Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Oscar DA 1000 Wijnrood slowjuicer

15% sale

Productomschrijving

Plus- en minpunten Oscar DA 1000 Wijnrood slowjuicer
  • Geschikt voor het persen van alle soorten groente en fruit.
  • Verstelknop voor pulp.
  • Extra onderdelen voor het malen en gebruik als foodprocessor.
  • Onderdelen moeilijk leverbaar.

Oscar DA 1000 Wijnrood slowjuicer

Oscar DA 1000 Rood

Het splinternieuwe Oscar Neo DA-1000 model is een schitterend model slowjuicer en ook uiterst solide. Het nieuwe Oscar Neo DA-1000 model is gemaakt van oersterk polycarbonaat en melamine. De machine is ontworpen en gebouwd met uiterste precisie, zodat optimale duurzaamheid, kwaliteit en efficiency als typische Oscar kenmerken uit de bus kwamen. Dit is zonder meer een prachtige slowjuicer, geproduceerd door het bekende slowjuicer bedrijf Hurom, welke wederom een fantastische machine op de markt gelanceerd heeft in de vorm van deze Oscar DA-1000 slowjuicer. Wij zijn er dan ook zonder meer trots op u als klant deze pracht machine aan te kunnen bieden.

De gloednieuwe Oscar Neo DA-1000 slowjuicer:
Met trots presenteren wij u onze allernieuwste aanwinst: De Oscar Neo DA-1000 slowjuicer. Dit nieuwe paradepaardje van de Hurom fabriek is een ware hype aan creëren op de markt van slowjuicers en dit is geheel terecht. De tevens door de Hurom fabrieken gefabriceerde Versapers slowjuicers wisten al een flinke impact te maken in dit specifieke marktsegment, maar dit wordt nog eens dunnetjes over gedaan door de nieuwe Oscar Neo DA-1000 slowjuicers. Het zeer economische en compacte design maakt dit tot de ideale slowjuice machine voor uw keuken!

Oerdegelijke kwaliteit:g
Het gloednieuwe Oscar Neo DA-1000 model is een schitterend model slowjuicer en ook uiterst solide. Zo is het nieuwe model gemaakt van oersterk polycarbonaat en melamine. De machine is ontworpen en gebouwd met uiterste precisie, zodat optimale duurzaamheid, kwaliteit en efficiency als typische Oscar kenmerken uit de bus kwamen.

Ook de motorische kwaliteiten zijn sterk verbeterd ten opzichte van het oude model. Zo perst en juiced deze prachtige machine al uw groenten en fruitsoorten op een maximum snelheid van 63-75 toeren per minuut en doet dit met behulp van een uiterst krachtige en gloednieuwe motor. Deze motor garandeert een uiterst stille werking met een extra lange levensduur.

Een nieuw model met nog betere kwaliteiten:
De Oscar producenten produceerden tot hiervoor de Oscar Neo DA-900 serie (in Nederland bekend als de Oscar Vita 5) en hebben deze nu qua efficiency en kwaliteit sterk weten te verbeteren. Zo levert de nieuwe variant maar liefst 3-5% meer sap op vergeleken bij de oudere variant en dit geld voor alle groenten en fruitsoorten die u maar wenst te juicen. Deze slowjuice machine werkt op het subtiele koude pers principe en doet dit op bijzonder lage snelheden van maximaal 75 toeren per minuut. Dit zodat optimale voedingswaarde, een minimale oxidatie en een zo’n hoog mogelijk gehalte aan enzymen in uw groente- of fruitsap gegarandeerd is. De Oscar Neo DA-1000 is maar liefst 15-20% meer efficiënt dan andere vergelijkbare slowjuicers en u zult merken dat het sap geheel vrij van pulp is.

Een uniek 3-staps vijzel-vermaal systeem:
De Oscar Neo DA-1000 is de meest geavanceerde enkele versnelling sapcentrifuge. Dit is dankzij het gepatenteerde 3-staps vijzel-vermaal systeem, waardoor optimale hoeveelheden vers groente- en fruit sap, boordenvol met voedingsstoffen worden gegarandeerd. Dit omdat de koud persende 3-staps vijzel de vitale voedingsstoffen niet beschadigd, waardoor de kwaliteit en houdbaarheid van uw levende sap zo hoog mogelijk is.

Een hoger sap rendement:
Deze krachtige motor verpletterd en perst uw groente en fruit op uiterst efficiënte wijze, waardoor de sap productie met maar liefst 3-5% opgevoerd kon worden in vergelijking met het oude model. U zult verstelt staan als u ziet hoe droog het pulp is wat achterblijft na het juicen. Het uiteindelijke resultaat hierdoor is een stuk hoger sap rendement. De lage snelheid van de machine zorgt voor zo weinig mogelijk oxidatie, alsook voor weinig schuimvorming op uw sap. Hierdoor is uw sap maar liefst 48 uur in de koelkast houdbaar, zonder dat er verlies of beschadiging van nutriënten plaatsvindt.

Ook te gebruiken als tarwegras slowjuicer en foodprocessor:
Naast het persen van uw favoriete soorten groente en fruit (zowel hard als zachte varianten) is de machine ook uitermate geschikt voor het persen van overheerlijk tarwegrassap. De machine is tevens in staat tot het fijnmalen van allerlei soorten specerijen, noten, zaden en (koffie)bonen. Alsof het allemaal nog niet genoeg is, is de machine ook nog een foodprocessor en bent u in staat om soja, soepen, dipsauzen, tuinkruiden, allerlei soorten kiemen en pasta met deze machine te bewerken en bereiden. Een andere bijzonderheid is dat deze machine u in staat stelt uw eigen tincturen en siropen te maken uit ingrediënten zoals dennen- en sparrennaalden.

Technische kenmerken:
- Geschikt voor het persen van alle soorten groente en fruit.
- Geschikt voor het persen van tarwegras.
- Geschikt voor het malen van alle soorten noten, bonen, zaden, specerijen en kruiden.
- Geschikt als food processor voor het maken van pasta, soepen, babyvoeding, humus, dipsauzen, rauwkost salades, sojamelk, ijs en verschillende tincturen.

Extra’s en bijzonderheden:
- Ingebouwde reverse functie ter voorkoming van verstopping.
- Extra onderdelen voor het malen en gebruik als foodprocessor.
- Extra verstelknop voor het persen van zowel harde als zachten groente- en fruitsoorten.
- Zeer snelle montage en demontage.
- Zeer snel schoon te maken in minder dan 2 minuten.
- Verstelknop voor pulp.


Veelzijdiger dan een blender:
Er zijn een aantal belangrijke voordelen aan het gebruik van een slowjuicer boven het gebruik van een blender. Zo maalt een blender groente en fruit fijn door middel van messen die op hoge snelheid in een kan roteren. Daar is verder niets mis mee, maar het is een methode die met name geschikt is voor zachte of vloeibare ingrediënten zoals bananen, aardbeien, komkommers en dergelijke. Zodra we bij de hardere groentes en fruitsoorten aankomen (bijvoorbeeld appels, wortels of bieten) zijn veel blenders al snel ongeschikt of malen het product niet geheel fijn. Daarnaast blijft ook altijd veel pulp en vellen achter in het sap, waardoor het al snel een klonterige, dikke pap wordt.

Een slowjuicer kan zowel harde als zachte fruit- en groentesoorten persen en scheidt daarnaast het pulp volledig van het sap. Dit is met name een stuk aantrekkelijker voor kinderen, die vaak liever sap dan een dikke pap drinken, maar ook veel volwassenen geven de voorkeur aan een lekker gezond sap!

Gezonder dan een sapcentrifuge:
Ook tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge zijn een aantal belangrijke verschillen, die wederom duidelijk in het voordeel van een slowjuicer uitpakken. Zo maakt een traditionele sapcentrifuge gebruik van een scherpe rasp die op zeer hoge snelheid (tot maar liefst 20.000 toeren per minuut) ronddraait. Het probleem is dat hierbij zeer veel hitte vrijkomt. Dit zorgt voor oxidatieprocessen, waarbij zuurstof gemengd wordt in het sap, wat als gevolg heeft  dat aanwezige vitaminen, mineralen, antioxidanten en levende enzymen beschadigd raken in uw verse sap. Dit proces is gemakkelijk te herkennen aan het verkleuren en het scheiden van vaste en vloeibare delen in uw sap. Een ander gevolg is dat uw sap hierdoor minder lang vers houdbaar is.

Het voordeel van een slowjuicer is dat uw sap op een laag toerental (maximaal 80 in dit geval) wordt geperst, waardoor voedingsstoffen optimaal bewaard blijven en het sap van ongekend hoge kwaliteit is. Dit is qua voedingswaarde van uw sap een groot voordeel voor uw gezondheid!

Slowjuicers, de enige pers geschikt voor tarwegras:
Het bijzonder aan slowjuicers is dat ze de enige persen zijn die geschikt zijn voor tarwegras. Dit is mogelijk dankzij de langzame, kneuzende persing waar deze machines om bekend staan. Hierdoor krijgt u 100% pulp vrij tarwegrassap. Dit is niet mogelijk met een sapcentrifuge of blender, want deze vermalen het tarwegras tot kleine onverteerbare deeltjes. U kunt tevens bladgroenten en kruiden zoals spinazie, sla of munt persen met een slowjuicer, wat verder met geen enkele andere machine mogelijk is.

Antwoord op veel gestelde vragen:

Wat is slowjuicen eigenlijk?
Slowjuicen is een manier van persen die ooit is ontstaan in het exotische Thailand. De naam zegt het al en houdt in dat verse groenten en/of fruitsoorten op een lage snelheid worden geperst, tot maximaal 90 toeren per minuut. Het sap wordt hierbij van het pulp gescheiden en het eindresultaat is heerlijk ‘levend sap’ met een zeer hoge concentratie aan essentiële voedingsstoffen. Ook de smaak is ongeëvenaard en blijft beter behouden dan met welk ander keukenapparaat dan ook.

Wat zijn de voordelen van slowjuicen?
U zult merken als u eenmaal heeft besloten verse fruit/groentesappen een vast onderdeel van uw dagelijkse voeding te maken, dat uw gezondheid en welzijn er met rasse schreden op vooruit gaat. Zo merkt u dat:

Na 10 dagen
u zich merkbaar fitter en opgewekter begint te voelen. U slaapt beter, heeft minder last van stress en hoofdpijn en met name uw stoelgang is aanzienlijk verbeterd.
Na 20 dagen merkt u dat u een deel van uw eventuele overgewicht kwijt bent geraakt. U zult tevens merken dat het dagelijks drinken van vers groente- en fruitsap een echte must en gewoonte is geworden en u eigenlijk al niet meer zonder wilt.
Na 30 dagen zult u zonder meer merken dat uw hoeveelheid fysieke energie flink is toegenomen en u makkelijker spiermassa creëert. Ook voelt u zich mentaal helderder en evenwichtiger.

Let op:
Indien u net begint met het dagelijks drinken van vers groente- en fruitsap, is het mogelijk dat u last krijgt van lichte hoofdpijn en/of vermoeidheid. Dit is omdat uw lichaam door de grote hoeveelheden voedingsstoffen zich ontdoet van aanwezige gifstoffen in uw lichaam. Dit ontgiftingsproces is echter niets om uw zorgen over te maken en deze klachten verdwijnen binnen enkele dagen. Gaat u gewoon door met het maken en consumeren van uw dagelijks verse geperste sap en u zult merken dat u zich binnen 10-30 dagen ongekend energiek en vitaal zult voelen.

Wat wordt bedoeld met ‘levend sap’?
De hier aan u aangeboden slowjuicer levert fantastisch hoog kwalitatief sap op, wat in de raw food wereld wel bekend staat als ‘levend’ sap. Dit is mogelijk dankzij het bijzonder lage toerental van deze machines. Het lage toerental zorgt voor minimale wrijving, waardoor zo weinig mogelijk hitte vrijkomt bij het persen. Hierdoor worden oxidatieprocessen zoveel mogelijk beperkt die de aanwezige voedingsstoffen in uw sap kunnen beschadigen. De werking van een slowjuicer is wel te vergelijken met de werking van het menselijk gebit. Door middel van kneuzende, malende en persende bewegingen van de slowjuicer worden maximale hoeveelheden sap uit al uw groenten of fruit geperst, waardoor uw verse sap optimale hoeveelheden voedingsstoffen bevat en waardoor de voedingswaarde voor u als consument tevens optimaal is.

Kan ik vruchten met harde pitten juicen?
De harde pitten van vruchten zoals kersen, pruimen of abrikozen kunnen uw slowjuicer zeer zeker beschadigen. Verwijder deze pitten daarom altijd voor u dit soort vruchten wenst te juicen. Als regel kunnen we stellen dat als het door uw gebit gekauwd kan worden, dan is het ook veilig voor uw slowjuicer.

Kan ik harde en vezelige groenten veilig juicen?
Groenten zoals wortels en bieten zijn over het algemeen vrij hard. Andere groenten zoals selderij, stelen van bepaalde kruiden, citroengras en anderen kunnen erg vezelig zijn. Het is daarom raadzaam deze voor het juicen in stukken te snijden voor u ze in de machine doet. Ook is het raadzaam dit soort producten gelijktijdig met zachtere groenten en vruchten te persen, zodat de uitvoer uit de machine soepeler loopt. Het achter elkaar persen van te grote hoeveelheden harde groenten en fruitsoorten kan mogelijk leiden tot het sneller slijten van uw machine of tot beschadigen van uw
slowjuicer.

Is mijn slowjuicer waterbestendig?
Deze machine is spatwaterdicht, maar water in de aan/uit knop dient voorkomen te worden en kan de machine beschadigen. Beschadiging door water is ook mogelijk als u onderdelen verwijderd voor reiniging en deze niet terug plaatst voordat u weer van de machine gebruik wenst te maken. Natte handen kunnen tevens het beste eerst goed worden afgedroogd voor u de machine aan- of uitzet.

Kan ik de onderdelen met de vaatwasser wassen?

De fabrikant raad af de onderdelen in de vaatwasser schoon te maken. Het volstaat om de onderdelen dagelijks met schoon water te reinigen. Mocht het nodig zijn, dan kunt u af en toe gebruik maken van wat zeep en een afwassponsje,  maar vermijd dit als dit niet nodig is. Spoel daarna de onderdelen wel goed af zodat er geen zeepresten in achter blijven. Ook is het raadzaam de onderdelen direct na gebruik schoon te maken. Voor de grote schoonmaak is het mogelijk gebruik te maken van wat fornuisreiniger. Doet u dit echter niet vaker dan eens per kwartaal. Het bijgeleverde borsteltje is om de zeef mee schoon te maken.

Waarom een slowjuicer? Ik heb al een sapcentrifuge/blender/keukenmachine:

Er zijn enkele grote verschillen waarneembaar tussen een slowjuicer en andere keukenapparaten zoals sapcentrifuges, blenders en keukenmachines. Deze laatste apparaten zijn niet gemaakt om de hoge kwaliteit sap te produceren die een slowjuicer u levert. De nadelen van deze apparaten zijn:

- Hoge mate van frictie: Hierdoor verliest uw sap grote hoeveelheden essentiële vitaminen, mineralen, enzymen en andere voedingsstoffen.
- Laag rendement:
Een slowjuicer haalt 30-80% meer sap uit (over)rijpe of zachten groenten en fruitsoorten.
- Minder lekker sap:
Het sap uit een slowjuicer behoudt meer geur, kleur en smaak t.o.v. sap afkomstig uit andere keukenapparatuur.
- Veel lawaai: Een slowjuicer is een stuk geruislozer dan de andere hier genoemde keukenapparaten.
- Veel zuurstof:
Een slowjuicer zorgt dankzij de langzame persing voor minder aanwezig zuurstof in uw sap, waardoor het langer houdbaar is.

Kortom, een slowjuicer levert  heerlijk ‘levend’ sap met een absoluut ongeëvenaarde kwaliteit in vergelijking met sap afkomstig uit andere keukenapparaten!

Verbreed uw smaak met nieuwe heerlijke recepten !!!
We hebben allemaal een aantal favoriete smaken, die we ontdekt hebben door ooit eens iets nieuws te proberen. Juice en experimenteer er daarom naar hartenlust op los en probeer gerust nieuwe soorten groenten, fruit en combinaties van beiden om uw smaakpapillen te verwennen met nieuwe smaaksensaties. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Om u alvast wat op te warmen en te voorzien van inspiratie, hebben wij hieronder een aantal van onze persoonlijk favoriete recepten voor u vermeld.

1) 1 venkelknol, 1 rode paprika, 4 mediumgrote wortels en 2 appels.
2) 1 mediumgrote rode biet, 1 handvol verse basilicumblaadjes, 2 peren, 1 lime en een ½ paprika.
3) 2 scheuten wodka, 4-6 appels, 1 handvol vers muntblad en 1 citroen.

 Andere bijzonder lekkere combinaties zijn:
- Ananas, wortel en rode biet.
- Appel, citroen, gember en kaneelpoeder.
- Peer, rode paprika en limoen.
- Watermeloen, citroengras en limoen.

En de lekkerste aanrader van het geheel is:
- Bananenijs: Snij 2 zacht bevroren bananen in stukjes van 2-3 cm en voeg ze in de vulschacht. Machine aan en voilà! Eventueel kunt u nog wat extra rozijnen, goji bessen en wat kaneel-, mesquite- of lucuma poeder toevoegen.

Betaling & Verzending:
Alle producten op voorraad worden binnen 24 uur verzonden. Normaal gezien heeft u uw bestelling dus binnen een aantal dagen in huis. Betaling is mogelijk via Ideal, Paypal of d.m.v. vooruitbetaling per bankoverschrijving.

Service & Garantie:
Op de motor van uw Oscar slowjuicer ontvangt u een garantie van maar liefst 10 jaar. Voor het apparaat zelf en de onderdelen is de garantieperiode 5 jaar. Kortom, een weergaloos staaltje service van de Oscar/Hurom fabrikant. Het spreekt hierbij echter voor zich dat als de motor, machine of onderdelen door eigen toedoen zijn beschadigd, deze garantie komt te vervallen. Het nieuwe Oscar Neo DA-1000 model is te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, wijnrood en in een speciale chroom editie!

Voor het grootste en het meest langdurige plezier van uw Oscar Neo DA-1000 slowjuicer raden wij aan uw handleiding goed te lezen en nauwkeurig na te volgen! Bent op één of andere wijze niet tevreden met een product van ons? Stuur dan eerst een e-mail naar [email protected], waarna wij u een bericht sturen met instructies hoe u het product terug dient te sturen. U betaalt dan alleen de retour verzendkosten. De Tarwegraskoning verleent een 30 dagen lang ‘Niet goed? Geld terug’ garantie op alle sapmachines en kweeksets. Dit geld wel alleen voor machines die in nieuwe staat zijn. Bij gebruikte machines, mits in goede staat, wordt 75% van het aankoopbedrag vergoed. De garantie is geldig vanaf de datum vermeld op de verkoop bon of factuur en is alleen geldig indien de machine huishoudelijk en niet commercieel is gebruikt.

De Oscar Neo DA-1000 fabrikant repareert alle defecten binnen de garantieperiode. Tevens worden alle defecte onderdelen binnen de garantieperiode gerepareerd of indien nodig vervangen. Zorgt u ervoor dat u de Oscar Neo DA-1000 slowjuicer het liefst in de originele verpakking of een andere goed passende en afgesloten verpakking aan ons retourneert en doet u dit alleen nadat u per e-mail contact met ons hebt opgenomen voor verzendinstructies.

De volgende zaken vallen NIET onder de garantievoorwaarden:
- Schade die ontstaat n.a.v. het verkeerd gebruiken van de machine, door ongelukken of anderszins, niet veroorzaakt door een fabrieksfout of defect van de slowjuicer zelf.
- Schade ontstaan door geweld, onzorgvuldigheden, onoplettendheid, misbruik, commercieel gebruik, het niet juist opvolgen van de instructies in de handleiding of door zelfgemaakte aanpassingen aan het apparaat.
- Schade ontstaan door het aanbrengen of vervangen van onderdelen door onderdelen die niet zijn geproduceerd, aanbevolen of goedgekeurd door de Hurom producent.
- Schade ontstaan als gevolg van normale slijtage van de persschroef, het persvat, de ronde schraper of de zeef van het apparaat.


Is uw Oscar Neo DA-1000 slowjuicer echter beschadigd geraakt tijdens het verzenden? Neem dan per direct contact op met ons kantoor via het e-mail adres: [email protected]

 

Productspecificaties

Artikelnummer
74140
SKU
10260
Merk
Oscar
Type pers
Single gear
Aandrijving
Elektrisch
Afmetingen (LxBxH)
250 x 180 x 226 mm
Garantie
10 jaar garantie op motor en 5 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht
6,4 kg
BPA-vrij
Ja
Toeren/minuut
63-75
Geluid (dB)
65 dBa
Stroomverbruik
150W

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder door u bekeken

Oscar DA 1000 Wijnrood
Oscar DA 1000 Wijnrood
Niet op voorraad
€329,00€279,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »