Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Door Marleen, 11 september 2014

Juice IT

Juice IT

Marleen_juice

Juice IT

Ik ben zo'n type dat het liefst de hele dag met eten en drinken bezig is. En dan bedoel ik niet, "oooh-ik-heb-zo'n-craving" of "is-het-al-wine-o-clock?!" Nee, zet mij in de keuken met een berg verse producten en ik ben gelukkig.

Het moet vooral lekker zijn

Regel nummer 1: wat ik maak moet vooral heel erg lekker zijn. Natuurlijk kook ik bij voorkeur gezond, maar het is geen must. Zolang ik mijn andere kook- en eetgewoontes in stand houd, leef ik in mijn beleving 'overall gezond'. Op mijn foodblog Sharelovenotsecrets.com zijn dan ook uiteenlopende recepten te vinden. Van gezonde shakes tot de klassieke brownie. Enorm genieten en stressvrij eten, dat is in mijn beleving gezond. Maar dan wel in combinatie met puur eten (ik kook zo veel mogelijk van scratch) en dit alles gebalanceerd. Zo leef ik al heel lang. Gezien ik geen noemenswaardige fysieke klachten heb, zie ik geen reden hier iets in aan te passen. Hoewel, ik zou best iets meer energie willen hebben.

Mijn foodfilosofie voelt eigenlijk gewoon als boerenwijsheid. Met alle voedselonderzoeken van tegenwoordig ontkom je er bijna niet aan om uit te zoeken wat nu wel/niet goed voor je is. Of op zijn minst nieuwsgierig te zijn naar welke effecten bepaalde voedingsstoffen op je hebben.

Stuiteren van energie

Enkele maanden geleden raakte ik in gesprek met Auke van de Tarwegraskoning, of the wel Auke dé Tarwegraskoning. Mijn nieuwsgierigheid naar wat goed voor je is en wat niet werd steeds groter. Niet in de minste plaats door de kennis van Auke. 

Binnen no time stond ik in mijn keuken met een prachtige JuiceMe slow juicer van de Tarwegraskoning, een berg tarwegras, groeten en fruit. Ik zou voor de Tarwegras gaan bloggen en daarover mijn ervaring delen. Noem het een zelfonderzoek.

Ík ga door met fanatiek juicen, Auke geeft mij tips over hoe je het beste juiced (welke combi's etc.) en ik deel mijn ervaringen met jullie. Volgens Auke zou ik binnen de kortste keren moeten stuiteren van energie. Ik ben benieuwd!

Share love,
Marleen

Marleen_MG_0747

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »