Skip to Store Area:

 De geschiedenis van tarwegras en tarwegrassap

Ruim 60 jaar geleden was wijlen dr. Ann Wigmore de eerste die de heilzame werking van tarwegrassap onderzocht, beschreef en bekend maakte voor een groot publiek. Zij groeide op in Oost-Europa en leerde in zeer armoedige tijden van haar oma om langdurig op grassen te kauwen. 

Later, in Amerika, onderzocht ze de heilzame werking van verschillende grassen op haar verslechterde gezondheid. Ze hervond haar vitaliteit tot een ongekend niveau en ontdekte dat tarwegras veruit de grootste heilzame werking heeft. Haar zoektocht en ontdekkingen zijn beschreven in The Wheatgrass book.

Groeiende populariteit tarwegrassap

Sindsdien heeft tarwegrassap een ware opmars gemaakt in Noord-Amerika, waar het inmiddels bij een breed publiek bekend is en door massa’s mensen dagelijks gedronken wordt. Het is in de vele juicebars, die op bijna elke straathoek aanwezig zijn, verkrijgbaar en reeds een bekend alternatief voor het bekende dagelijkse glaasje vers sinaasappelsap.

Ook in Azië, Australië, Israël en Groot-Brittannië is tarwegrassap inmiddels een bekend en populair product. In Nederland is het nog vrij onbekend. Toch is de opmars recent ook hier begonnen, nu steeds meer mensen in het buitenland kennis hebben gemaakt met het supergezonde sap. Inmiddels is in diverse juicebars al tarwegrassap verkrijgbaar, vaak geperst uit hoogkwalitatief, biologisch tarwegras van de TarwegrasKoning.
Tarwegras
klontjes
20% korting

 

 

JuiceMe


van 399


voor 199 !!