Skip to Store Area:

Meer afbeeldingen

Why Suffer? The Remarkable and Inspirational Autobiography

Boeken Boeken
E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste review van dit product

Niet in voorraad

Beschikbaarheid: Niet in voorraad.

Normale prijs: € 15,99

Speciale prijs: € 7,95

Artikelnummer: TRW434

Tarwegras is een voedingsbron met één van de hoogste hoeveelheden en concentraties aan voedingsstoffen van alle voedingsbronnen ter wereld. Tarwegras bezit bizar veel voedingsstoffen die essentieel zijn voor ons lichaam en onze geest en wordt om deze reden ook wel 'het nieuwe groene goed genoemd'. Dit is zeer zeker niet zonder reden, want om u een indruk te geven van de enorme lijst met voedingsstoffen, kunnen we u vermelden dat tarwegras enorme hoeveelheden vitaminen, mineralen, sporenelementen, enzymen, chlorofyl, aminozuren, eitwitten, essentiële vetzuren, koolhyraten, antioxidanten en andere voedingsstoffen bevat. Door de grote hoeveelheden aanwezige nutriënten voeden we ons lichaam op zeer efficiënte wijze, zodat we ons als mens fit, gezond en sterk blijven voelen. Dat is tenslotte waar we voedingsstoffen voor nodig hebben. Tarwegrasproducten zijn wat dat betreft ideaal voor mensen die een uitgebalanceerd en gezond leven willen leiden in deze moderne en stressvolle tijden.

Om een paar voorbeelden te noemen over de enorme impact van tarwegras op uw dagelijkse gezondheid kunnen we u het volgende mededelen. Eén shot vers gejuiced tarwegrassap is genoeg om uw lichaam te voorzien van alle voedingsstoffen die uw lichaam op dagelijkse basis nodig heeft. De voedingwaarde in één shotglaasje met tarwegrassap is te vergelijken met de hoeveelheid nutriënten in ongeveer één tot anderhalve kilo verse groenten, afhankelijk van de kwaliteit en voedingswaarde van de door u gekochte groenten. De concentratie van nutriënten in tarwegras is dermate hoog, dat we wat dit betreft absoluut mogen spreken van een waarlijk wonderlijk voedingsproduct. Wederom doet onze geliefde Moeder Aarde ons versteld staan met één van de meest krachtige voedingsbronnen ter wereld. Tarwegras mag om die reden eigenlijk in geen enkel voedingspatroon ontbreken, zodat u er als consument en gezond mens van verzekerd bent dat u dagelijks uw lichaam en geest voorziet van alle benodigde voedingsstoffen!



Tarwegras is het nieuwe groene goud:
We kunnen zondermeer zeggen dat de populariteit van tarwegras de laatste jaren bijzonder is gestegen. Dit niet alleen binnen het wereldje van trouwe raw food en superfood liefhebbers, maar ook daarbuiten. Zelfs Schiphol heeft tegenwoordig al een winkel met superfoods, waar vers geperst tarwegras één van de vele verkochte producten is. Het feit dat zelfs onze nationale luchthaven overstag is, geeft blijk van de marktpotentie en waardevolle kwaliteiten die tarwegras aan onze gezondheid kan bijdragen.

Veel van de populariteit van tarwegras, dat ook wel bekend staat als ‘wheatgrass’, is te danken aan pioniers zoals de Tarwegraskoning. Het is dankzij het intensieve werk en nooit aflatende geloof in wondermiddelen als tarwegras, dat aan deze buitengewone stijging in populariteit heeft bijgedragen. Amsterdam is inmiddels al totaal voor de bijl en dit is terug te zien in de steeds groter wordende hoeveelheid locaties die dit bijzondere product verkopen. Deze variëren onderhand van raw food en superfood specialisten tot natuurreformzaken en van juicebars tot biologische winkels. Het begrip tarwegras begint ook in de rest van Nederland voet aan de grond te krijgen. Dit is te merken aan de steeds groter wordende hoeveelheid online bestellende klanten, die werkelijk uit alle hoeken van het land afkomstig zijn. Ook buiten ons eigen kikkerlandje is tarwegras een steeds gewilder product. Met name de Verenigde Staten, maar ook Canada, Engeland en Duitsland zijn landen waar dit product tegenwoordig zeer gewild is.

Tarwegras is bijzonder rijk aan voedingsstoffen:
Tarwegras bezit bijzonder veel voedingsstoffen die essentieel zijn voor ons lichaam en onze geest. Zo bevat het grote hoeveelheden vitaminen, mineralen, sporenelementen, enzymen, chlorofyl, antioxidanten en nog veel meer nutriënten. Door de grote hoeveelheden aanwezige nutriënten voeden we ons lichaam met een stevige dosering aan voedingsstoffen, zodat we ons als mens fit, gezond en sterk blijven voelen. Dat is tenslotte waar we voedingsstoffen voor nodig hebben. Tarwegrasproducten zijn wat dat betreft ideaal voor mensen die een uitgebalanceerd en gezond leven willen leiden in deze moderne en stressvolle tijden.

Voedingsstoffen in tarwegras:
Tarwegras is uitzonderlijk rijk aan voedingsstoffen en wordt niet voor niets door velen als de absolute nr. 1 superfood beschouwd, al zijn er meerdere gegadigden voor deze nr.1 plek zoals spirulina, chlorella en rauwe cacao. Hoe dan ook, rijk aan nutriënten is tarwegras zeker. Kijk maar eens naar het volgende rijtje nutriënten. Tarwegras sap bevat vitamine A (in de vorm van bètacaroteen), B1, B2, B3, B6, B12, C, E en K1. Tarwegras bevat de mineralen calcium, kalium, natrium, magnesium, selenium, borium, jodium, ijzer, koper, chroom, zink, nikkel, mangaan, kobalt, fosfor en zwavel. Daarnaast zit tarwegras tjokvol met enzymen die bijvoorbeeld nodig zijn voor onze spijsvertering en voor het maximaal opnemen van voedingsstoffen of voor het opbouwen van rode en witte bloedcellen. Een aantal van deze enzymen zijn ook werkzaam als zeer krachtig antioxidant, evenals dat geld voor het net genoemde bètacaroteen en andere aanwezige antioxidanten. Tarwegras zit tevens bomvol met aminozuren. Zo bevat het alle 8 essentiële aminozuren voor ons lichaam en 9 niet essentiële aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten in ons lichaam en ja, tarwegras bezit ook nog eens een hoeveelheid eiwitten, evenals essentiële vetzuren,  veel chlorofyl en het bijzondere gluco-proteïne P4D1. Dit is een stof die zorgt voor het natuurlijke herstel van onze menselijke voortplantingscellen en ons DNA. Chlorofyl is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de opbouw van onze lichaamscellen en organen en zuivert tevens onze lever en ons bloed. Hieronder hebben we een kort overzicht samengesteld met een aantal zeer indrukwekkende voordelen van tarwegras.

Over de schrijfster Ann Wigmore:
Ann Wigmore is mogelijk tot op de dag van vandaag één van de meest belangrijke inspirators geweest binnen de gehele raw food en superfood wereld. Ann is geboren onder de naam Anna Marie Warapicki op 4 maart 1909 en is oorspronkelijk afkomstig uit Litouwen. Op jonge leeftijd emigreerde zij samen met haar familie naar de Verenigde Staten, waar zij uiteindelijk het Hippocrates Health Institute oprichtte. Dit deed zijn in het jaar 1968 als gezamenlijk project met haar partner Viktoras Kulvinskas. Ann Wigmore stond tijdens haar leven ook wel bekend als ‘The mother of living foods’ en was een waar pionier op het gebied van rauwe voeding en met name op het gebied van tarwegras. Haar specialiteit lag op het gebied van rauwe voeding en tarwegras en hoe deze middelen in staat waren om het lichaam op zeer snelle en effectieve wijze te ontdoen van allerlei gifstoffen. Op deze manier hielp zij mensen om zowel hun lichaam, alsook hun geest en ziel te ontdoen van de negatieve impact van deze gifstoffen, die in een steeds groter wordende hoeveelheid werden gebruikt door de voedingsindustrie, milieuvervuiling en andere bronnen van verontreiniging. Hiermee heeft zij een bijdrage geleverd aan de raw food en superfood wereld die van onschatbare waarde is en welke tot op de dag van vandaag door vele mensen in hun leven is geïntegreerd om zichzelf gezond, vitaal en gelukkig te houden. Haar grootste inspiratie kwam mogelijk van haar grootmoeder, waar ze over schrijft in haar autobiografie ‘Why Suffer? How I overcame illness & pain naturally’ waarin zij onder andere oude herinneringen beschrijft van haar grootmoeder en deze vrouw zichzelf en andere wist te helen en genezen door intensief gebruik van een grote hoeveelheid verschillende kruiden en natuurlijke genees technieken. Hierdoor raakte Ann op volwassen leeftijd geïnspireerd om ook te gaan experimenteren met kruiden, planten, zogenaamde ‘whole foods’ en verschillende diëten. Deze experimenten hebben uiteindelijk geleid tot het volledig genezen van verschillende medische problemen en kwalen waar ze mee worstelde en hebben Ann Wigmore destijds overtuigd van de onbegrensde geneeskracht van moeder Natuur en haar prachtige flora.

Ann Wigmore stief uiteindelijk op 16 Februari 1994 door verstikking als gevolg van een brand in de Ann Wigmore Foundation. Het Ann Wigmore Foundation Center is niet hetzelfde als het Hippocrates Health Institute, wat eigendom was van Dr. Brian Clement, welke hij van Boston naar Palm Beach in Florida heeft verhuist. Wel was en is Dr. Brian Clement een groot fan van het werk van Ann Wigmore, wat hij zeer intensief bestudeerd heeft en welke deel is geworden van het werk wat Dr. Brian Clement, samen met zijn vrouw Anna Maria Clement, tot op de dag van vandaag uitdraagt in het Hippocrates Health Institute.

Als laatste willen we nog mededelen dat Ann Wigmore haar hele leven heeft gewijd aan het onderwijzen van anderen over de gezondheidsvoordelen van natuurlijke voeding. Ze heeft jarenlang gespendeerd aan het experimenteren met voeding om zo tot de meest simpele, goedkope en gebruiksvriendelijke oplossingen te komen wat betreft het zelf kweken en bereiden van nutriëntrijke voeding. Ze heeft in totaal meer dan 15 boeken geschreven over voeding, waaronder ‘The Sprouting Book’ en ‘Be your own Doctor’. Dat Ann Wigmore een zeer inspirerend personage is geweest voor vele mensen, moge blijken uit de volgende waslijst aan instituten die na haar wereldwijd opgericht zijn en welke nog steeds haar werk voortdragen in onze huidige wereld en waar ook wij bij de Tarwegraskoning Ann Wigmore zeer erkentelijk en bijzonder dankbaar voor zijn!

- Hippocrates Health Institute, West Palm Beach, Florida, USA.
- Hippocrates Health Institute, Mayacamas, California, USA.
- Ann Wigmore Natural Health Institute, Puerto Rico.
- Ann Wigmore Foundation, San Fidel, New Mexico USA.
- Creative Health Institute, near Battle Creek, Michigan, USA.
- Living Foods Institute, Atlanta, Georgia, USA.
- Living Foods Wellness Center, near Lansing, Michigan, USA.
- Optimum Health Institutes of San Diego and Austin, USA.
- Mitzpe Alummot, overlooking the Sea of Galilee at Kibbutz Alummot, Israel.
- Living Foods Global Center, Valdemarsvik, Sweden.

In dit boek ‘The Wheatgrass Book’ laat schrijfster en voedingsdeskundige Ann Wigmore een licht schijnen op de vele voordelen van dit bijzondere product. Ann Wigmore is de oorspronkelijke oprichtster van het wereldberoemde Hippocrates Health Institute, wat tegenwoordig geleid wordt door Dr. Brian Clement en zijn vrouw Anna Maria Clement. Ann Wigmore staat in die zin bekend als de vrouw die tarwegras in Amerika heeft geïntroduceerd en hier een enorme hoeveelheid levens mee heeft verreikt. De impact die deze vrouw op de gezondheid en het algemene welzijn van tien- tot mogelijk honderdduizenden mensen heeft gehad, is van werkelijk absoluut onschatbare waarde.

Over het boek 'Why Suffer? The Remarkable and Inspirational Autobiography':
Dit boek is een zoveelste ode van Ann Wigmore aan tarwegras en natuurlijke rauwe voeding. Zoals hierboven al vermeld staat, was Ann Wigmore een waar pionier op dit gebied en heeft zij miljoenen andere mensen met haar kennis weten te inspireren. Ann Wigmore's persoonlijk grootste inspiratie kwam mogelijk van haar grootmoeder, waar ze over schrijft in haar autobiografie ‘Why Suffer? How I overcame illness & pain naturally’ waarin zij onder andere oude herinneringen beschrijft van haar grootmoeder en deze vrouw zichzelf en andere wist te helen en genezen door intensief gebruik van een grote hoeveelheid verschillende kruiden en natuurlijke genees technieken. Hierdoor raakte Ann op volwassen leeftijd geïnspireerd om ook te gaan experimenteren met kruiden, planten, zogenaamde ‘whole foods’ en verschillende diëten. Deze experimenten hebben uiteindelijk geleid tot het volledig genezen van verschillende medische problemen en kwalen waar ze mee worstelde en hebben Ann Wigmore destijds overtuigd van de onbegrensde geneeskracht van moeder Natuur en haar prachtige flora. Ook dit boek is wederom een waar juweeltje en mag niet missen in de kast van elke ware liefhebber van tarwegras en andere raw & superfood producten!

Boek gegevens:
Auteur: Ann Wigmore.
Taal: Engels.
Pagina's: 150.
Afmeting: 1,5x23x15 cm.
Gewicht: 121,00 gram.
Publicatie: Februari 2013.

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: Why Suffer? The Remarkable and Inspirational Autobiography





Het item zal worden toegevoegd aan uw winkelwagen...
Een ogenblik geduld.

Het volgende artikel is in het winkelmandje geplaatst

Tarwegras
klontjes
20% korting

 

 

JuiceMe


van 399


voor 189 !!