Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Angel Juicer 7500

30% sale

Productomschrijving

Plus- en minpunten Angel Juicer 7500
  • Volledig van RVS, dus oersterk en duurzaam
  • Dubbele persschroef geeft uitzonderlijk hoge sapopbrengst
  • Automatische reverse-functie voor extra gemak
  • Krachtige, stille 3 PK motor
  • Onderdelen mogen in de vaatwasser
  • Geen chirurgisch staal zoals de Angel 8500

Angel Juicer 7500

De Angel Juicer, ook bekend als Angelia, is de Rolls Royce onder de sapmachines. Deze slowjuicer is volledig van RVS vervaardigd en de enige sappers ter wereld met een 3 PK motor.

Met een krachtige Twin-Gear aandrijving perst de Angel juicer tot 80% meer sap en waardevolle voedingsstoffen uit fruit en groente dan andere sapmachines. Daarnaast zijn alle losse onderdelen van de Angel juicer geschikt voor de vaatwasser.

U koopt met deze sapmachine een uiterst duurzaam apparaat, garant voor jaren sapplezier. Het beste sap komt van de beste sapmachine!
 

In de doos

- Slowjuicer
- Vultrechter
- Sapzeef fijn
- Glazen kan
- Houten stamper
- Sapkan
- Pulpkan
- Siliconen ringen
- Zeefschraper
- Schoonmaakborstel
- Handleiding / recepten Angel Juicer 7500

Verschil tussen de 7500 en 5500

Beide sapmachines zijn bijna identiek. Het verschil tussen deze modellen zit in de reverse optie. De Angel 7500 heeft een automatische reverse functie, terwijl de Angel 5500 een handmatige reverse functie heeft. Daarmee biedt de Angel 7500 extra gemak en efficiëntie.

Verschil tussen de 8500 en 7500

Deze sapmachines zijn technisch identiek. Hierbij zit het verschil in het materiaalgebruik voor de wormwielen en de zeef: Bij de Angel 7500 is RVS gebruikt van inox 18/8. (Dat is een legering uit 18% chroom en 8% nikkel). Voor de Angel 8500 is RVS gebruikt van inox 18/10. Dat wil zeggen 18% chroom en 10% nikkel, ook wel chirurgische staal genaamd. Dit laatste materiaal is harder en dat maakt de Angel 8500 extra sterk en duurzaam. 

Unieke kenmerken

Volledig RVS: alle onderdelen van de Angel juicer zijn gemaakt van roestvast staal (RVS). Staal geeft een hoge duurzaamheid en is gemakkelijk te reinigen. Ook geeft het de juicer een prachtige, luxe uitstraling.

Uitzonderlijk hoog rendement: de Angel juicer perst tot 80% meer sap en tot 3x zoveel voedingsstoffen uit groente en fruit dan andere sapmachines.

Automatische afstelling perskracht: door middel van slimme technologie bepaalt de Angel automatisch de benodigde perskracht. Bij stugge vezels zal de motor harder gaan werken om de maximale hoeveelheid sap uit het groente of fruit te persen.

Stille motor: de oersterke motor heeft voldoende kracht om fluisterstil uit te persen.

Veelzijdig: naast groente-, fruit- en tarwegrassap bereidt u met de Angel juicer ook heerlijke notenpasta, tofu en melk uit zaden, amandelen en (soja)bonen.

Gebruiksgemak: de Angel juicer is eenvoudig uit elkaar te halen en schoon te maken. Alle onderdelen van de Angel juicer zijn 100% geschikt voor de vaatwasmachine.

Minder schadelijke stoffen: de Angel heeft een speciale antibacteriële coating. Hierdoor worden 95% van de schadelijke stoffen op de schil van groente en fruit bij het malen verwijderd.

Veilig: de Angel juicer heeft zes veiligheidskenmerken. Het apparaat is daarom veilig te gebruiken, zelfs met kinderen.

De Angel juicer nader bekeken

Bent u een dagelijkse sapdrinker of raw foodist? Of wilt u simpelweg de beste slowjuicer op de markt in huis halen? Dan is de Angel juicer voor u de juiste keuze. 

Meer voedingsstoffen dankzij krachtige motor

Deze sapmachine heeft de krachtigste motor van alle slowjuicers. Deze kan de stugste celwanden doorbreken en zo de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit groente en fruit extraheren.

Duurzaamheid door 25 jaar productontwikkeling

De fabrikant werkt al ruim 25 jaar aan de productontwikkeling en strenge kwaliteitscontrole van de Angel juicer, met een extreem hoge duurzaamheid als resultaat. Het apparaat is van hoogwaardig roestvast staal (SUS-304) gefabriceerd. Ieder exemplaar wordt met de hand gemonteerd en gecontroleerd.

Gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser

Ook qua gebruiksvriendelijkheid laat de Angel juicer niets te wensen over. U haalt het apparaat in drie eenvoudige stappen uit elkaar, en de onderdelen zijn gewoon geschikt voor de vaatwasmachine.

Veilig in het gebruik, ook met kinderen

De Angel juicer heeft zes ingebouwde veiligheidskenmerken en is daarom geschikt om samen met kinderen te gebruiken:
1. Werking alleen mogelijk indien apparaat volledig is gemonteerd
2. Schakelaar op de achterzijde voorkomt onbedoeld inschakelen via de digitale bediening
3. Ingebouwde thermostaat voorkomt oververhitting
4. Mechanisme voorkomt schade aan motor wanneer een object in de invoerschacht belandt
5. Dubbele bescherming bij schakelaar tegen elektrische schokken
6. Isolatie tussen motor en behuizing om schokken tegen te gaan

Lang houdbaar sap

De koude persing met krachtige 3 PK motor en 86 toeren per minuut zorgt voor minimale wrijving en voorkomt hittevorming. Er komt weinig zuurstof in het vocht met als resultaat een prachtige, pulpvrije, ‘levend’ sap, dat tot 48 uur houdbaar blijft in de koelkast.  

Wat is slowjuicing eigenlijk?

Het geheim van het maken van een hoge kwaliteit, ‘levend’ sap schuilt in de manier waarop het geperst wordt.Slowjuicing is een manier van persen die is ontstaan in Thailand. Door het sap op langzame snelheid (tot 90 touren per minuut) te persen en van het pulp te scheiden, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden. 

Waarom levende sappen?

Een slowjuicer past kneuzende, malende en persende handelingen toe op de groente en het fruit, waardoor enzymen en voedingsstoffen beter behouden blijven. Het is vergelijkbaar met het koud persen van olijfolie of het malen door een gebit. Het resultaat is ‘levend sap’: vruchtensap dat bol staat van essentiële voedingsstoffen en levende enzymen.

Gezonder dan een sapcentrifuge

Een traditionele sapcentrifuge maakt gebruik van een scherpe rasp die op zeer hoge snelheid ronddraait (tot wel 20.000 toeren per minuut). Hierbij komt een enorme hoeveelheid wrijving en hitte vrij. Een aanzienlijk deel van de vitaminen, mineralen en levende enzymen gaat daardoor verloren. Ook mengt zich bij het centrifugeren zuurstof in het sap, waardoor deze al binnen enkele minuten begint te oxideren. U herkent dit proces aan de verkleuring en het scheiden van vaste en vloeibare delen in het sap.

Met een slowjuicer perst u sap van een onvergelijkbare kwaliteit. De hoge opbrengst betekent niet alleen meer sap, maar ook in het behoud van meer voedingsstoffen en enzymen.

Veelzijdiger dan een blender

Een blender maalt groente en fruit fijn door middel van messen die op hoge snelheid roteren in een kan. Dit is een methode die geschikt is voor zachte of vloeibare ingrediënten zoals banaan, aardbei, mango en yoghurt. Voor hardere groente- en fruitsoorten, zoals appel, wortel, kool, enzovoorts, is een blender ongeschikt. Bovendien blijven vellen en pulp altijd achter in het sap, waardoor het al snel een dik, klonterig mengsel wordt.

Een slowjuicer kan zowel harde als zachte groente- en fruitsoorten persen, en scheidt het pulp volledig van het sap. U maakt dus net zo makkelijk een supergezond wortel- of komkommersapje.

Milieubewust én gezond

Omdat een slowjuicer het sap tot de laatste druppel uit groenten en fruit perst, is het apparaat zeer economisch in het gebruik en genereert het een minimale hoeveelheid afval.

De enige pers geschikt voor tarwegras

Een slowjuicer is dankzij de langzame, kneuzende persing de enige sapmachine die tarwegrassap kan maken. Sapcentrifuges en blenders vermalen het gras tot kleine, onverteerbare deeltjes. Met een slowjuicer bereidt u 100% pulpvrij tarwegrassap. Ook andere bladgroenten en kruiden, zoals spinazie, sla of munt, zijn uitsluitend te persen met een slowjuicer.

Verbreed uw smaak met heerlijke recepten

Iedereen heeft van jongs af aan een voorkeur voor bepaalde smaken, maar wanneer u regelmatig nieuwe sapvariaties probeert, kunt u uw smaak verder ontwikkelen. Experimenteer! Uw mogelijkheden zijn onbeperkt en zo leert u nieuwe smaken ontdekken.

Onze favoriete recepten

4 wortels en 2 appels
Dit recept heeft een hoog gehalte aan caroteen, vitamine C calcium, magnesium, fosfor, kalium, natrium en sulfer en is een prettige manier om van wortels te genieten als u bijvoorbeeld niet de gewoonte heeft groente te eten. Voegt u hier een klein beetje gember of venkel aan toe om uw smaakpapillen een extra prikkel te geven.

2 appels en 1 harde peer
Een heerlijke groene opkikker!

1 handvol tarwegras, 1 appel, gember en ¼ citroen
De ultieme manier om uzelf van binnen helemaal schoon te spoelen.

IJs van 2 grote rijpe mango's
Mango-ijs zonder schuldgevoel! Schillen en in repen snijden, invriezen, uit de vriezer even op temperatuur laten komen en persen. Voeg wat kaneelpoeder toe voor de smaak.

Veelgestelde vragen

Is de machine waterbestendig?

De sapmachine is spatwaterdicht. Wanneer u natte handen heeft, kunt u deze het beste eerst afdrogen voordat u de machine aan of uit zet. Water in de aan/uitknop kan de machine beschadigen.

Kan ik de onderdelen in de vaatwasmachine doen?

Ja, de onderdelen zijn vaatwasbestendig. Voor dagelijks schoonmaken volstaat het echter om water te gebruiken. U kunt het beste het bijgeleverde borsteltje gebruiken om de zeef schoon te maken. Voor een grote schoonmaak kunt u eventueel fornuisreiniger gebruiken, maar doet u dit vooral niet vaker dan eens per kwartaal.

Kan ik vruchten met harde pitten in de machine doen?

Een harde kersenpit, pruimenpit of abrikozenpit kan de zeef beschadigen. Verwijder daarom altijd harde pitten voordat u sap maakt. Wanneer u op de pit kunt kauwen met uw tanden en het doet geen pijn, dan kan hij zonder problemen in de slowjuicer.

Zijn harde vruchten en groenten schadelijk voor mijn machine?

Wortels en bieten zijn erg hard. Vezelige groente, zoals citroengras, stelen van kruiden en selderij kunnen erg taai zijn. Wanneer u deze producten gebruikt kunt u deze het beste in stukjes snijden voordat u ze in de machine doet. Daarnaast is het verstandig de producten te mengen met zachte producten zodat de uitvoer uit het apparaat soepeler wordt. Te snel te harde producten achter elkaar toevoeren kan uiteindelijk leiden tot snellere slijtage of beschadiging van de machine.

Ik heb al een sapcentrifuge of keukenmachine

Deze apparaten zijn niet gemaakt om een hoge kwaliteit sap te produceren. De nadelen van sapcentrifuges en keukenmachines:

- Laag rendement: verlies van 30-80% sap bij rijpe of zachte vruchten en groente
- Hoge mate van frictie, waardoor de aanwezige enzymen, mineralen en vitaminen vernietigd worden
- Veel zuurstof wordt gemengd in het sap, waardoor oxidatie optreed en het minder lang houdbaar is
- Minder geur, kleur en smaak
- Veel lawaai

Een slowjuicer is ontworpen voor het persen van supergezond, ‘levend’ sap met een ongeëvenaarde kwaliteit.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
AG-7500_
SKU
AG-7500_
Merk
Angel
Type pers
Twin gear
Aandrijving
Elektrisch
Afmetingen (LxBxH)
49,5 x 19,7 x 26,7 cm
Garantie
10 jaar op motor en 3 jaar op onderdelen
Gewicht
9,5 kg
BPA-vrij
Ja
Toeren/minuut
82
Geluid (dB)
66 dBa
Stroomverbruik
180W, Voltage: 220/230 V Spanning: 50 Hz Snoerlengte: 140 cm, geaarde stekker Invoerschacht: 4,32 cm doorsnee

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Aanbevolen combinatie

Slowjuicer + Kweekkit

Kweekkit Small

Angel Juicer Angel Juicer 7500

Angel Juicer 7500

Je bespaart 1%
€1.118,95
€1.108,98

Slowjuicer + Kweekkit

Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen

Op advies van de onze specialist

Aanbevolen combinatie

Angel + Tarwegraszeef

Angel Juicer 5500/ 7500 Tarwegras Zeef

Angel Juicer Angel Juicer 7500

Angel Juicer 7500

Je bespaart 4%
€1.324,00
€1.279,00

Angel + Tarwegraszeef

Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen

Op advies van de onze specialist

Eerder door u bekeken

Angel Juicer Angel Juicer 7500
Angel JuicerAngel Juicer 7500
Op voorraad
€1.568,00€1.099,00 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking