgende persronde, wat bijzonder tijd bespaart als u verschillende soorten sap wilt persen. Normaliter dient u de meeste machines voor een groot deel of geheel uit elkaar te halen om schoon te maken, wat een zeer tijdrovende klus is. De Versapers 3G slowjuicer voorkomt dit soort tijdsverlies en is in een mum van tijd schoon voor de volgende persronde. Dit is met name uiterst comfortabel op momenten dat we als mens even wat minder tijd tot onze beschikking hebben.

Een ruimtebesparend ontwerp:
Dit speciale verticale ontwerp sapmachine neemt bijzonder weinig ruimte in op uw aanrecht. Veel sapmachines zijn vaak erg breed en nemen hierdoor veel ruimte in. De Versapers bespaart u in vergelijking met veel andere slowjuicers tot maar liefst 50% aan ruimte en ook na het benutten staat de machine u zelden in de weg. Zoekt u een compacte en zeer gebruiksvriendelijke slowjuicer waar u dagelijks gebruik van wenst te maken? Dan is de Versapers 3G absoluut de juiste keuze voor u!

Een stille, robuuste en compacte machine:
De Versapers slowjuicer is een machine die gemaakt is voor langdurig gebruik. De motor heeft een kracht van 150 Watt en zorgt in combinatie met het schakelsysteem voor krachtige, fluisterstille persing van al uw groenten, fruit en tarwegras. Bij overbelasting stopt de motor automatisch. Hierdoor wordt niet alleen het doorbranden van de motor voorkomen, maar voorkomt u tevens beschadiging van het plastic bovenstuk tegen teveel kracht en frictie. Wederom een stukje doordachte techniek van de fabrikant!

Het binnen- en buitenwerk van de Versapers 3G slowjuicer bestaat uitsluitend uit zeer hoogwaardige onderdelen. Daarnaast is ook de interne bedrading voor uw veiligheid volledig geïsoleerd, alsook om kortsluiting en corrosie te voorkomen.

De Versapers is meer dan alleen maar een slowjuicer:
Zoals bij meerdere slowjuicers het geval is, is ook de Versapers 3G tot veel meer in staat dan alleen maar het persen van vers sap uit verschillende soorten groenten en fruit.  Zo is de machine tot meerdere zaken in staat, welke bestaan uit de volgende functies:

- Fruitpers: De Versapers 3G slowjuicer maakt sap van alle soorten fruit, zowel hard als zacht. U kunt citrusvruchten zelfs met schil en al verwerken!
- Groentepers: De Versapers 3G slowjuicer maakt sap van alle soorten groente, zoals paprika, bleekselderij, avocado, wortels, radijs en vele andere soorten.
- Tarwegras: De Versapers 3G slowjuicer maakt heerlijk sap uit vers gekweekt tarwegras. Ook perst deze slowjuicer Aloë Vera bladeren en andere kruiden perfect uit voor het maken van allerlei verschillende soorten elixers.
- Food Processor: De Versapers 3G slowjuicers is naast het persen van allerlei verse levende sappen tevens in staat tot het bereiden van andere voedingsproducten zoals tofu, soep, ijs, pasta, babyvoeding en nog veel meer. Meer informatie hierover vindt u in de handleiding!

De fijne snufjes aan de nieuwste generatie Versapers 3G:
De nieuwste generatie Versapers 3G heeft een 8-10x sterkere zeef in vergelijking met de voorgangers. Ook is dit een sterk verbeterde uitvoering met drie nieuwe veiligheidskenmerken.

Veelzijdiger dan een blender:
Er zijn een aantal belangrijke voordelen aan het gebruik van een slowjuicer boven het gebruik van een blender. Zo maalt een blender groente en fruit fijn door middel van messen die op hoge snelheid in een kan roteren. Daar is verder niets mis mee, maar het is een methode die met name geschikt is voor zachte of vloeibare ingrediënten zoals bananen, aardbeien, komkommers en dergelijke. Zodra we bij de hardere groentes en fruitsoorten aankomen (bijvoorbeeld appels, wortels of bieten) zijn veel blenders al snel ongeschikt of malen het product niet geheel fijn. Daarnaast blijft ook altijd veel pulp en vellen achter in het sap, waardoor het al snel een klonterige, dikke pap wordt.

Een slowjuicer kan zowel harde als zachte fruit- en groentesoorten persen en scheidt daarnaast het pulp volledig van het sap. Dit is met name een stuk aantrekkelijker voor kinderen, die vaak liever sap dan een dikke pap drinken, maar ook veel volwassenen geven de voorkeur aan een lekker glas heerlijk vers ‘levend’ sap.

Gezonder dan een sapcentrifuge:
Ook tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge zijn een aantal belangrijke verschillen, die wederom duidelijk in het voordeel van een slowjuicer uitpakken. Zo maakt een traditionele sapcentrifuge gebruik van een scherpe rasp die op zeer hoge snelheid (tot maar liefst 20.000 toeren per minuut) ronddraait. Het probleem is dat hierbij zeer veel hitte vrijkomt. Dit zorgt voor oxidatieprocessen, waarbij zuurstof gemengd wordt in het sap, wat als gevolg heeft  dat aanwezige voedingsstoffen beschadigd raken in uw verse sap. Dit proces is gemakkelijk te herkennen aan het verkleuren en het scheiden van vaste en vloeibare delen in uw sap. Een ander gevolg is dat uw sap hierdoor minder lang vers houdbaar is.

Het voordeel van een slowjuicer is dat uw sap op een laag toerental wordt geperst, waardoor voedingsstoffen optimaal bewaard blijven en het sap van ongekend hoge kwaliteit is. Dit is qua voedingswaarde een enorm voordeel voor u als consument!

Slowjuicers, de enige pers geschikt voor tarwegras:
Het bijzonder aan slowjuicers is dat ze de enige persen zijn die geschikt zijn voor tarwegras. Dit is mogelijk dankzij de langzame, kneuzende persing waar deze machines om bekend staan. Hierdoor krijgt u 100% pulp vrij tarwegrassap. Dit is niet mogelijk met een sapcentrifuge of blender, want deze vermalen het tarwegras tot kleine onverteerbare deeltjes. U kunt tevens bladgroenten en kruiden zoals spinazie, sla of munt persen met een slowjuicer, wat verder met geen enkele andere machine mogelijk is.

Antwoord op veel gestelde vragen:

Wat is slowjuicen eigenlijk?
Slowjuicen is een manier van persen die ooit is ontstaan in het exotische Thailand. De naam zegt het al en houdt in dat verse groenten en/of fruitsoorten op een lage snelheid worden geperst, tot maximaal 90 toeren per minuut. Het sap wordt hierbij van het pulp gescheiden en het eindresultaat is heerlijk ‘levend sap’ met een zeer hoge concentratie aan essentiële voedingsstoffen. Ook de smaak is ongeëvenaard en blijft beter behouden dan met welk ander keukenapparaat dan ook.

Wat zijn de voordelen van slowjuicen?
U zult merken als u eenmaal heeft besloten verse fruit/groentesappen een vast onderdeel van uw dagelijkse voeding te maken, dat uw gezondheid en welzijn er met rasse schreden op vooruit gaat. Zo merkt u dat:

Na 10 dagen
u zich merkbaar fitter en opgewekter begint te voelen. U slaapt beter, heeft minder last van stress en hoofdpijn en met name uw stoelgang is aanzienlijk verbeterd.
Na 20 dagen merkt u dat u een deel van uw eventuele overgewicht kwijt bent geraakt. U zult tevens merken dat het dagelijks drinken van vers groente- en fruitsap een echte must en gewoonte is geworden en u eigenlijk al niet meer zonder wilt.
Na 30 dagen zult u zonder meer merken dat uw hoeveelheid fysieke energie flink is toegenomen en u makkelijker spiermassa creëert. Ook voelt u zich mentaal helderder en evenwichtiger.

Let op:
Indien u net begint met het dagelijks drinken van vers groente- en fruitsap, is het mogelijk dat u last krijgt van lichte hoofdpijn en/of vermoeidheid. Dit is omdat uw lichaam door de grote hoeveelheden voedingsstoffen zich ontdoet van aanwezige gifstoffen in uw lichaam. Dit ontgiftingsproces is echter niets om uw zorgen over te maken en deze klachten verdwijnen binnen enkele dagen. Gaat u gewoon door met het maken en consumeren van uw dagelijks verse geperste sap en u zult merken dat u zich binnen 10-30 dagen ongekend energiek en vitaal zult voelen.

Wat wordt bedoeld met ‘levend sap’?
De hier aan u aangeboden slowjuicer levert fantastisch hoog kwalitatief sap op, wat in de raw food wereld wel bekend staat als ‘levend’ sap. Dit is mogelijk dankzij het bijzonder lage toerental van deze machines. Het lage toerental zorgt voor minimale wrijving, waardoor zo weinig mogelijk hitte vrijkomt bij het persen. Hierdoor worden oxidatieprocessen zoveel mogelijk beperkt die de aanwezige voedingsstoffen in uw sap kunnen beschadigen. De werking van een slowjuicer is wel te vergelijken met de werking van het menselijk gebit. Door middel van kneuzende, malende en persende bewegingen van de slowjuicer worden maximale hoeveelheden sap uit al uw groenten of fruit geperst, waardoor uw verse sap optimale hoeveelheden voedingsstoffen bevat en waardoor de voedingswaarde voor u als consument tevens optimaal is.

Kan ik vruchten met harde pitten juicen?
De harde pitten van vruchten zoals kersen, pruimen of abrikozen kunnen uw slowjuicer zeer zeker beschadigen. Verwijder deze pitten daarom altijd voor u dit soort vruchten wenst te juicen. Als regel kunnen we stellen dat als het door uw gebit gekauwd kan worden, dan is het ook veilig voor uw slowjuicer.

Kan ik harde en vezelige groenten veilig juicen?
Groenten zoals wortels en bieten zijn over het algemeen vrij hard. Andere groenten zoals selderij, stelen van bepaalde kruiden, citroengras en anderen kunnen erg vezelig zijn. Het is daarom raadzaam deze voor het juicen in stukken te snijden voor u ze in de machine doet. Ook is het raadzaam dit soort producten gelijktijdig met zachtere groenten en vruchten te persen, zodat de uitvoer uit de machine soepeler loopt. Het achter elkaar persen van te grote hoeveelheden harde groenten en fruitsoorten kan mogelijk leiden tot het sneller slijten van uw machine of tot beschadigen van uw
slowjuicer.

Is mijn slowjuicer waterbestendig?
Deze machine is spatwaterdicht, maar water in de aan/uit knop dient voorkomen te worden en kan de machine beschadigen. Beschadiging door water is ook mogelijk als u onderdelen verwijderd voor reiniging en deze niet terug plaatst voordat u weer van de machine gebruik wenst te maken. Natte handen kunnen tevens het beste eerst goed worden afgedroogd voor u de machine aan- of uitzet.

Kan ik de onderdelen met de vaatwasser wassen?
De fabrikant raad af de onderdelen in de vaatwasser schoon te maken. Het volstaat om de onderdelen dagelijks met schoon water te reinigen. Mocht het nodig zijn, dan kunt u af en toe gebruik maken van wat zeep en een afwassponsje,  maar vermijd dit als dit niet nodig is. Spoel daarna de onderdelen wel goed af zodat er geen zeepresten in achter blijven. Ook is het raadzaam de onderdelen direct na gebruik schoon te maken. Voor een grote schoonmaak kunt u de onderdelen weken in wat warm water met kristalsoda. Het bijgeleverde borsteltje is om de zeef mee schoon te maken.

Waarom een slowjuicer? Ik heb al een sapcentrifuge/blender/keukenmachine:

Er zijn enkele grote verschillen waarneembaar tussen een slowjuicer en andere keukenapparaten zoals sapcentrifuges, blenders en keukenmachines. Deze laatste apparaten zijn niet gemaakt om de hoge kwaliteit sap te produceren die een slowjuicer u levert. De nadelen van deze apparaten zijn:

- Hoge mate van frictie: Hierdoor verliest uw sap grote hoeveelheden essentiële vitaminen, mineralen, enzymen en andere voedingsstoffen.
- Laag rendement:
Een slowjuicer haalt 30-80% meer sap uit (over)rijpe of zachten groenten en fruitsoorten.
- Minder lekker sap:
Het sap uit een slowjuicer behoudt meer geur, kleur en smaak t.o.v. sap afkomstig uit andere keukenapparatuur.
- Veel lawaai: Een slowjuicer is een stuk geruislozer dan de andere hier genoemde keukenapparaten.
- Veel zuurstof:
Een slowjuicer zorgt dankzij de langzame persing voor minder aanwezig zuurstof in uw sap, waardoor het langer houdbaar is.

Kortom, een slowjuicer levert  heerlijk ‘levend’ sap met een absoluut ongeëvenaarde kwaliteit in vergelijking met sap afkomstig uit andere keukenapparaten!

Verbreed uw smaak met nieuwe heerlijke recepten !!!
We hebben allemaal een aantal favoriete smaken, die we ontdekt hebben door ooit eens iets nieuws te proberen. Juice en experimenteer er daarom naar hartenlust op los en probeer gerust nieuwe soorten groenten, fruit en combinaties van beiden om uw smaakpapillen te verwennen met nieuwe smaaksensaties. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Om u alvast wat op te warmen en te voorzien van inspiratie, hebben wij hieronder een aantal van onze persoonlijk favoriete recepten voor u vermeld.

1) 1 venkelknol, 1 rode paprika, 4 mediumgrote wortels en 2 appels.
2) 1 mediumgrote rode biet, 1 handvol verse basilicumblaadjes, 2 peren, 1 lime en een ½ paprika.
3) 2 scheuten wodka, 4-6 appels, 1 handvol vers muntblad en 1 citroen.

Andere bijzonder lekkere combinaties zijn:
- Ananas, wortel en rode biet.
- Appel, citroen, gember en kaneelpoeder.
- Peer, rode paprika en limoen.
- Watermeloen, citroengras en limoen.

En de lekkerste aanrader van het geheel is:
- Bananenijs: Snij 2 zacht bevroren bananen in stukjes van 2-3 cm en voeg ze in de vulschacht. Machine aan en voilà! Eventueel kunt u nog wat extra rozijnen, gojibessen en wat kaneel-, mesquite- of lucumapoeder toevoegen.

Doosinhoud:

Versapers sapmachine, sap zeef, grove zeef, raggertje, reinigingsborstel, 2 opvangbakken en de bijbehorende handleiding, receptenboekje.

Betaling & Verzending:
Alle producten op voorraad worden binnen 24 uur verzonden. Normaal gezien heeft u uw bestelling dus binnen een aantal dagen in huis. Betaling is mogelijk via Ideal, Paypal of d.m.v. vooruitbetaling per bankoverschrijving.

Service & Garantie:
De Versapers 3G slowjuicer wordt geleverd met 10 jaar garantie op de motor en met 24 maanden garantie op het apparaat + onderdelen. Voor het grootste en het meest langdurige plezier van uw Versapers, raden wij aan uw handleiding goed te lezen en nauwkeurig na te volgen! Bent op één of andere wijze niet tevreden met een product van ons? Stuur dan eerst een e-mail naar [email protected], waarna wij u een bericht sturen met instructies hoe u het product terug dient te sturen. U betaalt dan alleen de retour verzendkosten.

De Tarwegraskoning verleent een 30 dagen lang ‘Niet goed? Geld terug’ garantie op alle sapmachines en kweeksets. Dit geld wel alleen voor machines die in nieuwe staat zijn. Bij gebruikte machines, mits in goede staat, wordt 75% van het aankoopbedrag vergoed. De garantie is geldig vanaf de datum vermeld op de verkoop bon of factuur en is alleen geldig indien de machine huishoudelijk en niet commercieel is gebruikt.

De Versapers fabrikant repareert alle defecten binnen de garantieperiode. Tevens worden alle defecte onderdelen binnen de garantieperiode gerepareerd of indien nodig vervangen. Zorgt u ervoor dat u de Versapers slowjuicer het liefst in de originele verpakking of een andere goed passende en afgesloten verpakking aan ons retourneert en doet u dit alleen nadat u per e-mail contact met ons hebt opgenomen voor verzendinstructies.

De volgende zaken vallen NIET onder de garantievoorwaarden:
- Schade die ontstaat n.a.v. het verkeerd gebruiken van de machine, door ongelukken of anderszins, niet veroorzaakt door een fabrieksfout of defect van de slowjuicer zelf.
- Schade ontstaan door geweld, onzorgvuldigheden, onoplettendheid, misbruik, commercieel gebruik, het niet juist opvolgen van de instructies in de handleiding of door zelfgemaakte aanpassingen aan het apparaat.
- Schade ontstaan door het aanbrengen of vervangen van onderdelen door onderdelen die niet zijn geproduceerd, aanbevolen of goedgekeurd door Versapers.
- Schade ontstaan als gevolg van normale slijtage van de persschroef, het persvat, de ronde schraper of de zeef van het apparaat.


Is uw Versapers slowjuicer echter beschadigd geraakt tijdens het verzenden? Neem dan per direct contact op met ons kantoor via het e-mail adres: [email protected]

Technische specificaties:

Product:
Versapers 3 G
Voltage:
230 V
Spanning:
50-60 Hz
Stroomverbruik:
150 W
Toeren/minuut
70
Motor:
enkelfasefunctie (Single-Gear)
Gewicht:
5,2 kg
Dimensies:
17,3 cm breed
 
25 cm lang
 
40,2 cm hoog
Vulopening:
3,7 cm doorsnee
Kleur:
Sea Green
 

Productspecificaties

Artikelnummer
74004
SKU
12090
Merk
Versapers
Type pers
Single gear
Aandrijving
Elektrisch
Afmetingen (LxBxH)
17,3 x 25 x 40,2 cm
Garantie
10 jaar op de motor en 2 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht
5,2 kg
BPA-vrij
Ja
Toeren/minuut
70
Geluid (dB)
65 dBa
Stroomverbruik
150W

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder door u bekeken

Versapers Versapers 3G Sea Green
VersapersVersapers 3G Sea Green
Niet op voorraad
€379,00€289,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »