Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Door Marleen, 9 oktober 2014

Juicy Lifestyle

Juicy lifestyle

Geen groen gras
Afgelopen week was ik een paar dagen in London. Ik was daar om een goede Engelse vriendin op de zoeken, die ik ken uit de tijd dat ik in Bangkok woonde (+ om even enorm uit te rusten na 24/7 werk). Nikki - die nog altijd in Bangkok woont - en ik zien elkaar jaarlijks en meestal in haar geboorteland. De afgelopen paar jaar logeren we bij haar oom.

blog5marleen

Uncle Franz
Uncle Franz, een van oorsprong Maltezer edoch keurig Engelse meneer, heeft een tuin vol met de meest uiteenlopende groeten en fruit. Appels en vijgen aan de boom, aardappeltje, courgette en tomaat uit de grond of van de plant, om maar wat te noemen. Net als vorig jaar, bereidden we dit jaar weer een uitgebreide lunch op de zondagmiddag met al het lekkers uit de tuin. Tonnetje rond weer het vliegtuig in (overigens ook met andere heerlijke dingen van bijvoorbeeld Fortnum & Mason)! Aan heerlijk eten dus geen gebrek. Slow juices en tarwegras daarentegen....

Juicy lifestyle
Het mag duidelijk zijn: ik ben ondertussen helemaal gewend geraakt aan de juicy lifestyle. Tarwegras shotje hier, greenjuice daar en nieuwe mogelijkheden ontdekken, zoals dé juice pulp cake, waar ik eerder over schreef. Het liefst had ik mijn juicer in mijn trolley gestopt, in mijn binnenzak als het kon... want ja, niet overal waar je komt staat zo'n mooi ding.

London Juice scene
Uiteraard was ik al van plan de Londonse Juice scene op te zoeken voor mijn dagelijkse shotje! London heeft genoeg leuke juicebars, dus dat is op zich niet zo'n probleem. Niet alles liep zoals gepland. Uiteindelijk op zaterdagmiddag een juicebar gevonden, mét tarwegras. Hoewel… tarwegras poeder. Ik: lichtelijk teleurgesteld na mijn eerste green juice sip. Ik ben namelijk niet zo gek op dat spul… Een juice met tarwegras is gezond, maar het moet óók lekker zijn. Punt.

Heel binnenkort weer naar New York om mijn vriendje weer te zien. Van te voren even goed uitzoeken waar de beste slow juice bars zitten! Dat is zeker.

Share love,

Marleen

Nieuwsgierig naar andere blogs en/of recepten? Hou mijn blogs http://www.tarwegraskoning.nl/blogShareloveNotsecrets.com in de gaten.

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »