Vita5 Nobel droogoven met 9 laden
Hebt u een moestuin of maakt u op andere wijze optimaal gebruik van seizoensproducten? Dan is de professionele Vita 5 droogoven met 9 laden iets voor u. De laden meten ongeveer 30 bij 33 cm en u hebt daardoor een droogoppervlak van maar liefst 0,9 vierkan

Hebt u een moestuin of maakt u op andere wijze optimaal gebruik van seizoensproducten? Dan is de professionele Vita 5 droogoven met 9 laden iets voor u. De laden meten ongeveer 30 bij 33 cm en u hebt daardoor een droogoppervlak van maar liefst 0,9 vierkante meter. De laden zijn uitneembaar, u kunt daardoor ook grotere droogruimtes creëren voor bijvoorbeeld het drogen van boeketten. Naast de 9 roestvaststalen laden krijgt u tevens 9 fijnmazige kunststof matten en vijf antikleefladen.

 

Waarom zou u kiezen voor de Vita 5 met 9 laden

  • Royale droogoven voor intensief gebruik;
  • Uitneembare laden van roestvast staal;
  • Met vijf antikleefladen en 9 fijnmazige matten;
  • Met opvangbak, tevens te gebruiken voor fruitleer;
  • 600 Watt motor;
  • Gelijkmatige droging;
  • Instelbare tijd en temperatuur;
  • Transparant, geheel afneembaar deurtje.

 

Met opvangbak, tevens te gebruiken voor fruitleer
De opvangbak is in de eerste plaats bedoeld voor het opvangen van kruimels en andere kleine ingrediënten, maar kan ook prima gebruikt worden om fruitleer te maken of om bijvoorbeeld zaden te drogen. Voor het maken van fruitleer kunt u overigens ook bakpapier gebruiken dat u op een roestvaststalen tray legt.

 

600 Watt motor
Een 600 Watt motor drijft de ventilator van de Vita 5 aan. Deze zorgt voor een effectieve luchtcirculatie waardoor de producten zeer gelijkmatig gedroogd worden. Houdt u er rekening mee dat het circuleren van lucht ook zorgt voor het circuleren van geuren. Het drogen van producten die gemakkelijk geur opnemen met sterk geurende producten is daarom af te raden. 

 

Instelbare tijd en temperatuur
U kunt met de timer een tijd tot 19,5 uur instellen. De Vita 5 geeft op de ingestelde tijd een belsignaal, maar slaat ook automatisch af. Daarom is de droogoven ook prima ’s nachts te gebruiken of als u weg gaat. De temperatuur is instelbaar tussen de 35°C en 70°C. Bij de hoogste temperatuur worden alle bacteriën op bijvoorbeeld vis en vlees gedood. De lage temperatuur gebruikt u voor producten die snel drogen en bij een hogere temperatuur hard zouden worden.

 

Transparant, geheel afneembaar deurtje
Het deurtje is gemaakt van helder BPA-vrij kunststof. Zo kunt u het droogproces goed volgen. Bovendien is het deurtje in zijn geheel weg te nemen. De trays kunnen daarom gemakkelijk in en uit de oven geschoven worden en het deurtje is bovendien gemakkelijk te reinigen.

Merk: Vita5
Afmetingen (LxBxH): 34,5 x 41,5 x 45 cm
Garantie: 2 jaar
Gewicht: 9 Kg
BPA-free: Ja
Stroomverbruik: 700 watt
Layers: 9
Ventilatoren: 1
Digitaal: Ja
Timer: Ja
Luchtstroom:
Traymaat: -
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen