Juiceme DA-1000 Zilvergrijs
De nieuwe horizontale Juiceme (TD) slowjuicer is een prachtige aanwinst voor in de keuken. De sapopbrengst is verrassend hoog en alle vezelrijke groente en tarwegras kunnen met de Juiceme slowjuicer zonder problemen worden geperst tot heerlijke sappen.

De horizontale slowjuicer van het merk Juiceme is een veelzijdige machine waarmee u niet alleen sap perst, maar ook babyvoeding, notenboter, verse Italiaanse pasta of ijs maakt. De horizontale slowjuicer is bij uitstek geschikt voor het persen van verse kruiden, tarwegras en bijvoorbeeld ook dennennaalden of Aloë Verabladeren en geeft dan ook een hoge opbrengst.

Waarom zou u kiezen voor de JUICEME (TD)

  • Veelzijdig apparaat;
  • Onderdelen mogen in de vaatwasser (geen garantieverlies)
  • Bij uitstek geschikt voor tarwegras;
  • 60 RPM;
  • Hoge opbrengst;
  • Ook voor andere groenten, fruit en noten;
  • Eenvoudig uit elkaar te halen;
  • Geleverd met diverse accessoires.

Ook voor andere groenten, fruit en noten
Met de JUICEME perst u met een toerental van 60 RPM alle soorten groenten en fruit. Notenmelk maakt u door de noten eerst te weken en deze vervolgens te persen. Ook kunt u gedroogde kruiden eenvoudig verpulveren met deze horizontale juicer.

Eenvoudig uit elkaar te halen
De JUICEME is helemaal BPA-vrij en eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Schoonmaken gaat het makkelijkst als u de onderdelen meteen na gebruik onder warm stromend water met het meegeleverde borsteltje afspoelt en -borstelt. Het gebruik van afwasmiddel is niet nodig.

Geleverd met diverse accessoires
Bij deze horizontale slowjuicer van Juiceme worden verschillende accessoires meegeleverd om Italiaanse pasta’s te maken, te pureren – babyvoeding bijvoorbeeld, smoothies of ijs – en om ingrediënten fijn te snijden. De inhoud van de sapkan is 500 ml.

Merk: JuiceMe
Type Pers: Single gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 33,5 x 28 x 40
Garantie: 20 jaar op de motor, 5 jaar op onderdelen
Gewicht: 6 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 60
Geluid (dB): 50
Stroomverbruik: 150W
Arnold Steenbrink
Placed on 13 September 2018 at 13:21
We hebben het apparaat nu ongeveer een maand in gebruik en het bevalt uitstekend! Beter dan de (dure!) slowjuicer van Omega die we hiervoor hadden. De DA-1000 geeft een mooie, droge pulp, heeft geen moeite met harde groenten zoals wortel en rode biet, geeft niet veel herrie en maakt makkelijk schoon. Kortom een prima apparaat waar wij zeer tevreden mee zijn! Prima advies van de medewerker van de Tarwegraskoning!
Annemiek
Placed on 19 July 2018 at 08:38
Mooie slowjuicer, zilvergrijze kleur. Ik heb de slowjuicer nu 6 maanden en we persen elke 2 dagen 2 liter juice. We bewaren het in de koelkast. Het schoonmaken gaat redelijk snel met het borsteltje. Sommige onderdelen doe ik ook gewoon in de vaatwasser. Pulp is redelijk droog.
Familie Schoonrewoerd
Placed on 16 March 2018 at 10:04
Mooie slowjuicer, mooie kleur. Wij hebben hem nu 1 maand en we persen elke dag ongeveer 1 liter sap. Prima te bewaren in de koelkast. Schoonmaken gaat relatief makkelijk met het meegeleverde borsteltje. Pulp is goed droog. En echt alles gaat het doorheen dus ook bieten, wortels, bleekselderie, etc.
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen