Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  De geschiedenis van tarwegras en tarwegrassap

  Ruim 60 jaar geleden was wijlen dr. Ann Wigmore de eerste die de werking van tarwegrassap onderzocht, beschreef en bekend maakte voor een groot publiek. Zij groeide op in Oost-Europa en leerde in zeer armoedige tijden van haar oma om langdurig op grassen te kauwen. 

  Later, in Amerika, onderzocht ze de werking van verschillende grassen op haar gezondheid. Ze hervond haar vitaliteit tot een ongekend niveau en ontdekte dat tarwegras veruit de grootste heilzame werking heeft. Haar zoektocht en ontdekkingen zijn beschreven in The Wheatgrass book.

  Groeiende populariteit tarwegrassap

  Sindsdien heeft tarwegrassap een ware opmars gemaakt in Noord-Amerika, waar het inmiddels bij een breed publiek bekend is en door massa’s mensen dagelijks gedronken wordt. Het is in de vele juicebars, die op bijna elke straathoek aanwezig zijn, verkrijgbaar en reeds een bekend alternatief voor het bekende dagelijkse glaasje vers sinaasappelsap.

  Ook in Azië, Australië, Israël en Groot-Brittannië is tarwegrassap inmiddels een bekend en populair product. In Nederland is de opmars recent begonnen nu steeds meer mensen in het buitenland kennis hebben gemaakt met het sap. Inmiddels is in diverse juicebars al tarwegrassap verkrijgbaar, vaak geperst uit hoogkwalitatief, tarwegras van de TarwegrasKoning.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »