Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Slowjuicer keuzehulp

  Slowjuicer kiezen: de keuzehulp

  Wat ga je juicen?

  Een stelregel is: Ga je vooral (blad)groente persen, ga voor een horizontale. Ga je vooral fruit persen, ga voor een verticale.

   

  Hoe vaak?

  1-2 keer per week (of ga je proberen), kies voor een instapmodel (JuiceMe modellen). Vaker, kies een gevorderd model (Versapers, Hurom, Kuvings Angel).

   

  Hoe veel?

  Sommige mensen willen 1-2 kilo gember per dag persen, of elke dag een liter appelsap maken: Ga dan lekker voor een groter of gevorderder model met een goede vulschacht en optimale opbrengst. Verticaal  bijvoorbeeld de Kuvings EVO820 en horizontaal de Angel modellen.

  Houd er ook rekening mee dat de kosten van vaak juicen vooral zitten in de groente/fruit. Hoe 'optimaler' je opbrengst, hoe minder groente/fruit je per keer hoeft te persen. Dat scheelt al snel honderden euro's per jaar.

   

  Slowjuicer kiezen; even op een rijtje

  Verticaal model: slowjuicers voor groenten & fruit, maar vooral fruit

  Voordelen:

  • Geschikt voor alle soorten groente en fruit
  • Fijn in het gebruik door de grote vulschacht en persschroef
  • Groente & fruit worden (zelfs zonder aanstampen) vanzelf tot sap verwerkt 

  Nadelen:

  • Het kost iets meer tijd om de slowjuicer schoon te maken (t.o.v. een horizontaal model)
  • Minder/niet geschikt voor tarwegras, bladgroenten en bleekselderij; want hij loopt bij vezelige dingen snel 'vast', dan verstopt 'ie

   

  Horizontaal model: slowjuicers voor bladgroenten & tarwegras

  Voordelen:

  • Geschikt voor alle soorten groente en fruit
  • Geschikt voor alle soorten bladgroenten en tarwegras
  • Snel schoon gemaakt

  Nadelen:

  • De persing van de groente en fruit tot sap is iets trager, en hij loopt ook makkelijk vast als je alleen (zacht) fruit perst. Je ontkomt er bijna niet aan om dan ook groente te persen (dit geldt overigens niet bij de Angel en Greenstar).

   

  Tot slot

  We kunnen ons goed voorstellen dat dit nogal wat vragen oproept! Je bent aan het oriënteren. Bel ons dan ook gerust even op voor een goed advies.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »