Skip to Store Area:

Meer afbeeldingen

Magimix - Cuisine Systeme 5200 XL Chroom

Keuken Keuken machines Magimix Keukenmachine
E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste review van dit product

Niet in voorraad

Beschikbaarheid: Niet in voorraad.

Normale prijs: € 549,00

Speciale prijs: € 459,00

Artikelnummer: TRW480

Hierbij presenteren wij bij de Tarwegraskoning u een magische keukenmachine, met een magische reputatie en een magisch scala aan toepassingsmogelijkheden. U raadt het al, we kunnen het alleen maar hebben over de magische Magimix Cuisine 5200 XL. De Magimix 5200 XL is een werkelijk fantastische keukenmachine met een zo goed als onbeperkte hoeveelheid aan toepassingsmogelijkheden. Er is eigenlijk geen voedingsproduct wat niet door deze buitengewone keukenmachine be- of verwerkt kan worden. Zo kunt er wortelen, komkommer, aardappelen en andere groentes mee raspen. Uw komkommer, tomaten en andere lekkernijen zijn tevens in een handomdraai in keurige gelijkmatige plakjes gesneden. Uw vlees is fijn gehakt in een oogwenk, uw milkshake is ook in een paar tellen klaar, uw sauzen worden fantastisch geemulgeerd, uw slagroom en uw eieren worden op topsnelheid geklopt en het deeg voor uw brood, croissantjes, cake, taartbodems en andere lekkernijen is ook in een mum van tijd klaar gekneed. Ideaal dus, want laten we nu net leven in tijden waarin veel mensen vaak tijd te kort komen. De Magimix Compact 5200 XL keukenmachine is daarom de perfecte aanwinst voor uzelf en uw keuken en bespaart u zeeën van tijd tijdens hetvoorbereiden van uw dagelijkse maaltijden en andere lekkernijen.


Kortom: De Magimix 5200 XL mag eigenlijk in geen enkele keuken ontbreken, behalve misschien als u een gezin kleiner dan 5-6 leden heeft. In dat geval is het raadzaam de Magimix 3200 XL of de Magimix 4200 XL aan te schaffen die geschikt zijn voor 1-2 of 3-4 personen. Afgezien van dit feit is er verder eigenlijk geen enkele reden bedenkbaar waarom deze machine in een keuken mag ontbreken. Twijfel daarom niet langer en schaf vandaag nog dit werkelijk superieure keukenwonder aan en dat voor een uiterst schappelijke prijs.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Lekker Raw Sandra de Vos

Lekker Raw Sandra de Vos
€ 34,95
Niet in voorraad
         


Magimix, een bedrijf met een gedegen reputatie:
Het Franse bedrijf Magimix is een bedrijf wat al ongeveer 40 jaar bekend staat om haar hoog kwalitatieve en uiterst sterke en robuuste producten. Dit geld voor een grote verscheidenheid aan machines zoals bijvoorbeeld broodroosters, keukenmachines, blenders, citruspersen, sapcentrifuges, ijsmachines, snijmachines, hakmolens, stoomkokers, frituurpannen en koffieapparaten. Magimix is een bedrijf wat zich over de afgelopen 40 jaar een sterke marktpositie heeft weten te bemachtigen, wat met name te danken is aan de hoge kwaliteit en levensduur van alle producten. Een van de doelstellingen van het bedrijf is om professionele keukenapparatuur beschikbaar en betaalbaar te maken iedereen en dat is iets waar Magimix zeer zeker in geslaagd is. Hierdoor weet het bedrijf zich op efficiënte en krachtige wijze te onderscheiden van zo goed als alle concurrenten. Het bedrijfsmotto is dan ook niet voor niets ‘Built better to last longer!”

Een oerdegelijke keukenmachine:
Magimix is een bedrijf wat haar eerste keukenmachine zo’n 40 jaar geleden wist te ontwerpen, wat gebeurde in het hartje van de Bourgondische streek, een streek die bekend staat om haar voorliefde voor gastronomie in Frankrijk. Magimix is een bedrijf wat zich sterk onderscheid door een aantal belangrijke focuspunten van het bedrijf. Dit zijn:

- Kwaliteit.
- Efficiency.
- Eenvoud.
- Schoonheid.


Een van de eerste zaken die opvalt bij de Magimix Compact 5200 XL keukenmachine is het feit dat deze machine bijzonder veel mogelijkheden en onderdelen heeft, maar toch bijzonder eenvoudig en handig in gebruik is. De kwaliteit van de machine, evenals de onderdelen, is uitermate hoog en is nagenoeg gelijk aan onverwoestbaar. Zo zijn bijvoorbeeld alle bijgeleverde Magimix kommen gemaakt van een speciaal onverwoestbaar kunststof, wat zelfs bij het vallen op harde oppervlaktes geen enkele scheur of vorm van beschadiging vertoont. De machine zelf is een waar toonbeeld van eenvoud, robuuste kracht en efficiency en is door iedereen in een handomdraai te bedienen, met een grote verscheidenheid aan mogelijke eindproducten als resultaat.

Eenvoud gecombineerd met hoge en degelijke kwaliteit:
Magimix is een bedrijf wat zoals gezegd vele jaren aan de weg timmert om haar producten optimaal te laten functioneren met zo weinig mogelijk poespas. De tegenwoordige modellen hebben nog steeds dezelfde type motoren als 40 jaar terug en kenmerken zich door hun kracht, efficiency en eenvoud. Als we de Magimix 5200 XL dichter onder de loep nemen, dan zien we dat de machine alleen die functies heeft die echt nodig zijn en het model bijzonder strak, industrieel en eenvoudig qua ontwerp is. Vergist u zich echter niet, want achter dit simpele voorkomen gaat een stukje zeer hoogwaardige techniek schuil.

Een werkelijk zeer uitgebreide keukenmachine:
U zult merken als u de Magimix 5200 XL en toebehoren heeft uitgepakt, dat het hier niet gaat om zomaar even een doorsnee keukenmachine, maar om een zeer uitgebreide en hoogkwalitatieve variant. Er staat na het uitpakken namelijk nogal wat op uw tafel uitgestald en alle onderdelen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. U vindt in dit pakket maar liefst drie verschillende maatbekers terug, die tevens allemaal in elkaar passen in de machine alsook daar buiten. Laatste is natuurlijk bijzonder handig qua opbergruimte. Naast de maatbekers vindt u tevens een blenderhulpstuk, een deksel, een toevoergoot die weer in het deksel past, een aanstamper die tevens de functie van maatbeker heeft en tot slot vindt u een prachtige set met verschillende soorten messen en andere hulpstukken die dienen om te hakken, mixen, kloppen, raspen, snijden of kneden. Als laatste vindt u nog drie boekjes bijgesloten, waaronder het garantiecertificaat, een speciale instructieboekje voor de blenderfunctie van het apparaat en de algemene handleiding.

Een echte multi-tasker:
Een van de meest bijzonder eigenschappen van deze Magimix Compact 5200 XL keukenmachine is het feit dat de mogelijkheden van de machine bijzonder uitgebreid zijn. Deze machine draait zijn hand nergens voor om en kan u assisteren bij het bereiden van alle soorten maaltijden, variërend van salades tot andere heerlijke rauwe gerechten alsook voor het bereiden van eventuele warme maaltijden en vele andere soorten etenswaren. Wat u ook wenst, deze machine zal u zeer veel tijd besparen door de vele toepassingsmogelijkheden en het uiterst snel processen van uw voedingsproducten tot het gewenste eindresultaat.

Zeer uitgebreide toepassingsmogelijkheden:
De Magimix Compact 5200 XL keukenmachine is een echte multi-tasker en is tot een zeer grote hoeveelheid klussen in staat. Zo is de machine bijvoorbeeld geschikt voor het raspen van wortelen, aardappelen of andere groenten. Tevens snijdt de machine zeer snel uw komkommer, tomaten of welk ander voedselproduct in keurige gelijkmatige schijfjes. Ook uw vlees wordt in een mum van tijd fijn gehakt, uw milkshake is in een oogwenk klaar, uw sauzen worden fantastisch geëmulgeerd, uw slagroom of eieren worden op topsnelheid geklopt en het deeg voor uw brood, brioches, croissants, taartbodems en andere deegproducten wordt tevens in een mum van tijd voor u klaar gekneed. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele toepassingen van deze krachtige en uiterst professionele machine. Of het nu om hak, snij, mix, klop, rasp of kneedklusjes gaat, de Magimix 3200 XL staat altijd voor u klaar en bespaart u zeeën van tijd met het dagelijks voorbereiden van uw maaltijd en/of andere gerechten en lekkernijen. Kortom, de Magimix Compact 5200XL keukenmachine deinst voor geen enkel recept terug!

Eenvoudig te bedienen:
Een ander groot voordeel van de Magimix Compact 5200 XL keukenmachine is het feit dat de machine erg gemakkelijk en eenvoudig te bedienen is. Dit gebeurt aan de hand van maximaal 3 verschillende knoppen. Deze bestaan uit de volgende knoppen: off, on en pulse. De eerste twee knoppen zullen niemand tot de verbeelding spreken. De pulse knop is een soort ‘on’ knop die te gebruiken is om de machine even kort aan te zetten. Dit duurt net zo lang als de knop ingehouden wordt. Bij het loslaten van de ‘pulse’ knop stopt de machine met werken.

Een zeer stille, krachtige en onvernietigbare inductiemotor:
Het bijzonder aan de motor van de Magimix Compact 5200 XL keukenmachine is het feit dat het bedrijf 40 jaar geleden meteen al koos voor een ontwerp waarbij gebruik werd gemaakt van een inductiemotor. Dit is een variant waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische velden als krachtbron, wat als fijn gevolg heeft dat de motor bijzonder stil en krachtig is. Ook is hierdoor de machine in staat om zelf precies te meten hoeveel energie en kracht er nodig is voor bijvoorbeeld een bepaalde hak-, snij- of kneedopdracht. De machine stelt dit zelf automatisch in naar aanleiding van het ‘voelen’ van de kracht die nodig is om het aanwezige product te verwerken. Zo zal de machine bijvoorbeeld bij het maken van een notenboter veel meer kracht nodig hebben dan bij het snijden van een aantal groenten. Zoals gezegd wordt de benodigde hoeveelheid energie door de Magimix Compact 5200 XL keukenmachine perfect ingeschat en aangepast. Op die manier zal er nooit teveel energie gebruikt worden en zal de motor ook nooit doorbranden. Als de klus eventueel te zwaar is of de motor te lang draait, gaat deze namelijk automatisch uit, om vervolgens na een korte pauze weer opnieuw het werk te hervatten.

Extra hoge kwaliteit messen en schijven:
Magimix is een bedrijf wat niet alleen zelf garant staat voor hoge en robuuste kwaliteit, maar werkt daarnaast ook samen met partners die dezelfde garanties leveren. Zo worden alle messen en schijven die aanwezig zijn in de Magimix set vervaardigd door het Franse bedrijf ‘Sabatier’ in Thiers. Dit bedrijf staat bekend als één van de hoogst kwalitatieve producenten van messen, schijven en andere keukentools en is één van de absolute topmerken ter wereld op dit gebied!

Bijzonder gemakkelijk schoon te maken:
Dankzij het bijzonder handige en perfect op elkaar afgemeten Magimix 5200 XL systeem is de machine in een handomdraai in elkaar gezet en uit elkaar gehaald.  Dit zorgt dat het voor u mogelijk is om de machine snel te demonteren en schoon te maken. Alle onderdelen zijn gemakkelijk van en uit elkaar te verwijderen en zijn simpel door middel van een afwasje schoon te maken. Mocht u de bakken vaker op een dag gebruiken, spoelt u deze dan gewoon even om, voordat u deze na het afdrogen voor een nieuwe klus gebruikt.

Speciale onderdelen:
Naast een grote hoeveelheid verschillende messen en schijven die geschikt zijn voor het snijden, hakken en raspen van allerlei groenten en andere producten, bestaat de Magimix keukenmachine set ook uit een aantal kommen. Deze kommen dienen om de producten in te bereiden en zijn gemaakt van oersterk kunststof. Deze kunststof vertoont zelfs bij het vallen op een stenen ondergrond geen enkele scheur of beschadiging. De set bestaat verder uit een drietal kommen. Dit zijn:

- De grote kom: geschikt voor het bereiden van grotere hoeveelheden voeding (3-5 personen). Inhoud 3,6 liter
- De midi-kom: ideaal om te raspen en snijden of voor het bereiden van iets kleinere hoeveelheden voeding (1-3 personen). Inhoud 2,6 liter
- De mini-kom: voor het bereiden van kleine hapjes, wordt geleverd met een eigen speciaal gekarteld roestvrijstalen mes. Inhoud 1,2 liter


Verder kunnen de laatste twee kom varianten in de grote kom worden geplaatst voor gebruik, maar zijn ook tevens los te gebruiken, wat voor alle drie kommen geld. Afgezien van de net vermelde kommen krijgt u tevens een speciale accessoire box waarin u alle schijven en messen kunt opslaan. Dit zodat u deze altijd bij elkaar in de buurt heeft en minder gemakkelijk kwijt raakt.

De magimix 5200 heeft/is:
- Multifunctioneel, de machine raspt, snijdt, hakt, mixt, emulgeert, klop, kneedt en kan shaken.
- Minikom, midikom en grote kom voor efficiënt gebruik.
- Eenvoudig met 3 toetsen voor alle functies te bedienen (start/stop/pulse).
- De inductiemotor past de snelheid automatisch aan op het te verrichten werk.
- De inducitiemotor is tevens bijzonder zuinig en zeer stil.
- Messen/schijven van Sabatier uit Thiers in Frankrijk (een wereldberoemd topmerk op het gebied van messen en schijven voor keukenapparatuur).
- Robuust qua uiterlijk, sterk in zijn werk.
- Een extra receptenboek bij elk model Magimix keukenmachine.
- Een speciale opbergdoos voor de accessoires.
- Een garantieperiode van 20 jaar op de motor en 2 jaar voor de machine + alle onderdelen.

Eindconclusie:
Zoekt u een duurzame en complete keukenmachine die alle mogelijkheden in zich heeft om elk soort voedingsproduct in een mum van tijd te be- of verwerken? Dan is de Magimix 5200 XL de ideale machine voor u. Er is werkelijk geen klus teveel voor dit apparaat die een ongelofelijk uitgebreid scala aan mogelijkheden bezit. Deze machine is echter geschikt voor gezinnen met maximaal 5-6 personen. Mocht u alleen of met uw partner wonen, dan is de Magimix 3200 ideaal voor u. Gezinnen met 3-4 personen kunnen het beste de hiervoor geschikte Magimix 4200 XL aanschaffen.

Andere modellen:

Naast de Magimix Compact 5200 XL keukenmachine bestaan er nog een aantal andere variaties keukenmachines van Magimix. Het totaal bestaat uit de volgende modellen:

- Magimix Le Mini Plus.
- Magimix 3200.
- Magimix 4200 XL.
- Magimix 5300 XL.

Daarnaast verkopen wij ook nog de fantastische Magimix ‘Le Blender’. Deze machines zult u tevens aantreffen in onze (web)winkel.

Garantie:

Alle machines worden tevens geleverd met een bijbehorende receptenboek en gaan vergezeld van een 2 jaar lange garantie. De garantie op de fabrieksmotor is maar liefst 20 jaar!

Inhoud van uw Magimix 5200 XL doos:
- Grote kom 3,6 liter
- Middelgrote kom 2,6 liter
- Kleine kom. 1,2 liter
- Groot stalen mes.
- Klein stalen mes.
- Deeg mes.
- Eierklutser.
- Blender mix.
- Snij en hakschijf (2 mm).
- Snij en hakschijf (4 mm).
- Extra grote toevoergoot.
- Accessoires box.
- DVD en receptenboek met meer dan 100 verschillende recepten.

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: Magimix - Cuisine Systeme 5200 XL Chroom

Het item zal worden toegevoegd aan uw winkelwagen...
Een ogenblik geduld.

Het volgende artikel is in het winkelmandje geplaatst

Tarwegras
klontjes
20% korting

 

 

JuiceMe


van 399


voor 189 !!