Hurom HV Premium slowjuicer
Hurom HV: De premium Hurom slowjuicer & opvolger van de bekende 2e HH en HG generatie. Met de Hurom HV geniet u van de hoogste kwaliteit en een uniek luxe design klasse. Lage 43 rpm en bovengemiddelde prestaties zorgen voor een ongelooflijke helderheid
€529,00 €489,00
In winkelwagen

Bepaal zelf precies hoe helder u uw sap wilt hebben met de revolutionaire Hurom HV slowjuicer

De Hurom HV is voorzien van een pulphendel voor het nauwkeurig instellen van de pulpdichtheid van het sap. Door deze innovatieve oplossing, ontwikkeld door specialisten bij Hurom, kunt verschillende consistenties van uw sapjes bepalen. Kies voor superhelder sap of juist een hogere dichtheid waar u vitamine en hoog gehalte aan vezels proeft. Met de Hurom HV heeft u het helemaal zelf in de hand! Daarbij kunt u de dichtheid van het sap zelf tijdens het persen nog bijsturen!

Echte metalen coating

De Hurom HV is de enige Hurom slowjuicer met een metalen coating. Daarmee is het de opvolger van de Hurom HF 2e generatie welke eveneens over een rvs coating beschikte. Daarnaast beschikt de Hurom HV ook over alle voordelen van zijn voorganger met een nóg luxere uitstraling.

Lage rotatiesnelheid van 43 en makkelijk schoon te maken

De bijzonder lage rotatiesnelheid van de chique Hurom HV slowjuicer is 43 toeren per minuut (rpm) maken het een slowjuicer welke bijzonder gemakkelijk in het gebruik is. Alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat montage en demontage geen problemen vormen. Ook het schoonmaken van de persschroef en het saphuis van de Hurom HV is zeer eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. 

Bovendien levert Hurom bij dit model een tandenborstelkit, waardoor schoonmaken nog eenvoudiger wordt.

Merk: Hurom
Type Pers: Single gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 21,8 x 22,3 x 39,4 cm
Garantie: 10 jaar motor, 2 jaar onderdelen
Gewicht: 5,2 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 30 db
Stroomverbruik: 150W
Yvonne
Placed on 31 May 2018 at 15:16
Mooi machine, staat echt mooi op het aanrecht en maakt de heerlijkste sappen! Tevreden over de service van Tarwegraskoning, het was erg snel.
Hennie
Placed on 26 March 2018 at 09:35
Zeer fijne machine voldoet aan mijn verwachting. Mooi design.
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen