Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie
Snelle levering!
Gratis verzending en retour vanaf €50,-
Laagsteprijsgarantie

Door admin, 12 juni 2016

Greenstar Elite actie

Aloha!

Deze week hebben we een geweldige aanbieding voor één van onze meest verkochte horizontale slowjuicer: de Green Star Elite 5000!

Screen Shot 2016-06-16 at 10.19.54

 

Niet alleen kan je deze slowjuicer nu met een lekkere korting krijgen, maar krijg je tijdelijk het geweldige boek Sap Gezond t.w.v. €19,95 bij je bestelling. Dit boek staat boordevol waardevolle informatie over welke sapjes je kunt maken bij specifieke kwalen. Van acne tot spierpijn, van nierstenen tot stress. Meer dan 100 recepten zorgen ervoor dat je jezelf dadelijk een heuse sap expert mag noemen.

Maar waarin is deze slowjuicer nou anders dan de andere? Let me tell you...

De Green Star begeeft zich al een flink aantal jaartjes op de slowjuicer markt en heeft zich in die tijd bewezen als een waar groene juice monster. Er is geen groente of fruit-product wat deze juicer niet optimaal tot sap kan verwerken: van harde knollen als bieten & vezelige groente als selderij, tot de speciale bladgroente als tarwegras & gekiemde groente als alfalfa.
Door het befaamde Twin Gear systeem, waarbij twee wormwielen de producten persen, behaal je een hoog saprendement en kan je optimaal van je sapjes genieten.

De Green Star heeft haar populariteit te danken aan een aantal kenmerken die uitblinken tegenover andere slowjuicers.
Met name door het eerder genoemde Twin Gear systeem, waardoor het pulp bijna kurkdroog uit de machine komt.
Maar dat is niet het enige bijzondere aan dit systeem. De Green star is de enige slowjuicer op de markt die magneten in haar wormwielen heeft verwerkt, waardoor tijdens het sappen de alkalische mineralen als potassium, calcium en magnesium versterkt worden en het proces van oxidatie daardoor vertragen. Dit zorgt ervoor dat je jouw sapje gerust een nacht of twee in de koelkast kan bewaren, zonder dat het veel van zijn gezondheidsvoordelen verliest. Fijn als je bijvoorbeeld je ontbijtsapje liever de avond ervoor klaarmaakt, of voor een sapkuur je drankjes voor de hele dag (of zelfs dagen) al klaar wil hebben staan!
Daarnaast geeft Green Star zelf aan dat dit magnetisme ook de sting haalt uit de smaak van sommige groene sapjes, waardoor je het drinken ervan kan doen zonder zo'n zuur gezicht te hoeven trekken. Maakt het minder een straf en dan hou je het ook gemakkelijker vol.
Gezond is misschien niet altijd lekker, maar alle kleine beetjes om het lekkerder te kunnen maken zijn altijd mooi meegenomen, toch?

En wist je dat de Green Star standaard met een flink aantal accessoires wordt geleverd? Hierdoor is de machine veelzijdig te gebruiken voor het maken van notenpasta's, meel, babyhapjes, ijs en nog veel meer.

Naast deze geweldige aspecten mag het ook gezegd worden dat Green Star een uitmuntende reputatie heeft op de markt door jarenlange ontwikkeling en talloze verbeteringen en daardoor ook erg populair is voor commerciële gebruikers. Veel Juice & Healthy Food bars zweren bij dit model, omdat de sapjes lekker smaken en ze er ook andere gerechten mee kunnen serveren.

En omdat Green Star overtuigd is van haar eigen kracht & zich daarin ook talloos heeft bewezen, krijg je bij aanschaf 12 jaar garantie op de gehele machine, dus zowel motor als onderdelen!

Screen Shot 2016-06-16 at 11.29.25

Dit is echt de musthave voor je gezonde keuken en is nu bij ons te krijgen, niet voor €649, maar voor de geweldige prijs van €589!!!

Waar wacht je nog op?!?!

Bestel 'm nu samen met het gratis boek Sap Gezond hier!

Happy juicing!

Eva Jacobs
Slowjuice expert & enthousiaste health-foodie

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »