Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Onze missie

  Onze missie

  Veel mensen willen tegenwoordig hun leefstijl verbeteren. Het aanpassen van jarenlage eet- en leefgewoonten valt echter vaak tegen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 16% van de Nederlanders genoeg vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Wij willen de drempel naar een gezonder leven verlagen. Hierin spelen de volgende factoren een belangrijke rol:

  Bewustwording – Geef voorlichting over het belang van gezonde voeding en de risico’s van verzuring en deficiënties (tekorten), waardoor het bewustzijn en de motivatie toeneemt.

  Gemak – Maak het binnenkrijgen van belangrijke voedingsstoffen gemakkelijk bereikbaar door tarwegras, sapmachines en kweeksets online aan te bieden.

  Het dagelijks drinken van tarwegras is een belangrijke eerste stap op weg naar een gezondere leefstijl. Tarwegraskoning is ervan overtuigd: zodra u de positieve effecten van tarwegrassap ervaart, gaat u verlangen naar méér: nog meer energie, nog meer vitaliteit en nog meer levenslust. Na jaren van ziekte en futloosheid wordt het werken aan een uw gezondheid ineens een aantrekkelijke optie. Pas als dat gebeurt zijn wij in onze missie geslaagd.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »