Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Personal Blender PB-250XL

Productomschrijving

Personal Blender PB-250XL

Deze Personal Blenders zijn een ware aanwinst voor iedereen. Of u nu alleen of samen woont, werkt of sport, u zult hoe dan ook in staat zijn om uw voordeel te doen bij deze fantastische Personal Blenders. ‘Wat is er dan zo bijzonder aan die blenders?’ zult u zich mogelijk afvragen en daarop hebben wij het volgende antwoord voor u.

De Personal Blenders zijn met name bijzonder handig omdat u de mengbeker tevens als drinkbeker kunt gebruiken. Dit houdt in dat u direct na het maken van uw smoothie uit dezelfde beker kunt drinken. U hoeft dus niets anders vies te maken of te gebruiken en u krijgt zelfs verschillende soorten doppen bijgeleverd. Eén dop is speciaal om te drinken, de andere om de beker goed dicht af te sluiten, zodat u deze mee kunt nemen naar bijvoorbeeld uw werk of de sportschool. Mocht u alleen zijn, dan kunt u zelfs genieten van twee verschillende soorten smoothie op een dag, zoals bijvoorbeeld een gezonde proteïne shake en een lekkere smoothie met rauwe cacao en lekker fruit. Dit dankzij het feit dat er twee bekers bij de blender worden geleverd. Kortom, mogelijkheden te over!

Andere voordelen zijn dat u niet alleen zeer weinig schoonmaakwerk heeft aan deze blender, maar deze kleine blender tevens een krachtige motor heeft van maar liefst 200 Watt die zelfs koffiebonen, noten, ijs, bevroren vruchten, kruiden, zaden en vele andere voedingsmiddelen fijn maalt. Ook krijgt u, afhankelijk van het model wat u aanschaft, extra doppen, maatbekers en snijbladen bijgeleverd. Als allerlaatste voordeel kunnen we ook nog opnoemen dat deze blender bijzonder weinig ruimte inneemt in uw keuken en zelfs in uw reiskoffer past! Al met al wederom een fantastische product van de Tribest fabrikant!

Doosinhoud:
- Personal Blender Motor Basis – 240V.
- Eén set met roestvrijstalen bladassemblage (2-delig).
- Eén set met roestvrijstalen bladassemblage (4-delig).
- Twee bijgeleverde BPA vrije polycarbonaat bekers (440 ml).
- Twee bijgeleverde BPA vrije polycarbonaat bekers (300 ml).
- Twee bijgeleverde PBA vrije polycarbonaat bekers (150 ml).
- Eén speciale drink dop.
- Vijf afsluitdoppen.
- Handleidingboekje met extra recepten.

 

Wie kan er nog leven zonder dagelijkse overheerlijke en oergezonde smoothies?
Of je nu aan atletiek of aan fitness doet, of je topsporter bent of gewoon probeert een gezond leven te lijden, het moge meer dan duidelijk zijn dat steeds meer mensen kiezen voor een gezond en bewust dieet, waar vet en calorierijk eten hoe langer hoe meer vervangen wordt door voeding met natuurlijke en gezonde ingrediënten. Smoothies zijn wat dit aangaat een echte voorloper en zijn een ware rage aan het worden in sportief Nederland en dat is natuurlijk ook niet voor niets. Smoothies zijn een fantastische manier om het lichaam op een snelle en gezonde manier te voorzien van een flink bombardement aan voedingsstoffen, die zowel uit verse groente en fruit, alsook uit allerlei raw food en superfood producten afkomstig kunnen zijn. Het mooie aan zelf smoothies maken is dat u tenminste weet wat er in uw smoothie zit, want laten we eerlijk zijn, smoothies mogen dan populair zijn, ze zijn lang niet altijd even gezond en ook smoothies zitten vaak nog vol met allerlei ongezonde zuivelproducten, kunstmatige suikers en ga zo maar door. Dat zijn zaken waar de bewuste eter van tegenwoordig zeker niet op zit te wachten en daarom is het zaak om het heft in eigen handen te nemen en zelf dagelijks uw eigen gezonde smoothies te maken. Dit om op die manier uw fysieke en mentale gezondheid zo effectief mogelijk te ondersteunen. …en laat dit nou net zijn waar de Personal Blender fantastisch van pas komt! De Personal Blender is een ware uitkomst voor iedereen die vaak in zijn of haar eentje eet of sport en is een prachtige veelzijdige, simpel te gebruiken, sterke, handige en draagbare blender, perfect om snel en efficiënt een overheerlijke smoothie te maken en dat in minder dan een paar minuten!

Wederom een fantastische Tribest product:
De Personal Blender is een product van het bedrijf Tribest, wat we ook kennen van de fantastische hand slowjuicers in ons Tarwegraskoning assortiment. Wederom heeft dit toonaangevende bedrijf het geflikt om een hoogwaardig keukenapparaat te vervaardigen wat perfect ontworpen is voor het ondersteunen van een gemakkelijke en gezonde levensstijl. Tribest weet zich met name bijzonder sterk te onderscheiden van de rest van dit marktsegment door de zeer efficiënte en gebruiksvriendelijke producten die het bedrijf produceert en waarmee het leven van de consument een stuk aangenamer wordt gemaakt. De Personal Blenders, zowel het model PB-150, PB-200 als de PB-250 zijn fantastische alles-in-één apparaten die tevens bijzonder duurzaam en ultra-krachtig zijn, zeker voor zo’n klein formaat blender!

In een mum van tijd een verse smoothie voor uw neus:
U heeft de mogelijkheid om binnen een handomdraai meerdere proteïne shakes, smoothies of andere zaligheden klaar te maken, zonder dat u elke keer een hele blenderkom dient af te wassen om van recept te wisselen. U kunt namelijk gewoon uw vers gesneden groente en fruit, eventueel samen met wat raw food of superfood producten, in de eenpersoons  vaatwasmachine veilige kop stoppen, waarna u deze op de roestvrije aansluiting vastkoppelt en deze met een simpele beweging vast draait op het onderste deel van de blender. Vervolgens hoeft u alleen licht druk uit te oefenen op de bovenkant van de kop en de blender begint te werken, ideaal voor als u snel de deur uit moet! Een andere iets omslachtiger manier is op de beker te drukke en deze dan te draaien. Op die manier blijft de blender net zo lang werken tot u de beker terug draait. Dit hele proces duurt minder dan een minuut!

Nog enkele voordelen van de Personal Blender:
Er zijn nog meer bijzondere voordelen aan de Personal Blender en dat is bijvoorbeeld het feit dat u maar liefst twee bekers bij de Personal Blender geleverd krijgt. Dit zodat u bijvoorbeeld kunt genieten van een gezonde proteïne shake voor het sporten en daarna mogelijk een lekker smakende rauwe cacao smoothie wilt verorberen. Alles is mogelijk en het feit dat u twee bekers krijgt, die u tevens kunt gebruiken om uit te drinken, maakt dit wel een heel erg gebruiksvriendelijke blender. Nooit zit u meer met het probleem dat u ergens een fles of beker moet uitzoeken om uw smoothie in te gieten, of mogelijk zelfs uw smoothie niet eens mee kunt nemen bij gebrek hieraan. Dat probleem is nu opgelost met deze fantastische bekers, waar u niet alleen een heerlijke smoothie in maakt, maar die ook meteen uit op kunt drinken en dit terwijl u de bekers zelfs mee kunt nemen en afsluiten.  Andere voordelen zijn het feit dat de krachtige 200 Watt motor van de Personal Blender zelfs ijs en bevroren fruit weet fijn te malen. Daarnaast is de Personal Blender ook in staat tot het maken van allerlei soorten sauzen, soep, sorbets en tevens geschikt  is voor het maken van gepureerde voeding, zoals voor baby’s vaak nodig is. Alle modellen zijn verder uitgerust met een dusdanig sterke set messen dat koffiebonen, noten, graansoorten, kruiden en zelfs taaie zaden fijn gemalen kunnen worden.

Een stuk minder schoonmaakwerk:
De Personal Blender kan in feite alles wat een grote blender ook kan, alleen in kleinere hoeveelheden, maar wel stukken sneller en met veel minder viezigheid als eindresultaat. Qua schoonmaken is deze blender een ware uitkomst, want u hoeft alleen maar de kleine bekers om te spoelen en het stuk waar u de beker mee op de blender aansluit schoon te maken. Een stuk minder werk dan met een grote keukenblender en daar horen we natuurlijk niemand over klagen!

Maximaal gebruikersgenot, minimale ruimte inname:
Nog een bijzonder fijn voordeel, met name voor de kleinere keukens (zoals bijvoorbeeld vaak op vakantie het geval is), is het feit dat de Personal Blenders bijzonder weinig ruimte innemen. We kennen allemaal de grote keukenreuzen zoals de Vitamix of de Revoblend, wat prachtige machines zijn, maar die ook tevens bijzonder veel ruimte innemen in vergelijking met de Personal Blender. Ontworpen voor optimaal gebruikersgenot bestaat de Personal Blender uit een beker die minder is dan 12,5 cm in diameter. Dit biedt u als consument een aanzienlijk voordeel wat betreft het besparen van ruimte in uw keuken. Daarnaast biedt het elegante lichtgewicht design met handige bekers een ideale uitkomst om deze bekers eventueel in de koelkast te kunnen zetten. Dit in schrille tegenstelling met de enorme maatbekers die bij de grote blenders horen en zelden of nooit in een koelkast passen. Daarnaast zijn ze gemaakt van zo goed als onbreekbaar materiaal, wat natuurlijk ook altijd handig is. Het gaat in dit geval om polycarbonaat, waar kogelvrije materialen ook van worden gemaakt.

Verschillende modellen:
Er zijn verschillende modellen van de Personal Blenders in ons Tarwegraskoning assortiment. Dit zijn de PB-150, de PB-250 en de PB-250XL. Allen zijn voorzien van 2 verschillende bekers, zodat u verschillende soorten smoothies of shakes kunt maken, zonder elke keer de kan schoon te moeten maken. Alle drie varianten zijn tevens voorzien van een krachtige 200 Watt motor, maar er zijn onderlinge verschillen in bijgeleverde accessoires. Zo bestaan de drie verschillende Personal Blender pakketten uit de volgende onderdelen:

Personal Blender – PB-150:
- Personal Blender Motor Basis – 240V.
- Eén set met roestvrijstalen bladassemblage (4-delig).
- Twee bijgeleverde BPA vrije polycarbonaat bekers (300 ml).
- Eén speciale drink dop.
- Eén afsluitdop.
- Handleidingboekje met extra recepten.

Personal Blender – PB-250:
- Personal Blender Motor Basis – 240V.
- Eén set met roestvrijstalen bladassemblage (2-delig).
- Eén set met roestvrijstalen bladassemblage (4-delig).
- Twee bijgeleverde BPA vrije polycarbonaat bekers (300 ml).
- Twee bijgeleverde PBA vrije polycarbonaat bekers (150 ml).- Eén speciale drink dop.
- Eén speciale drink dop.
- Drie afsluitdoppen.
- Handleidingboekje met extra recepten.

Personal Blender – PB-250XL:
- Personal Blender Motor Basis – 240V.
- Eén set met roestvrijstalen bladassemblage (2-delig).
- Eén set met roestvrijstalen bladassemblage (4-delig).
- Twee bijgeleverde BPA vrije polycarbonaat bekers (440 ml).
- Twee bijgeleverde BPA vrije polycarbonaat bekers (300 ml).
- Twee bijgeleverde PBA vrije polycarbonaat bekers (150 ml).
- Eén speciale drink dop.
- Vijf afsluitdoppen.
- Handleidingboekje met extra recepten.


Alle modellen hebben dezelfde basis als uitgang, maar zijn naarmate het modelnummer omhoog gaat uitgebreider qua pakket. Het 2-delige bladassemblage wat bij de PB-250 en PB250XL bijgeleverd wordt, is een extra tool om bijvoorbeeld koffiebonen, noten, zaden, kruiden en andere producten mee fijn te malen.

Garantieperiode:
De geldige garantieperiode voor de Personal Blender modellen plus alle onderdelen bedraagt 12 maanden.

Tribest, wederom behorend tot de prijswinnaars:
Tot slot is het nog interessant om te vermelden dat Tribest wederom een prijs in de wacht heeft gesleept en de laatste keer was dat inderdaad dankzij deze schitterende en uiterst praktische  Personal Blender modellen. Zo won het bedrijf Tribest hiermee de prestigieuze ‘Award of Excellence’ en wist op die manier wederom de aandacht op zich te vestigen als een bedrijf wat constant innovatieve en uiterst klantvriendelijke producten weet te fabriceren. Wij zijn wederom trots om dit soort prachtige en consument vriendelijke producten in ons alsmaar groeiende assortiment aan u als klant aan te kunnen bieden!

Productspecificaties

Artikelnummer
PB_250_XL
SKU
PB_250_XL
Afmetingen
12.7 x 12.7 x 31 cm
Garantie
12 maanden
Gewicht
2,3 KG
Motor
200 Watt
Geluid (DB)
-
Messen
4
Toeren
10.000 rpm
Capaciteit
-
IJs-crusher
Ja

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder door u bekeken

Personal Blender PB-250XL
Personal Blender PB-250XL
Op voorraad
€139,00 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »