Kuvings Slowjuicer EVO820S
De Kuvings Evolution Cold Press Juicer EVO820 markeert een nieuw tijdperk in de ontwikkeling van steeds betere slowjuicers. Deze slowjuicer behoort tot de top van het assortiment, zowel wat betreft de strakke vormgeving als de nieuwe technologie die deze

De Kuvings Evolution Cold Press Juicer EVO820 markeert een nieuw tijdperk in de ontwikkeling van steeds betere slowjuicers. Deze slowjuicer behoort tot de top van het assortiment, zowel wat betreft de strakke vormgeving als de nieuwe technologie die deze slowjuicer onderscheidt van alle concurrenten. Het ervaren sapteam van Tarwegraskoning doet niet zo snel dergelijke uitspraken maar als wij dit zeggen kunt u er vanuit gaan dat dit de beste slowjuicer een wijde opening is die er ooit gemaakt is. Er is momenteel geen betere te vinden. Als je het beste wilt, dan bent u bij de Kuvings Evo aan het juiste adres.

Upgraded
Het saphuis van de 5e generatie is sterk verbeterd waardoor het saprendement weer hoger is dan bij zijn voorgangers.

Eenvoudiger schoon te maken
Het bovenste gedeelte van de pulpuitlaat kan gemakkelijk worden geopend en de breedte is breder dan bij de voorgaande modellen, waardoor fijne resten gemakkelijk kunnen worden schoon gemaakt.

Veiligheid
Het flip-poortsysteem is ontworpen om te voorkomen dat de kleine handen van kinderen de voerhelling binnendringen en het is een universeel ontwerp dat gemakkelijk en veilig door iedereen kan worden gebruikt.

Eco-vriendelijk
De container is gemaakt van Tritan dat vrij is van omgevingshormonen (Bisfenol A), en het saphuis en de persschroef zijn gemaakt van het veilige en duurzame ULTEM.

Met een nog grotere vulmond dan eerdere ontwerpen met een brede opening, overwint de nieuwe 'klep' de noodzaak om een ​​pusher te gebruiken met hele appels en andere grote ingrediënten. Het klepje van de klep zwaait eenvoudig heen en weer op een scharnier en laat hele appels en andere ingrediënten recht in het pad van de sapschroef vallen, maar het voorkomt dat iemand zijn handen in de toevoerbuis kan steken dit zorgt voor extra veiligheid. Er is ook een opening aan de bovenkant van de klep om hele wortelen en groene bladgroenten in te voeren wanneer je ze niet gebruikt om te eten in hele of grote stukken fruit of groenten. Met het klepje van de klep met een nog groter diafragma, neemt het grotere appels en grotere stukken van andere ingrediënten, wat minder voorbereidingstijd betekent, en het maakt het ook gemakkelijker om alle ingrediënten in de sapcentrifuge te voeren.

Merk: Kuvings
Type Pers: Single gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 22.8 x 20.8 x 44.6 cm
Garantie: 10 jaar op de motor en 2 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht: 6,9 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 60
Geluid (dB): 60 dBa
Stroomverbruik: 240W
ilona
Placed on 28 October 2020 at 10:20
juicer is op zich prima, wel is het zo dat er veel "moes" onder de draaicrusher terecht komt, na een sapkan te hebben gemaakt, moet je de machine schoonmaken anders stapelt de fruit/groenten zich op en worden niet geplet. Alles moet ook in kleine stukjes gesneden worden ondanks de grote vulopening vooral met vezels van bv boerenkool of ananas. Als ik weer een keuze zou moeten maken zou ik voor de Sana 828 gaan.
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen